Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Paras kouluaine?

(86 viestiä)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Matilda McDuckLaitoin kohtaan joku muu, sillä rakastan ranskaa yli kaiken! Pidän myös historiasta, uskonnosta ja kuviksesta. :D
Ranska? Hyi! Itse valitsin Ranskan täksi vuodeksi (ja aine on vielä kaksi vuotinen). Ranska on ihan hirveätä. ainoat asiat mitä osaan sanoa on oma nimi ja "oh, pardon!" Jälkimmäinen on varsinkin kovassa käytössä kaveri piirissäni. Jotain hyvää sentään ranskassa. :D
Anonymous
Jaa-a.........voihan sitä olla montaa mieltä mutta minusta koulun uskontotunnit on just kivoja ja ranskaa rakastan yli kaiken! Olen ollu siellä, se on ihana maa, kieli on kaunista ja joskus vielä haluan muuttaa sinne.
Anonymous
Enkku on paras aine tai sit atk. :D Kyllä bilsa ja hissakin on hyvii aineita.
Anonymous
Kuvaamataito on paras, ja huonoin on Englanti.
KoDo
Paras on liikunta toiseksi paras kuvis.
Zuppa
Kuvis on kyllä kivointa. Ihan tyhmää kun se loppuu normaalisti kasilla ellei ota valinnaista. Onneksi pääsin kuvisluokalle!!! Ihanaa!!!
Fergus
Jaa-a.. Kauppiksen aineista Graafinen esitys ja Markkinoinnin perusteet on parhaita.. Lukion puolelta taas filosofia, Historia, Psykologia (humanistiset tieteet) ja Liikunta sekä ATK..
Fergus
Uskonto on just toisaalta aika hauskaa. Yläasteen uskonnonopettaja aantoi pelata korttia tunnilla.. Katottiin neljä viimestä kouluviikkoo Kummelia yms..
noutsi
Ite pidän parhaimpana kumaavataitoa. Se on kivaa ja aika rentoa. Ellei sitten tule jotain kauheeta piirustustehtävää.
Bruttokansantuote
Lienee äidinkieli, mutta kympit olen vetäissyt myös uskonnosta ja historiasta. Matematiikka ei taitu, todistukseen taitaa tulla kutonen mutta mitäpä näistä. Teatteri, viestintä tms. ovat myös hienoja aineita.
TKal
Kyllä se taitaa olla tuo valinnainen ohjelmointi, eli siis ATK. Tuota on yksi kaksoistunti viikossa, yleensä toisen tunnin aikana saa tehdä koneella mitä haluaa (ts. surffailla netissä).
Fergus
Ohjelmointi on kyllä ihan kivaa niinkauan kun sitä jaksaa opiskella. Jos pari kertaa on omaa lomaa ja sitten ei jaksa kuunnella ja putoaa kärryiltä kielestä, niin sitten se on kyllä ihan rektumista kun ei oo mitään hajua mistään komennoista. Itelläni edistynyttä C++:aa tässä jaksossa.
Crosby
Liikunta tietysti. Muut aineet on iha per¤#&%/&.
squid
Ohjelmointi ei ole todellakaan niin vaikeaa, etteikö sitä helposti oppisi päivässä parissa... ainakin perusteiden osalta....
Fergus
Sehän nyt ofc riippuu täysin kielestä ja opintovaiheesta. Jos c++:sasta lintsaa yhden kaksoistunnin sitä saattaa olla jo melko pihalla. Kun taas esim Turbo Pascalissa oppii kahdessa tunnissa saman tasoiset asiat kuin c++:ssa kahdeksassa.

Ohjelmointi kouluaineena on kylä tosi kiva.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6