Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Huuto.net

(34 viestiä)
Crosby
En tämmöstä topiccia löytänyt mutta jos sellainen on jo olemasssa tämän saa poistaa. Ajattelin että tänne voisi laittaa ostoksiaan ja parhaita löytöjään mitä on huuto.netistä löytänyt. Myynti- ja ostoilmoituksillehan onkin jo oma palstansa eli niitä ei tänne laiteta. Täällä voisi myös puhua yleisesti huuto.netistä eli mitä mieltä on siitä ja muita kommentteja siitä. Myös omia tunnuksiaan voi laittaa jos haluaa. Omani on hepo99. (tai sehän on isäni nimissä mutta minä sillä yleensä huutelen). Ei nyt juuri sitten muuta tulekkaan mieleen mutta voitte lisäillä sitten tänne itse omia kysymyksiä ja ehdotuksia. Niin oma paras löytöni on luultavasti Ankalliskirjaston osat 1-5 jotka sain 78 euron hintaan ja ne olivat kuin uusia.
jarski
Olen tilannut kolme tuotetta sieltä. Olin vähän epävarma että mahtaavatko ne edes tulla perille, Mutta tulivat ne.

Löydöt:

Jazz Jackrabbit ja muita en oikein muista.
Anonymous
Minut löytää tunnuksella Jinnai.

Olen useasti tehnyt kauppoja huuto.netissä ja paikka on todella viihtyisä ja toimii hyvin. Koskaan en ole tullut huijatuksi ja tavarat ovat aina vastanneet sitä mitä niiden on pitänytkin olla, eli hyviä ostoksia vain on tehty.

Joskus olen huuto.netissä myynyt muutamia piirustuksiani, sarjakuvalehtiä ja kirjoja. Sieltä huutanut vastaavasti olen julisteita, muutamia lehtiä sekä dvd:itä ja mangoja. Viimeisimmät ostokseni ovat Viva La Bamin season 4&5 boksi, Jackass the movie ja muutama Bam Margera-aiheinen juliste.

Suosittelen kyllä lämpimästi tätä paikkaa.
Barksi
Disney-sarjakuvia on lähinnä tullut ostettua. Tai oikeastaan vain Disney-sarjakuvia. Joskus on tullut tehtyä todella halpojakin hankintoja, mutta yleensä isot ja varakkaat keräilijät ovat tulleet ja huutaneet kohteet itsellensä.
Anonymous
Minulla on erittäin huonoja kokemuksia Huutonetistä... Huijarihan se oli jolta ostin. 200€ hukkaan.
ArpinLusene
Lainaus käyttäjältä: Unkka T KumiankkaMinulla on erittäin huonoja kokemuksia Huutonetistä... Huijarihan se oli jolta ostin. 200€ hukkaan.
Joo, huijausta,petosta, what ever ;)

Kyseessähän oli Radio-ohjattava polttomoottori auto, jonka kuvauksessa kuulemma kerrottiin auton olevan ehjä, mutta kun auto saatiin ei se toiminut...
Karhula
Huijauksen takia en käytä Huuto.nettiä, mutta käyn siellä päivittäin. ::)
Jenni
Itse käytän huutonettiä - ehkä vähän liiankin kanssa. En ole varsinaisesti joutunut huijatuksi, omaa tyhmyyttäni olen pari ostosta tehnyt, joita olen katunut myöhemmin. Mutta olen minä tehnyt löytöjäkin! Tosin huutonetistähän nyt ei oikein mitään varsinaisesti halvalla saa, mutta ainakin kohtuuhintaan. Tunnuksella _jenni myös myyn aika-ajoin jos jonkinnäköistä tavaraa.

Ja tässä esimerkki loistavasta huutonetti-löydöstä: Ostin käytetyn PlayStation 2-pelikoneen, sen vanhemmanmallisen eli suuremman. Sain mukaan 8mb muistin, kaksi ohjainta ja 3 uudehkoa/lähes uutta peliä.. Ja hinta postikuluineen oli 70-80 euroa! Hyvin on laite toiminut ja erittäin tyytyväinen tähän ostokseen.
akuankka1313
Kerran olen huutonetistä Taskarin ostanut, eikä ollut huijattu.

Nyt etsiskellään kännykkää...
Jenni
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Nyt etsiskellään kännykkää...
Nojoo, ostettiin äidille puhelinkin huutonetin kautta, ja ihan hyvä puhelin saatiinkin! Ei siellä kukaan huijaa, jos ei muuten niin ostaa vain myyjiltä, joilla on jo useita positiivisia palautteita.
July
Juu, itse olen löytänyt kaikkea ihanaa Huuto.netistä. Esimerkkeinä Terry Pratchettin kuuden(?) kirjan paketti 40e, Tuija Lehtisen (Sähköpostiosoite poistettu)-kirja 3e ja Roope Ankan Elämä ja teot-kirjan aivan koskematon 1.painos 53e.
En ole vielä huijareihin törmännyt ja toivon, ettei tarvitsekaan.
K. Ankka
Pari meidänluokkalaista poikaa oltiin laitettu Huuto.net:iin myytäviksi ;__;
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: K. AnkkaPari meidänluokkalaista poikaa oltiin laitettu Huuto.net:iin myytäviksi ;__;
Miten heidät voi muka laittaa myytäviksi? Tuohan on selvästi palturia! Mutta minä olen hommannut sieltä kai jonkun pleikkapelin ja sarjiksia aika paljon. Edellinen huuto-ostokseni on 26 taskaria.
Anonymous
Tjaa... Ostin kerran yhden pokkarin,jonka väitettiin olevan loistavassa kunnossa mutta ku sain pokkarin sen kansi oli sutattu tussilla sivuja puuttu ja maksoin siitä 6e! Siis enemmän kuin kaupassa :P
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: K. AnkkaJa Heidät laitettiin myyntiin sinne, jos et usko!!!!
Ja eikun linkkiä tulemaan.
Sivuja: 1 2 3