Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Paras kouluaine?

(86 viestiä)
Hupu
Minunkin mielestä ATK:n ohjelmointi on paras kouluaine, koska lukuaineet ovat tylsiä ja niissä pitää kirjoittaa paljon kun taas ohjelmointi on aika rentoa.
squid
Ohjelmointi on aika kaukana rennosta... ainakin sitten isommissa projekteissa :)
Fergus
Juu no ei helekutti kunalkaa vaikka c++:lla vääntämään jotain pisempää koodia niin siitä on rento kaukana.
Aapo
Lainaus käyttäjältä: DestinyOikeastaan minulla ei ole varsinaisesti mitään yhtäkään oppiainetta vastaan, mutta yksi on minun mielessäni selkeästi ylitse muiden: kemia. Olen kahdeksannelta luokalta saakka pitänyt siitä kaikkein eniten. Se on vain juuri sopivan loogista, ja olen pienestä pitäen tykännyt leikkiä koeputkilla :P. Kokeelliset tehtävät ovat kemian parasta antia, mutta teoreettisessa osassakin on puolensa. Kemian tunneilta irtoaa mukavaa nippelitietoa aivan tavallisista arjen asioista. Muista kouluaineista voisin vielä mainita toki äidinkielen, matematiikan ja historian, mutta kemialle menee ääneni. minulla on oikeastaan aivan sama juttu hän on oikeassa (minunmielestäni)
Karhula
Se on Matikka tai Liikunta? Matikka on mukavaa, koska pidän laskemisesta, mutta Liikunta on taas kivaa, koska siinä oppii kaikenlaista. Eli Matikka tai Liikka. :P
Jenni
Vastasin maantieto, siitä ehkä pidän eniten. Tätä en osaa perustella, se vain on mielenkiintoista.. Tai mielenkiintoisinta. Matikka oli yläasteella aivan huippua, osin johtui kyllä opettajastakin, mutta oli se aineenakin mukavaa. Tottakai kuvikset ja köksät on mukavia aineita myös, saa ottaa rennommin. Mulla on ohjelmointia, mistä täällä on höpisty, ensjaksossa. Saa nähdä onko se nyt niiin hauskaa, vähän epäilen tuon opettjan takia niiden tuntien hauskuutta. Opettajalla ja oppikirjalla on kyllä suuri vaikutus siihen, miten johonkin aineeseen suhtautuu. Mutta jotenkin minuun eivät nuo psykologiat ja filosofiat "iskeneet".
rulezman
Maantiedossa ja historiassa olen ainakin hyvä, erityisesti maantiedossa. En voi käsittää, miksi jotkut ovat maantiedossa niin huonoja, yksi kaverinikin etsi Niiliä Intiasta :o Ja hän on yleensä luokan paras. Enkä minä olen vain syntyjään lahjakas, kun kaverini lukevat kokeisiin monta viikkoa, ja minä vähän lukaisen, ja saan silti ihan loistavia numeroita, yleensä.
Anteeksi offtopic.

Paras aine on kuitenkin liikunta.
jho
Lainaus käyttäjältä: rulezmanEn voi käsittää, miksi jotkut ovat maantiedossa niin huonoja, yksi kaverinikin etsi Niiliä Intiasta
Maantieto ja bilsa on niin syvältä ja kuivaa, että sitä niitä voi ees kuvailla. ;D Saattaa tosin johtua meidän opestakin, mutta niitä ei vaan jaksa. Mun paras aine on historia, se on ollut kuutos luokalta lähtien kymppi ja on yhä edelleen. Matikka ja liikunta on kanssa mun mieleen. Sitten tuolla vähän ylempänä puheenaiheena ollut ATK voi olla hauskaa, jos on rento opettaja tosin kun meillä, joka teettää hommia täydet 2h, kun toinen meidän koulun ryhmä tekee mitää lystää sen saman ajan.

"Pelaaminen ja surffailu ei edistä mitään ja niitä voi harrastaa kotona, mutta Word ja PowerPoint harjoitukset on mitä mainioimpia." ::)
Turtana
Kuvis! Olen kuvispainotteisella luokalla, ja, noh, se nyt on ihana aine! Myös kemia, matikka (koska opettaja todella osaa opettaa) ja englanti... historia...
rulezman
Meillä on ainakin ATK:ssa ihan rento opettaja, tunnilla saa tehdä ihan mitä vain, töitä tosin pitäisi tehdä, ja jos ei ole kurssin päättyessä jotain tiettyä määrää töitä tehtynä, niin käy huonosti.
HN Erkka
Englanti on mielestäni paras, tärkein aine koulussa. Vastasin Musiikki tai Englanti,
mutta musiikista en pidä yhtään. :)
Bomber
Hissa kiinnostaa tosi paljon, sain yhestä tutkielmastakin 9+ :P Varsinkin on Rooman ajanjakso on tosi kiva. Liikkahan on tietenkin on myös kivaa kun ei tartte päntätä eikä liikasta ole kokeitakaan (ei hemmetti jos olisi!).
Etsivä Kaasi
Liikunta tietenkin! Itse olen harrastanut: jalkapalloa viisi vuotta ja yleisurheilua kolme vuotta kilparyhmässä. Lopetin yleisurheilun joulukuussa (meni liian rankaksi 4-kertaa harjoitukset ja omatoiminen 2-3 kertaa viikossa) ja nyt en tiedä mitä aloittaisin. Treenaan nykyään omatoimisesti 2-5 kertaa viikossa ja 4-tuntia koululiikuntaa. Eli liikunta on paras kouluaine. :D
Jukka
Historia oli aikanaan erittäin kiinnostava aihe. Vaikken tunneilla niin tarkasti seurannutkaan, niin silti selasin oppikirjan innokkaasti läpi kerta toisensa jälkeen. Nyt on kuten historia on omalta osaltani loppunut ja vaihtunut yhteiskuntaopiksi, niin varmaan sitten ATK ja liikunta ovat kiinnostavimmat aineet. Yhteiskuntaoppiakin jaksaa välillä ihan kiinnostuneesti seurata, mutta ei läheskään aina...
Uka Ankka
Äänestin historiaa tai uskontoa. Paras kouluaine on kieltämättä historia, se on lähes ainoa aine joka kiinostaa kunnolla! Mutta uskontokin kuuluu lempiaineisiini, mutta se ei ole aina niinkään mielenkiintoista.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6