Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Kiinalainen horoskooppi

(11 viestiä)
Anonymous
Mikä on kiinalainen horoskooppisi?

Minun on Rotta:

Rotan merkissä syntynyt on selviytyjä, nopeaälyinen, viehätysvoimainen ja lojaali suhteessa. Hän nauttii elämästä ja ottaa rohkeasti riskejä, vaikka onkin erittäin säästäväinen. Rotalla on aina tarkat päämäärät ja hänellä on usein monta rautaa tulessa samanaikaisesti. Työssään hän on kunnianhimoinen ja innokas. Rotta toimii aina täydellä sydämellä ja rehellisesti.

saat sen selville tuolta:
http://www.varjojenkirja.com/kiinalaine ... html?kid=1

sivulta löytyy myös muita horoskooppeja esim . mikä puu olet?
esim. minun:
Nimi
Pähkinäpensas

Päivämäärät
22.3 - 31.3 ja 24.9 - 3.10

Laatu
Maskuliininen

Elementti
Ilma

Luonnekuvaus
Pähkinäpensas-henkilö tyytyy vähään, sopeutuu kaikenlaisiin olosuhteisiin ja ymmärtää kaiken. Hän on hyvä, rohkea ja kärsivällinen, mutta saattaa olla myös vaarallinen, ilkeä ja pirullinen. Pähkinäpensaalla on tarkka ja oikeudenmukainen havaintokyky.
Bomber
Miks mun viesti poistettiin?! Sanoinhan että olen Rotta! Pitääkö tohon nyt paljonkin tunkea!? >:( >:(
Olin myös maskuliininen ja mänty ja elementti oli tuli. ;D

Mänty-ihminen on sitkeä ja tietää mitä haluaa. Hänessä ei ole mitään nöyrä.
Hän kohtaa vastukset pää pystyssä. Hän on nopea, tarkka, käytännöllinen ja
rohkea. Hänellä on hyvä riskinottokyky. Ainoastaan rakastuessaan hän on
tunteellinen ja impulsiivinen ja usein polttaa siipensä, mutta selviää siitäkin
kunnialla.
Laura
Tiikeri:
Voimakas ja äkkipikainen tiikeri on ulkoiselta olemukseltaan huomiota herättävä ja tyylikäs. Hän on rohkea puolustaja ja itsenäinen ajattelija, joka innostuu haasteista. Tiikeri on suorasukainen ja joutuu usein vaikeuksiin tämän takia. Hänellä on harvoja todellisia ystäviä. Tiikeri on mielikuvitusrikas ja ottaa rohkeasti riskejä. Työelämässä tiikeri on energinen ja hänelle työilmapiirin uudistaminen on tärkeä asia.

Hän on lennokas huimapää, joka tempaa helposti mukaansa hiljaisemmatkin yksilöt omalla optimistisuudellaan ja luonnollisuudellaan.


Nimi
Saarni

Päivämäärät
25.5 - 3.6 ja 22.11 - 1.12

Laatu
Maskuliininen

Elementti
Tuli

Luonnekuvaus
Saarni on kunnianhimoinen, eloisa ja impulsiivinen. Hän on vaativa ja tietää mitä haluaa. Hän on hieman itsekäs ja itserakas ja saattaa vaikuttaa häikäilemättömältä raivatessaan esteitä tieltään. Saarni ei kuitenkaan ole saita vaan antelias. Saarnen äly perustuu intuitioon.

Näin täällä. :D
Karhula
Tällainen mulla:

Nimi
Puhveli

Kuvaus
Puhveli on kärsivällinen, ahkera sekä velvollisuudentuntoinen. Hän on myös melko konservatiivinen ja arvostaa pysyviä arvoja. Koti ja perhe ovat puhvelille tärkeitä. Hänestä huokuu voimaa ja häntä on helppo lähestyä. Puhveli viihtyy ulkoilmassa ja paljon omissa oloissaan. Vaikka puhveli onkin ulkoisesti rauhallisen oloinen, hän on kuitenkin temperamenttinen ja hänellä on kyky voittaa vihollisensa voimansa ansiosta.

Puhveli on luotettava ja pidetty ystävä, vaikka ei olekaan kovin seurallinen. :P
HN Erkka
Mullakin on puhveli:

Nimi
Puhveli

Kuvaus
Puhveli on kärsivällinen, ahkera sekä velvollisuudentuntoinen. Hän on myös melko konservatiivinen ja arvostaa pysyviä arvoja. Koti ja perhe ovat puhvelille tärkeitä. Hänestä huokuu voimaa ja häntä on helppo lähestyä. Puhveli viihtyy ulkoilmassa ja paljon omissa oloissaan. Vaikka puhveli onkin ulkoisesti rauhallisen oloinen, hän on kuitenkin temperamenttinen ja hänellä on kyky voittaa vihollisensa voimansa ansiosta.

Puhveli on luotettava ja pidetty ystävä, vaikka ei olekaan kovin seurallinen.

"Ei kovin seurallinen" <-- Tuo on totta. :)
Sininthecity
Nimi
Apina

Kuvaus
Apina on viihdyttävä, huumorintajuinen kumppani, vapautta rakastava luonne ja verraton ystävä. Hän on yleensä koko ajan äänessä ja hän kekseliäs ja hyvä ratkaisemaan ongelmia. Hän on suvaitsevainen, järkkymätön ja hänellä on luova järjestelykyky. Apina hyväsydäminen, vaikka saattaa joskus vaikuttaa röyhkeältä. Hänen mielestään ei ole mitään pahaa päästellä joskus valkoisia valheita.

Apina on myös utelias ja valmis kokeilemaan kaikkea. Apina antaa helposti periksi mielihaluilleen ja haluaa tehdä asiat tässä ja nyt.

Itseasiassa osuu aika oikeaan. ;)
Aku Vankka
Villisika o.O
ArpinLusene
Meil oli hissan tunnil jtn kiinalaisesta horoskoopista. Siinä olin sika, joten pistin tohon villisika. Kait ne on melkee samoja? ::)
Aikakone
Lainaus käyttäjältä: ArpinLuseneMeil oli hissan tunnil jtn kiinalaisesta horoskoopista. Siinä olin sika, joten pistin tohon villisika. Kait ne on melkee samoja? ::)
Joo kyllä ne ilmeisesti samaa tarkottaa. Mullakin oli kiinalaisista horoskoopeista puhetta vähä aika sitte hissan tunnilla. Ja mä oon villisika.
Essi Ankka
Nimi
Koira

Kuvaus
Koira on uskollinen, rehellinen ja epäitsekäs kumppani. Hän haluaa toisille aina vain hyvää ja on oikeuden ja totuuden etsijä ja puolustaja. Hänen itsetuntonsa ei ole paras mahdollinen ja hän on vähättelyn mestari. Mutta jos hän havaitsee jonkin epäkohdan, hän nousee ylös murheesta taistelemaan. Koiraa ei saa kohdella huonosti, hän ei koskaan unohda.

Työelämässä hän on touhukas, riippumaton ja velvollisuudentuntoinen. Raha ei ole koiralle tärkeä, mutta sitä näyttää hänelle kertyvän. Koira rakastaa koko sukuaan.

Jaahas... Tuo ei pidä siltä osin paikkansa, että itsetuntoni on ihan kohdallaan, ja kyllähän minä rahasta pidän. Varsinkin sen säästämisestä.
Buckbeak
Nimi:
Villisika

Kuvaus:
Sian vuonna syntynyt on miellyttävä, vieraanvarainen ja antelias. Sika on ahkera puurtaja, väsymätön asioidentoimittaja hänellä on rutkasti maalaisjärkeä. Hän pelaa aina reilua peliä, on uskollinen ystävä ja luotettava liikekumppani. Sikaa on välillä helppo huiputtaa ja ihmiset kertovat hänelle helposti omia huoliaan. Sika ei loukkaannu helposti ja siksi häntä pidetään omahyväisenä. Sika kuitenkin vain haluaa miellyttää kaikkia.

Ja puuna olen Pyökki:
Nimi
Pyökki

Päivämäärät
21.12 ja 22.12

Elementti
Maa

Luonnekuvaus
Pyökki-henkilö on luova, hän ei ota elämässä turhia riskejä ja omaa johtajan ominaisuuksia. Hänellä on hyvä järjestelykyky ja hän on järkevä, kekseliäs ja taitava. Pyökki on laskelmoiva ja järjestää budjettinsa tarkasti ja varmasti.

Huvin vuoksi katsoin vielä tuon eläinradan horoskoopin Jousimiehestä, ja se piti aikas hyvin paikkansa. Samoin Pyökki ja Villisika, tosin en kyllä aina ole vieraanvarainen, mutta se johtuu siitä, että kotonani ramppaa joukko tuntemattomia ihmisiä kirjoittamassa vuokrasopimuksia, kun isäni vetää jonkinlaista bisnestä. Silloin olen ihan hermoraunio.
Sivuja: 1