Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Interrail

(18 viestiä)
July
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Miten te osaatte tyytyä noin vähään?
Omasta mielestäni sinun listasi taas näytti aivan liian pitkältä. Minun ja ystäväni tavoitteena on tutustua kyseisiin maihin, eikä tavoitteemme siis lähentele samaa, kuin sinun, Akuankka1313. Me aiomme NÄHDÄ maita ja KÄYDÄ paikoissa, jopa TUTUSTUA kyseisiin maihin ja kulttuureihin. Emme aio viettää kuukautta junassa.

MUOKSIVIIKATE//Verrataanpa vähän. Omassa listassamme "pakollisia" paikkoja on yksitoista, maita kuusi. Keskimäärin jää siis käytettäväksi noin viisi päivää per maa. Akuankka1313:n listassa on 25 paikkaa ja riippuen siitä, lasketaanko Iso-Britannia yhdeksi vai kahdeksi maaksi, 10 tai 11 maata. Käytännössä aikaa jää keskimäärin kolme päivää per maa, jolloin täytyy myös muistaa matkat. Tällöin jokaista maata kohden jää noin 1,5-2 päivää aikaa (ja kiire on siinä tapauksessa helvetinmoinen!)

Meidän matkamme tavoite ei siis ole tutustua eri Euroopan maiden junapenkkien mukavuuteen, vaan tavoitteemme on tutustua ihmisiin, maihin ja kulttuureihin paremmin.

Toisaalta, jos itse tahdot elää kuukauden pelkillä valmisruoilla, sämpylöillä ja surkealla junaruoalla, nukkuen joka yön junan penkeillä, niin siitä vaan. Itse en mokomaan reissuun lähtisi. Jos tahdot kokeilla monen päivän junamatkailua putkeen, kokeile VR:n Lomapassia ja keplottele kolmesta päivästä kuusi. x__x (ei, en ottaisi uudestaan) Katso sitten jaksaisitko kuukautta minuuttiaikataululla.
akuankka1313
Juu se taisi olla hieman epäselvästi sanottu. Kysymys kuuluukin siis: Miksi minä en osaa tyytyä noin vähään?
July
Ohohohohohohohohoo! Nyt on lentoliput varattu! Mennään kuitenkin Finskillä ja otettiin meno-paluuliput välille Helsinki-Wien-Helsinki. 7.7. lähtö ja 8.8. takaisin. Tuli vain 20€ kalliimmaksi kuin Ruotsin kautta, mutta Finnairilla tarjotaan ruuat ja matkustajalla on kaikki mahdolliset turvat (toisin kuin Raiskilla, joka ottaa ja kiertää lakeja kuluttajansuojaa kosken). Eli joo, sinne sitten kökkimään aamuvarhaisella lentokentälle :D
Reitti muuttui lentomuutoksen ansiosta seuraavanlaiseksi:
Wien-Bratislava-Budapest-Ljubljana-Venetsia-Verona-Milano(?)-Torino-Lyon-
Dijon-Nancy(:D meidän oli vaan pakko)-Strasbourg-Salzburg-Wien. Maita tulee yhteensä seitsemän, joista läpikulkumaina toimivat kaksi (Saksa ja Itävalta). Lisäksi pyrähdys Italiassa tulee olemaan suhteellisen lyhyt (Venetsiassa yksi päivä, Veronassa yö, sieltä mahdollisimman nopeasti maan läpi Ranskaan). Matkakuume~~!
Sivuja: 1 2