Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Olympialaiset

(70 viestiä)
jojo3
Olihan se selvää että Thorkildsen tulee voittamaan. Kaverilla on tekniikka hanskassa niin varmoja yli 85 metrin heittoja lähtee lähes aina. Suomalaisilla on tekniikassa vielä paljon parantamista, ja huonon tekniikan takia vielä todella epävarmoja heittäjiä.
akuankka1313
Ei odotukset kyllä täyttyneet, täytyy myöntää. Kahdesta mitalista olisin ollut sentään hieman iloinen, mutta kun tuo lätviäläinen pilasi koko homman... No, täytyyhän tuosta pronssistakin jotain iloa irti saada... :)
Barksi
Sijat kolme, neljä ja viisi. Vaikka kahta mitalia toivottiin, oli tuo kyllä silti äärimmäisen kova saavutus. Huonoin suomalainen oli viidenneksi paras. Monessako lajissa Suomi on noin vahvasti esillä?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: BarksiSijat kolme, neljä ja viisi. Vaikka kahta mitalia toivottiin, oli tuo kyllä silti äärimmäisen kova saavutus. Huonoin suomalainen oli viidenneksi paras. Monessako lajissa Suomi on noin vahvasti esillä?
Jep, mutta kun olisi ollut MAHDOLLISUUDET kultaan ja ihan kahteen mitaliinkin. Eriasia, jos esim. moukarissa olisi kolme suomalaista ja sijat olisivat 3,4,5 oltaisiin tyytyväisiä, sillä isompia tavoitteita oli.
Jos tämän kauden tilastoja katsottiin, ajattelin kisa menevän (heittoluvut suunnilleen):

1. Pitkämäki (89,74)
2. Thorkildsen (86,21)
3. Järvenpää (85,67)
4. Bannister (85,11)
5. Vasilevskis (84,02)
6. Russel (81,25)
7. Wirkkala (80,80)
8. Vesely (80,12)
9. Kovals (79,92)
10. Arvidson (78,73)

Jos oletti, että Thorkildsen on vähän loukkaantunut. En uskonut kultaan ja hopeaan, mutta kultaan ja pronssiin kyllä. Ja sitten hopea ja pronssi olisi myös ollut ihan hyvä, mutta pelkkä pronssi jätti tyhjäksi. Yli 90 m kaaria en odottanut.
Karhula
Jaa, näin ovat nämä Olympialaiset loppuneet. :) Mitalisaldoon olen ihan tyytyväinen sillä en alkusi uskonut kuin yhteen tai kahteen. No, olihan mukana myös yllätyksiäkin, mutta ihan hyvä mieli näistä kisoista minulle jäi. Lontoota kohti sitten vain...
The Aku Man
Joo kisat loppunu... :'( Oishan ne pidemmänki aikaa voinnu kestää, mut kaikki loppuu aikanaan.
Itse olen ihan tyytyväinen Suomen mitallisaldoon, vaikka ny tuntuu tulevan, joka puolelta, että miksi Suomelta ei tule enemmän. Suomella ei yksinkertaisesti ole niin paljon huippu urheilujoita kesälajeihin, mutta talvilajeissa esim. mäkihypyssä olemme pitkään olleet kärkikastissa mukana.

Keihäänheitossa suomen sija 3,4 ja 5 on hyviä, mutta kyllä itsekkin odotin kahta mitallia, se näyttikin todella varmalta viimeistä heittovuoroa ennen. Järvenpää olisi ansainnut Pitkämäen tilalta mitallin, jos vaan oisi tokavika heitto onnistunu. Thorkildsenin uusi ennätys oli todella jymypaukku! Luulin että mies ei nyt noin kovassa vireessä ole...
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: KarhulaLontoota kohti sitten vain...
Ja Oympiatuli syttyy seuraavan kerran 536 päivän päästä Vancouverissa, Kanadassa. Mutta hienot kisat oli, jälleen kerran.
Karhula
Kuinkas moni katsoi paraolympialaisten avajaiset? Itse katsoin vähän aikaa, kiinnostavaa katseltavaa... ::)
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: KarhulaKuinkas moni katsoi paraolympialaisten avajaiset? Itse katsoin vähän aikaa, kiinnostavaa katseltavaa... ::)
Hei! Taisi olla huikean jännittävä tapahtuma. Paralympialaiset ei taida kuitenkaan ihan olympialaisiin liittyä. Kisapaikka on toki sama kuin olympialaisilla.

Pekingin kisoissa parasta oli Ruotsin jääminen kultamitaleitta. Eivät saaneet lyijypainoja kotiinviemisiksi.

Terveisin Lumpair
.
Karhula
Ei liitykään, mutta ajattelimpa vain mainita... ::)
Sivuja: 1 2 3 4 5