Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Uusivuosi 2007 > 2008

(23 viestiä)
Crosby
Erilaisia juomia tulee nautittua varmasti ja totta kai pitää ammuskella raketteja paljon. Maalla kun asun niin on vielä helppoa ampua. Täytyy noista pienemmistä kyhäillä jotain omia virityksiä, kun yksittäin ne ovat niin vaisuja. Isommat sitten yksikseen. Omat rakettini on hommattu Rakettitukusta, joka on suosikkiliikkeeni raketeissa.
Shinkansen
Ammuskelua, käyskentelyä, ateriointia ja oleskelua...eiköhän siinä ole vuoden setti.
Täällä (Kerava) kaupunki järjestää kaksikin ilotulitusta, omia tuotteita lisäksi n.150€

www.ilotulite.net
Uka Ankka
Raketit on jo ostettu ja ostin mm: Thundereita, roomalaisia ynm tällästä pikkusta. En osta melkein koskaa isoja raketteja. Uudenvuoden aion viettä kavereitten kanssa.
Etsivä Kaasi
Jotain Raketteja, sipsiä, limsaa, karkkia ym... Kaikkea mitä uuteenvuoteen kuuluu.
Fergus
Muutamala kympilä tuli rahaa paukutettua taivaisiin. Ihan riittämisiin. Pariksi tunniksi oli ammuskeltavaa ja isoja pauQQja.
Fauntleroy
Iskä osti 34e,mä 8e ja veli jtn 15e Eli se perus: roomalaisia,kissanpieruja,kranuja,kiinalaisia,thundereita,muutama pienempi keppiraketti-paketti,kaks ISOA keppiraketti-paketti ja viel jotain pientä sälää..
Paukkuja riitti kello kuudesta viiteen.
Oli kyllä vähän liikaa,jäi ens vuodellekkin mutta eipä tuo haittaa :P
Zuppa
Itse en ostanu mitään, serkut ja pikkuveli osti joten niiltä pummin pari... En edes hirveesti perusta raketeista, varsinkaan semmosista esim. papateista jotka ei näytä miltään ja joista kuuluu ihan karsee ääni. Semmoset isommat on ihan jees. Mummolassa oltiin, ja kävi semmosia ihania pikku "onnettomuuksia". Niinhän siinä aina kun 11 vuotias pikkuveli ja 11- ja 9-v Serkut pamauttelee niitä.

Esim kävipä näin: Mä olin mun yhen serkun, tädin ja 4-v serkun kanssa n. 5 m. päässä siitä missä ne ne paukut sytytteli. 11v serkkuni (sanotaan että hän on kalle) yritti heittää noitapillin kauas. Mutta oho, Kalle tiputti sen ja alkoi juosta karkuun. Mutta noitapillit on niin ihania että ne sinkoilee joka paikkaan, niin sitten se tietysti lens mua päin. Sinänsä ihan kiva, nimittäin mulla oli suunnilleen kuukaus sitten ostettu suhtkoht kallis takki (maksoi 140 €) ja siihen jäi semmonen 5 senttii halkasijaltaan oleva palojälki. Ei luultavasti lähde pesussa pois (ei ole kokeiltu vielä koska takin saa pestä vain pesulassa.) Äiti kauhistu ihan kivasti. Mut Kallen äiti, tätini, sanoo vaan että "ei se oo kallen vika" ja "eihän se tosta näy". Täti tuuppaa olemaan sellanen että on aina omien lastensa puolella.

Kaikki raketit oli ammuttu joskus puol 12, ja sit me mentiin katolle kattomaan raketteja. Sitten valettiin tinaa ja pelattiin isotädin kanssa kimbleä viiteen asti :DD
Anonymous
Eikä tietenkään haavereilta säästytty :P Takkiin ja housuille tuli vähän reikiä ja mr. Lusene sai kissinpaukun pohkeeseensa. Lisäksi jättipata kaatui ampuessaan paukkuja. Tietysti meitä päin... Mutta hauskaa oli.
Sivuja: 1 2