Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Olympialaiset

(70 viestiä)
jojo3
Niin siinä kävi että pyöräilyn aika-ajossa sveitsiläinen Fabian Cancellara otti kultaa. Cancellaralla hyvät kisat, etappikisasta pronssia ja aika-ajosta kultaa. Ruotsalainen Gustav Larsson tuli toiseksi. Suuri yllätys, itse en ole koko kaverista edes kuullut. Oma suosikkini Alberto Contador tuli neljänneksi, jäi muutaman sekunnin pronssista. Vähän harmittaa. Noh, Cancellara on myös toinen lempiajajani, että ei sen puoleen.
akuankka1313
Jesss! Hyvä, Hanna-Maria! Noin hyvällä suorituksella mitalli on kyllä taattu :D
Crosby
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Jesss! Hyvä, Hanna-Maria! Noin hyvällä suorituksella mitalli on kyllä taattu :D
Enpä nyt noin sanoisi. Finaalipaikka lienee selviö, jos vauhti ei tuosta putoa, mutta mitaleille vaadittaneen vieläkin kovempi tulos. Alkuerissä ei kuitenkaan huipuilla ole aina kaikki pelissä. Hieno suoritus silti toki, kun noin paljon kohentaa ennätystään ja onnittelut siitä.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: CrosbyEnpä nyt noin sanoisi. Finaalipaikka lienee selviö, jos vauhti ei tuosta putoa, mutta mitaleille vaadittaneen vieläkin kovempi tulos. Alkuerissä ei kuitenkaan huipuilla ole aina kaikki pelissä. Hieno suoritus silti toki, kun noin paljon kohentaa ennätystään ja onnittelut siitä.
Luulisin, että tuolla ajalla saa mitalin. Se onkin sitten toinen juttu, pystyykö Seppälä samaan aikaan enää toiste. Seppälä veti kuitenkin aika maksimitehoilla.
Crosby
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: CrosbyEnpä nyt noin sanoisi. Finaalipaikka lienee selviö, jos vauhti ei tuosta putoa, mutta mitaleille vaadittaneen vieläkin kovempi tulos. Alkuerissä ei kuitenkaan huipuilla ole aina kaikki pelissä. Hieno suoritus silti toki, kun noin paljon kohentaa ennätystään ja onnittelut siitä.
Luulisin, että tuolla ajalla saa mitalin. Se onkin sitten toinen juttu, pystyykö Seppälä samaan aikaan enää toiste. Seppälä veti kuitenkin aika maksimitehoilla.

Minä kyllä pysyn kannassani ja sanon, että 53,60 ei riitä mitaliin. Katsotaan miten käy. Lehtisen venekunnan huonot sijoitukset jatkuivat taas ja nyt vaaditaan kovat onnistumiset lopuissa lähdöissä, että pronssiin olisi saumoja. Harmillista, kun puoleenväliin meni hienosti.
akuankka1313
Pistesija nyt ainakin tulee, kun finaaliin pääsi :D
Akuhullu97
Hanna-Maria ui uintinsa täydellä teholla ja oli eränsä nopein. Ei kuitenkaan tiedä, että mitä vauhtia muut ui sitten fiinaalissa, sillä eivät ole välttämättä mennyt vielä maximiteholla. Toivon kuitenkin, että suomalaisen aika riittäisi mitaleille.:)
Barksi
Mutta eikös Seppälä saanut melko huonon startin tuossa välierässä? Näin ainakin olin katsovinani, nopeasti kun vilkuilin. Startti on kuitenkin hyvin tärkeä lajissa, jossa sadasosakin voi ratkaista.
Fauntleroy
Ja Seppälä oli lopulta neljäs. Lisäksi hän pääsi 50 metrin vapaauinnin välieriin Suomen ennätyksellä.

Tänään alkoi yleisurheilu. Ei ainakaan ole epäselvää, ketkä ovat miesten satasen kolmen parhaan joukossa. Oli kyllä varsin koomisen näköistä, kun Bolt ja Powell suunnilleen hölkkäsivät puolesta välistä maaliin. Gayn oikea kunto on täysi arvoitus.
Kreach
Mjaah, veikkaan, että Asafa Powell vie vähän kokenempana sen kullan, Thompson tulee toiseksi, Bolt kolmas, ja Mark Burns neljäs. Gay jää viidenneksi.
jojo3
Tyson Gay ulkona satasen loppukilpailusta!
Enpä olisi uskonut. Kunto on ollut kysymysmerkki mutta kuitenkin olisin odottanut pääsevän edes finaaliin.
Bolt veti kevyesti 9.85 ja Powell 9.91.
Uskon että jompi kumpi Jamaikalaisista tulee voittamaan. Enkä usko olevani siinä väärässä.
Karhula
Voihan! Bolt veti 9.69! Aika selväähän tuo oli, mutta Thompsonista en ihan mitalistia olisi uskonut. Harmi kun Powell jäi kaus. Kokonaisuutena juoksu oli kyllä maaginen 8) :o :)
Kreach
Tiesin, että Thompson tulee toiseksi, lukihan se jo tuossa ennustuksessani. ;)
jojo3
Bolt oli lenkillä finaalissa. Kaveri rupeaa tuulettelemaan 30 metriä ennen maalia.
Jos olisi loppuun asti juossut kunnolla niin aika olisi voinut olla jopa 9.60 pinnassa.
Oli se jotenkin arvattavissa että Powell jälleen jäätyy. Niin on aina ennenkin arvokisoissa käynyt.
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: KarhulaVoihan! Bolt veti 9.69! Aika selväähän tuo oli, mutta Thompsonista en ihan mitalistia olisi uskonut. Harmi kun Powell jäi kaus. Kokonaisuutena juoksu oli kyllä maaginen 8) :o :)
Totta puhut! Aivan mahtava 100 M finaali! Harmi, että Gay tippui finaalista...
Sivuja: 1 2 3 4 5