Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Voitatteko arpajaisissa ja onko teillä hyvä arpaonni?

(25 viestiä)
Trolli
Mä en voita ikinä mitään :D Siis ihan oikeesti. Melkein mitään en oo voittanut. Tai no, kerran jostain arvasta 19 euroa, mutta siihen se onkin pääasiallisesti jäänytki.
Tupu Ankka
Eihän sitä koskaan voita mitään.Paitsi jos on Hannu Hanhen tuuri :).Ainaskaan minä en ole voittanut vielä mitään.Toivottavasti tulen voittamaan,jos tulen osallistumaan arvontoihin.
Aku Vankka
Olen kuin Aku.
Epäonninen, eilenkin laskettelin suoraan kivikkoon, vaikka alla oli tasaista ;D
Yhden kerran olen voittanut... tosin roskakorin.. ::)
Anonymous
Taitaa olla just ne yleisimmät voitot joku kynä ja kumi tms... Enpä ole kyllä mitään ihmeempiä munkitellut.
akuankka1313
Tänään voitin koulun myyjäisistä HELSINKI-TALLINNA-HELSINKI risteilyn! Ehdottomasti paras palkinto (huom. maksoi 50 senttiä).
Fauntleroy
Kerran voitin Aku Ankan palkintotehtävässä Teemataskarin Velhojen valtakunta.Nimeni pääsi akkariin ;)
Muuten olen voittanut kaikkea krääsää polttopuista pannulappusiin.Eikä pelikoneistakaan tuu ikinä mtn.
Lööperi
No, mielestäni en ole kovinkaan onnekas. Ehkä arvokkain arpajais palkintoni on kynä. Niitä onkin tullut sitten monin kappalein. Osallistun jokaiseen mahdolliseen kilpailuun, mutta ei :-
noutsi
Olen kyllä osallistunut kaikenlaisiin arvontoihin. Mutta eipä mitään ole tullut. Mutta lotossa oli kerran neljä oikein ja tuli semmoset 10 euroa. Eli onnea minulla ei ole kovasti ollut.
submin
Yleisesti minua vainoaa aivan surkea arpaonni.. Isoisäni on pelannut lähes koko ikäni rivin lottoa viikossa mun tilille, ja voittoja tulee yleensä 1-3 vuodessa.. Kannattavaa touhua siis.
Casinoarvasta voitin kerran sata markkaa. "jippii".
Buckbeak
No, hyvin harvoin osallistun arvontoihin (valitettavasti, hyvä onni kun on!),
Joskus pienenä voitin Harry Potter julisteen, enkä siitä välittänyt, mutta nyt komeilee seinällä, ja sitten kerran särkänniemessä olin narunvedossa (2€), "lainasin" rahaa eräälle kamulleni, mutta vaadin pitää palkinnon, jos se miellyttäisi minua. No, hän veti sitten vapaan valinnan, ja valitsin Nasu pehmon (ei ollu parempaakaan palkintoa), ja näin viikko tapauksen jälkeen kaupassa samanmoisen myytävän 53 eurolla. Ja sitten nimi koreilee lähikirjastossa kun voitin sarjakuvakilpailussa (vain 2 voittajaa!) kirjan "Rosvoruhtinas", joka muuten on erinmoinen kirja! ( Potterien löytäjä käänsi sen enkuks, se kerrotaan kannessa, mutta mun versio on suomeksi), ja Potter-fanina pidin siitäkin, opin italiaa helposti!. Ja sitten koulun arpajaisissa sitä kaikkea krääsää on tullut voitettua...
Sivuja: 1 2