Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Kirjoittaja

Aihe: Muut foorumit?

(174 viestiä)
Anonymous
Peliplaneetassa pörräilen silloin tällöin.
Kreach
Vuotis tietenkin! Kova Potter fani kun olen.. Joskus vähän liiankin.
Täällä tietenkin ja Taru Sormusten herrasta foorumia etsiskelen. Myös Karhulan lol foorumilla olen joskus nimimerkillä Firestone! käynyt.
July
Lainaus käyttäjältä: KreachTaru Sormusten herrasta foorumia etsiskelen.
Jos kaipailet tosiaan TSH-foorumia, Loftiksesta (http://lotrff.nwps.ws) löytyy oikein hyvää keskustelua. Älä eksy ficci-puolelle, jos olet yhtään heikkohermoisempi. Muuten kyllä asiallista keskustelua kaikesta TSH:aan liittyvästä.
Fauntleroy
Ankkiksen lisäksi käyn:

Kvaakissa. Sangen iso sarjakuvafoorumi, jäseniä 3738.
Travianin foorumilla. Kaiketi Suomen suurin foorumi, jäseniä on 26 550. Foorumille on kirjoitettu 538 023 viestiä.
Ja juuri äsken rekisteröidyin Linnakkeeseen.
Karhula
Täällä, Linnakkeessa, Kvaakissa ja Vuotiksessa.
rhino
Itse käyn vain muusikoiden.netissä. En muissa.
Buckbeak
Olen rekannut vain tänne ja Vuotikseen. Sitten jostain syystä nimimerkkini on poistettu kahdesti (Ei, en ole ainakaan tietääkseni rikkonut sääntöjä, tai nimimerkkini ei ole ollut sääntöjen vastainen, koska luin kyllä ne säännöt ihan tarkasti.), joten en ole enää sinne viitsinyt yrittää rekata. Viiihdyn siellä kuitenkin hyvin. Luen kaikkea, ja ficit ovat ehdottomasti lemppareitani.
Zuppa
Joo olen jo kirjoittanut tänne pari vuotta sitten, mutta nykyään käyn hieman ereissä foorumeissa.
Eniten käyn, yllätys yllätys, vuotiksessa. Jonkun asteinen HP-fani kun satun olemaan. Minullakin muuten kävi tuolla lailla, että nimimerkkini poistettiin ilman mitään syytä. Tai siis, olin rekisteröitynyt joskus pari vuotta sitten ja kirjoitellutkin viestejä paljolti, ja nyt viimeisen kirjan ilmestyttyä teki mieli mennä vuotikseen, ja katsos vain, tunnukseni salasana oli vaihdettu, ja joku muu oli ilmeisesti ottanut sen käyttöön. Rekisteröidyin sitten, ja viikon päästä tunnustani ei ollut olemassa. Sitten: uusi tunnus, joka sekin poistettiin kahden kuukauden päästä. Nyt olen rekisteröitynyt vuotikseen, ja ainakaan tähän mennessä nimimerkkiä ei ole poistettu. Ja minäkään en rikkonut sääntöjä, jos sitä epäilette.
Käyn välillä myös Finissä, jossa en kyllä pahemmin kirjoittele viestejä, luen vain ficcejä. Ja se on siis foorumi, jonne kirjoitetaan fanifiktioita Harry Potterista.
Lisäksi minäkin käyn joskus demissä, siellä tosin vain auon päätä niille, jotka ei ymmärrä mitään muuta kuin omaa napaansa.
Ja ankkiksessakin minä juu joskus käyn, yleensä vain kirjoittelemassa tälle osastolle, akkari ei jaksa innostaa NIIN paljoa kuin ennen.

Tietääkö joku muuten, miksei vuotis toimi? Palasin juuri viikon lomalta, ja yritin juuri mennä vuotikseen, mutta ei toimi ei. Toimiiko muilla?
Buckbeak
Lainaus käyttäjältä: Keno Don RosaTietääkö joku muuten, miksei vuotis toimi? Palasin juuri viikon lomalta, ja yritin juuri mennä vuotikseen, mutta ei toimi ei. Toimiiko muilla?
Minullakaan se ei silloin toiminut. Nyt kyllä (yllätys, yllätys) taas toimii. Vuotiksessa oli varmaan vain jokin pikku virhe.
wierii2
Olen rekannut vain www.akuankka.fi foorumuille tämän lisäksi. Ole ollut muillakin foorumeilla, mutten ole enää.
Salwer1st/
Täällä käyn ja sen lisäksi käyn tuolla www.akuankka.fi:in foorumilla. Samalla nickillä olen siellä. Aikas huono taso siellä. Muilla foorumeilla käyn vain lukemassa.
Karhula
Käyn täällä, Kvaakissa, Linnakkeessa, Vuotiksessa, aa.fissä ja sitten vielä tällä uutukaisella ankkafoorumilla Akun313:ssa.
Nuno
Käyn www.akuankka.fi: ssä, samalla nimimerkillä kuin täällä. Suomen kesyrottayhdistyksen foorumilla eri nimimerkillä, jota en halua kertoa. Ja sitten tietysti täällä. :D
Dyne
Aku Ankka.fi:n foorumilla tulee sillon tällön pulistua näitä noita. DVDplazassa samaa, mitä AA:ssa, mutta leffojen merkeissä. Epäsäännöllisesti seuraan mm. Afterdawnia, tosin sekin ajan myötä ikävästi autioitunut ;F
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Täällä käyn ja sen lisäksi käyn tuolla www.akuankka.fi:in foorumilla. Samalla nickillä olen siellä. Aikas huono taso siellä. Muilla foorumeilla käyn vain lukemassa.
Korjataas. Nykyään myös:
www.akun313.co.cc
www.ankkanet.com/ankkanet/keskustelu/index.php

Ja samat nickit joka paikassa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12