Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: kevät + allergiat?

(9 viestiä)
Anonymous
Niin, podempa zyrtecin ja nenäsuihkeiden kanssa tässä ihanaa siitepölykevättä :-X
Myös koiraallergiaa löytyy. Onko jollain (samankaltaisia?) tai jotain muita allergioita?
Ihan mielenkiinnon vuoksi :)
July
Itseltäni löytyy ah-niin-ihana pölyallergia ja myös timoteiallergiaa on.. Toisaalta minun on huono valittaa, sillä poikaystäväni on tässä tapauksessa niin vammainen että oikein päätä pakottaa. Hän on joutunut kahdesti teho-osastolle hengityskoneisiin koivuallergian takia. Hän on myös allerginen miltei kaikelle, mikä liikkuu ja jolla on karva- tai höyhenpeite. Myös ruuan kanssa pitää olla varovainen: Muunmuassa mansikat, banaani, pähkinät, kirsikat, soija, mandariini, appelsiini, päärynä, peruna, porkkana, lanttu, selleri, erilaiset mausteet, halva, mantelit, raaka sipuli, raaka valkosipuli sekä tomaatti ovat vain harvoja mieleen muistuvia tappajia. Poikaystäväni on myös laktoosi-intoleranssi..
Vain suklaa-allergia puuttuu x__x
akuankka1313
Mullapa oli laktoosi-intoleranssi vuoden 2006 elokuussa! Liekö perimys isältä? Tosin se loppu pian. Mutta tomaattiallergiapa löytyy ja olen ylpeä siitä!
ArpinLusene
Lainaus käyttäjältä: Sika.96Niin, podempa zyrtecin ja nenäsuihkeiden kanssa tässä ihanaa siitepölykevättä :-X
Myös koiraallergiaa löytyy.

Samat löytyy... Zyrtecciä syö ja otan nenäsuihketta... :D Ja sitten oon vielä valkosipulille allerginen... Pistää mahan sekasin... :P
Anonymous
Ouh nouh :( En pystysi elämään ilman valkosipulia.
jho
Mullakin on nyt keväällä ollu joku helv.. siis hemmetin allergia ja ei pysty ees lenkillä käymään ku räkä valuu koko ajan pitkin naamaa ja henki ei kulje.
Anonymous
Minulla on siitepölyallergia, jonka takia silmät rupeaa punottamaan ja vuotamaan. Täytyy laittaa silmätippoja kaksi kertaa päivässä ja se on aika ärsyttävää. Tällä hetkelläkin punottaa vähän. Sitten minulla on hyttysallergia saattaa kuulostaa oudolta, selitän miten sen huomasi tulleen: Mulle tuli yksi kerta sääreen sellainen 2x2 cm kokoinen haava josta ei vuoda verta. Sitä ei saanut kosketella kovin paljoa, koska muuten tapahtuu jotain en vaan tiedä mitä. Ja nykyään hyttysten pistoista tulleet patit ovat kolme kertaa isompia kuin ennen.
Azzie Ankka
Juu... Kyllähän sitä zyrtekkiä täältäkin löytyy ja histecciä myös ja sitten sitä nenäsuihketta. Ainii on mull niitä silmätippoja kans.
rhino
Juu, minä olen allerginen; koirat, kissat, pujo, koivut ja heinät. Hoidan oireitani neäsuihkeella, aerius-lääkkeillä ja allergiaan auttavilla silmätipoilla.
Sivuja: 1