Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Kirjoittaja

Aihe: Muut foorumit?

(174 viestiä)
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: SomebodyTämän paikan lisäksi käyn Kvaakissa (Pahuksen hyvä foorumi, muuten) ja Simpsonit.orgissa. :)
Kas kun sattui, minäkin olen Simpsonit.orgissä, ja aika usein kirjoittelenkin. :) Saatat ehkä tunnistaa minut, mulla on siellä melkein sama nimimerkki kuin täällä.

Yksi parhaista foorumeista, missä minä käyn depechemode.fi (Depeche Mode-fanina tietenkin), ja siellä minua pidetään jonkin verran arvossa ja on jopa kehuttu hyväksi keskustelijaksi, jolla on myös huumorintajua.
Edellä mainittu Simpsonit.org on ehottomasti yksi parhaista, joissa käyn kirjoittelemassa. Siellä jopa syntyykin innokasta keskustelua. Eräs moderaattokin kehui erästä jaksokuvaustani osuvaksi ja se kasvatti arvostustani kyseiseen paikkaan. Se nääs kertoi siitä, että moderaattoritkin voivat olla kiinnostuneita käyttäjien sepustuksista.

Kerroin tässä viestissä vain kaksi kivointa paikkaa, joissa viihdyn parhaiten.
ankkaetsivä
Nyt käyn myös Ankkawebissä. ( http://ankkawebbi.foorumini.net/forum.htm ) Sinne tarvitaan uusia käyttäjiä. Mainoslause on: "Ankkawebbi, kaikkien ankkakeräilijöiden paratiisi ja kaikkien yhteinen keskustelufoorumi". Siellä liikun nimimerkillä Ankkaetsivä ja olen avustaja sekä chat-mode.
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: ankkaetsiväNyt käyn myös Ankkawebissä. ( http://ankkawebbi.foorumini.net/forum.htm ) Sinne tarvitaan uusia käyttäjiä. Mainoslause on: "Ankkawebbi, kaikkien ankkakeräilijöiden paratiisi ja kaikkien yhteinen keskustelufoorumi". Siellä liikun nimimerkillä Ankkaetsivä ja olen avustaja sekä chat-mode.
Todellakin allekirjoitan. :D
Vince Ankka
Niin juu, nyt minäkin olen AnkkaWebissä. On muutes kiva paikka, keskustelua on ollut mukavasti ja yhteishenkin on ollut hyvä.

Olen nyt myös Sarjisfoorumissa, tällä samalla nimimerkillä. Siellä olen ihan uusi, joten en osaa muuta sanoa kuin, että onpa komia paikka. Olisi kiva sielläkin olisi innokasta keskustelua eikä tarvitsisi itsekseen jutella. Vihaan yksinpuheluita, tuntuisi siltä kuin olisi pian sekoamassa. ;D
Torsti
Noh, käyn toki omalla elokuva- ja TV-aiheisella palstallani Kultti.org (käykää tutustumassa) ja sen lisäksi vierailen usein Ismolaitela.comissa, Kerro.orgissa ja Nerokalassa.
Naatiska
Olen rekannut Sarjikseen.
Siellä lähinnä olen chatin takia...Mukava paikka sekin.

Niin ja tietysti Linnakkeeseen.
Siitä nyt en ole ihan varma...Aika kuollut paikka...
Vince Ankka
Nyt olen rekannut myös Plazaan, siellä on mielenkiintoista lukea joistain asioista. En ole kuitenkaan vielä kerennyt kuin kommentoida yhtä artikkelia.
AkeMake
Muut foorumit? Onko sellaisiakin? xD Enpä minä vietä aikaani kuin akuankka.fi:n keskusteluissa ja täällä. Enemmän siellä aa:n puolella, kun nämä moden hommat siellä velvoittavat. Yritän kuitenkin silloin tällöin löytää aikaa tännekin.
horst-günter
Kvaak.fi:ssä tulee jonkun verran heitettyä läppää. Pallontallaajat.net on kanssa tuttu, sillä reissujalkaa vipattaa sen verran tiuhaan tahtiin. Ja parilla autofoorumilla käyn tiukkaa keskustelua peltilehmistä, yksityisautoilija kun olen.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12