Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Paras kouluaine?

(86 viestiä)
akuankka1313
Kuviksen puolelle menee. Tosi rauhallista ja lisäksi kivaa työskentelyä. Ei tarvitse rehkiä juuri yhtään.
Ja kun opettaja lukee kirjaa, niin tämä on ehdottomasti paras aine!
Aku Vankka
Äidinkieli ja englanti ovat parhaita, koska ovat ainoita missä olen hyvä ::)
Mrtikka
Sitten ekasta luokasta lähtien mun koulunkäynti on ollu pelkkää alamäkeä, nyt se on johtanu siihen et uskonto on selkeesti heikoin aine... Liikunta ja matikka (jälkimmäinen oli, ei voi samaa sanoa enää) on selkeesti paras kouluaine..
rhino
Ala-asteella se oli äidinkieli, mutta nykyyän eli ylä-asteella se on matikka.
Oskuarts
Kuvis ja uskonto.
Minulla on ihan mahtava uskonnon opettaja.
(joskus välkillä se pelaa korista ja tunnitkin ovat rentoja. ;D)
Aku98
Kyllähän se Matikka menee ihan selkeesti ykköseksi, koska olen siinä hyvä ja tiedän siitä paljon (Menen seuraavana lukuvuonna kuudennelle ja osaan vektorilaskuja(tämä taas johtuu siitä, että minulla on tylsää ja vietän paljon aikaa kirjastossa matematiikan kirjojen äärellä ja olen opetellut varmaan koko ylä-asteen tiedot ja vähän lukiostakin :) )) . Mutta sitten oli ankara miettiminen mikä on sitten toinen. No päädyin Historiaan, koska siinä kerrotaan wanhoichta ajoichta ja minua kiinnostaa ne. Kolmas on sitten Fysiikka(en oikein tiedä mikä minua kiehtoo fysiikassa). Neljäs on Kemia. Kemiassa taas kiehtoo kaikki se nippelitieto(esim. kun yhdistetään muutamaa ainetta ja syntyy jokin räjähdys tai leimahdus tai joku muu kemiallinen reaktio). Viides on Englanti, koska on kiva oppia maailman yleisintä kieltä. Kuudes on Maantieto, koska tiedän paljon maita, kaupunkeja, jokia, järviä, meriä ja muuta ja haluan oppia lisää. Seitsemäs on Biologia, koska on hyvä tuntea eri eläimiä tai kasveja. Kahdeksas on Liikunta, koska saa tehdä jotain muuta kuin istua pulpetin äärellä rustaamassa tehtäviä tai jotain muuta. Yhdeksäs on Uskonto, koska tähän liitty paljon historiaa.
eli äänestin tuota Matikka tai Liikka kohtaa. ;D
Padi
Tämä ei ehkä ole kaikkein ajankohtaisin aihe mutta kun en ole vastannut tähän niin nyt sen teen: lempiaineeksi nousee kyllä joko biologia, puutyö tai kuvis. Olen noissa kaikissa melko hyvä nimittäin ysikymppiluokkaa. No lyhyeeksi tämä jäi mutta ei siinä mitään (kai).
Tapsa99
Minun lempiaineeni koulussa kyllä on ehdottomasti liikunta. :)

Toisena tulee sitten matiikka, ja kolmantena taitaa olla englanti. Todistuksessa matiikka oli 9, ja englannista oli sanallinen arviointi.
Ankkaristi
Kuvis taitaa olla mukavin aine, vaikka sainkin siitä kasin. Sitten tulisi varmaan äidinkieli, josta saan aina ysin, eikä meidän luokalla kukaan saakaan ikinä kymppiä (vai saikohan akkaridekkari). Historia on myös todella kiinnostavaa, vaikka joudutaan kirjoittamaan niin paljon. Matematiikka ja liikuntakin on aina välillä mukavaa. Ja kyllähän minä englannista ja espanjastakin pidän. Uskonnosta, enkä biologiasta pidä yhtään, vaikka joskus harvoin saattavat menetellä, mutta olen molemmissa niin huono, että sain niistä vain kasin :) .
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: Ankkaristi...Sitten tulisi varmaan äidinkieli, josta saan aina ysin, eikä meidän luokalla kukaan saakaan ikinä kymppiä (vai saikohan akkaridekkari)...
Sainhan minä keväällä!

Itselläni lempiaine lienee kuvis, josta sain ysin. Lisäksi FyKe (Fyssa ja Kemma) oli keväällä kivaa hyvän opettajan takia, samoin kuin myös historia.
Lily
Lainaus käyttäjältä: Matilda McDuckLaitoin kohtaan joku muu, sillä rakastan ranskaa yli kaiken! Pidän myös historiasta, uskonnosta ja kuviksesta. :D
Suurinpiirtein samat :D En tykkää tosin aina ranskasta, kun en osaa, mutta muuten kiva aine. Historia ja ussa ovat ihania! En tiedä mitä tekisinkään ilman niitä. Meillä on molemmissa aineissa ihanat maikatkin. Ärsyttää, kun ensi vuonna hissa loppuu ja ussaa on vain yksi kurssi vuodessa.
Kuviskin on hauskaa, kun se on jotenkin helppoa.
Matikassa meillä on koko koulun suosituin=laiskin maikka. Hän on kyllä ihan hauska, mutten matikkaa lempiaineeksi voi sanoa.
Äikkää rakastan, kun ei ole kielioppia. Osaan ne kaikki muumiomaiset jutut...
Niketin
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiSitten tulisi varmaan äidinkieli, josta saan aina ysin, eikä meidän luokalla kukaan saakaan ikinä kymppiä (vai saikohan akkaridekkari)
Minä sain! Minä! :D

Niin, siis lempi aineeni on ehkä kotitalous. Sitten tulee varmaan tekninen työ. Pitemmälle en osaa sanoa, mutta äikkä ja enkku on yksi parhaimmista.
Ankka313
Vastasin matematiikka ja liikunta. Noiden kahden lisäksi vielä maantieto.

Minulla ei enää tuollaisia aineita koulussa ole kolmeen vuoteen ollut, mutta silloin kuin niitä vielä oli, niin nuo olivat parhaat, ja olisivat vieläkin, jos noita joutuisi opiskelemaan.
Mattiii
Kyllähän tuo paras kouluaine kallistuu luonnontieteiden puolelle, oikeastaan luonnontieteet on koulussa kiinnostavin aihealue. Matematiikasta olen pitänyt aina ja pidän vieläkin, koska menestyn siinä parhaiten (9 lukion todistuksessa). Laskeminen on vain jotenkin verissä ja matikka on ainut aine, jonka läksyt tekee "mielellään. Kiinnostavia ovat myös kaikki muut luonnontieteet kemia, fysiikka ja biologia. Fysiikassa kiinnostaa erityisesti sähköoppi ja kaikki sen sovellukset, kun on tullut pienempänä komponenttien yms. kanssa leikittyä. Bilsassa helpointa on risteytykset ja perinnöllisyysasiat sekä kemiassa vähän kaikki, vaikea sanoa yksittäisiä kokonaisuuksia. Taideaineiden puolelta paras on liikunta, erityisesti yläasteella se oli mukavinta. Maikka osasi silloin sentään arvostaa, vaikka ei harrastanut missään seurassa urheilua, samoin lukiossa, mutta ala-asteella se oli jostain syystä toisin. Periaatteessa ala-asteella maikka antoi kympit liikunnasta kaikille jalkapallon pelaajille, vaikka he eivät olisi tehneet mitään, maikka kun oli itsekin fudispelaaja.
Aku Baba
Lunnontieteistä pitäisin eniten jos olisi sama ope kaikissa aineissa, mutta nyt nokka kääntyy kohti hissaa, koska siinä meillä on koulun paras ope. Ei anna koskaan läksyy ja todistukseen lätkii kympin vaikka sais kokeitten keskiarvoks ysin ja jättäis esseet kirjottamatta. Tunneistakin varmaan puolet perutaan jollain turhalla tekosyyllä.
Mutta joo hissaa mä äänestin.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6