Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Taikatemput

(10 viestiä)
ArpinLusene
En ole tälläiseen aiheeseen täällä törmännyt joten päätin tehdä tälläisen. Itse harrastan jonkin verran taikatemppuja. Harrastaako joku muu Ankkislainen taikatemppuja? Ja mitä mieltä olette tempuista, silkkaa huijausta? Ei ole! Paitsi jotkut isot temput... ;) Alla yksi temppuvideo(pahoittelen videon nopeutta, entiedä siihen syytä mutta kyllä siitä selvää saa).

http://youtube.com/watch?v=4zuNbHJ2NpA
squid
Jotain pieniä korttitemppuja on tullut kokeiltua, ja joissain jopa onnistunutkin :)

Jokin aika sitten oli jossain päin nettiä hyvä kokoelma videoita, joissa näytettiin kuinka kyseiset temput tehdään, ja pitihän sitä itsekkin kokeilla :)
ArpinLusene
Juu oiskohan ollut www.learnmagictricks.org?
Kävitkös tsekkaamassa ton mun videon? :D
squid
Todellakin oli melko nopea, olikohan jopa tarkoituksella? ;)

Ei ollut kyseinen sivu, voin katsoa, jos vaikka sen viellä jostain saisin kaivettua.

Lisäys: kyseinen sivu sattuikin löytymään sopivasti Readerin puolelta: http://ei-am.blogspot.com/2007/01/top-1 ... os_21.html
akuankka1313
Joskus olen saanut joululahjaksi taikatemppupaketin...
Ei ole kyllä tullut paljon kokeiltua, kun ne väittää, että ei ole hyvä näyttää niitä pienille :-
TKal
Itse en ole juurikaan mitään taikatemppuja harrasta, mutta hyvin toteutettuja temppuja on kiva katsoa. Jos joku muukin tykkää katsella taikatemppuja, suosittelen katsomaan tänään TV:stä JIM-kanavalta Penn & Tellerin taikashown. Itse olen nähnyt tuon jo aiemmin, eikä kyseinen ohjelma ollut mielestäni ollenkaan huono.
ArpinLusene
Lainaus käyttäjältä: squidTodellakin oli melko nopea, olikohan jopa tarkoituksella? ;)
Tarkoituksella ei ollut, mulla menny ennenkin youtube videot jostain syystä liian nopeasti....
Ankka313
En nyt varsinaisesti taikatemppuja harrasta, mutta korttitemppuja osaan aika monta, ja muutan muun tempun myös, ja töllöstä mielelläni katselen aina taikatemppuohjelmat. Varsinkin Copperfieldin temppuiluja on kiva seurailla, hänen temppunsa ovat aivan mahdottomia, kun hän saa vaihdettua kahden erivärisen kanan päät keskenään, yms. Kannattaa katsoa youtubesta Copperfieldin temppuja!
ArpinLusene
Itse en sillain enää harrasta taikatemppuja, ei oikein aika riitä... Mutta aina silloin tällöin jotain korttitemppuja opettelut olen, ja muutaman osaankin=)
Itse suosittelen tsekkaamaan telkusta Criss Angel Mindfreak - Tajunnanräjäyttäjä -ohjelmaa, erittäin hyvä=)
Aapo
Siis asian laitahan on se että taikatemput eivät ole varsinaisesti huijausta. Taikuutta ei ole olemassa, mutta taikatemput perustuvat tieteellisiin tosiasioihin. Eivät ne ole huijausta mutta eivät ne ole varsinaisesti taikojakaan, ne ovat pikemminkin taitoon tai tieteelliseen tosiasiaan perustuvia temppuja.
Sivuja: 1