Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Horna

(10 viestiä)
Anonymous
No, satuin tässä erästä katalogia selaillessani törmäämään yhtyeeseen nimeltä Horna, joka tulee Suomesta. Yhtye soittaa black metallia, alatyyli saatanallinen. Pistetäänpä malliesimerkki:

Lainaus käyttäjältä: legion-HornaPimeys yllä pyhän maan

On pelko hiipinyt sydämeen kristuksen
Tukahduttanut löyhkäävän Jumalan liekin
Rakkauden ja rauhan aika päättynyt
Kun sarvet nousevat ylle kristinkansan

Syvyyden musta ruhtinas
Voimallinen käärmekeisari
Nousee ylös pimeydestä
Pilkaten kuollutta Jumalaanne
Sylkien pyhille maillenne
Nyt pedon merkin alle
Kristityn elämä sammuu

Eli nyt heitän kysymyksen: Oletteko kuunnelleet? Mitä pidätte? Tuon tekstin perusteella ostaisitteko levyn? Omat vastaukseni: En ole kuunnellut, enkä luultavasti ostaisi levyään (saatananpalvojat etsikööt kirkkopolttohommiensa kustantajat jostain muualta).

Edit.1 Korjasin linkin.
Anaconda
No en todellakaan. Taitaa olla aika marginaalimusaa. Laitetaan linkki oikein: Horna
Anonymous
Meinaatko? Oletko ihan tosissasi? :)
juketsu
Kaikkiin kysymyksiin vastaus on ei
Destiny
Lainaus käyttäjältä: Komisario NuuhkuEn ole kuunnellut, enkä luultavasti ostaisi levyään (saatananpalvojat etsikööt kirkkopolttohommiensa kustantajat jostain muualta).
Hmm... Ei Black metallin soittaminen tee bändistä saatananpalvojia. Otetaan esimerkiksi vaikka Ajattara. Ei kukaan heistäkään ole saatananpalvoja.

Ja sitten takaisin topicin aiheeseen: En ole (vielä) kuullut Hornaa, ja levyä en osta, koska niihin minulla ei ole varaa. Netistä haen musiikkini.

edit. Korjasin linkin.
Anonymous
Black metallia on karkeasti jaoteltuna kahdenlaista. On ns. tavallista bm:ää ja sitten saatananpalvojien bm:ää.
Anonymous
Nonnih, korjaillaanpa vanhempia käsityksiäni: yhtyettä on tullut kuunneltua paljon ja toisiksi viimeisin pitkäsoitto Envaatnags Eflos Solf Esgantaavne (Evangels Of Satan) löytyy hyllystä ja hyvinhän kyseinen yhtye potkii. Mikäs siinä kun kirkonvastaisuutenikin viime aikoina kasvanut. Nyt ei järki polje kovin paljoa että alkaisin sen kummemin vuoden takaisiin kommenteihin tarttumaan... :)
KoDo
No ei ole tullut kuunneltuu.
Bomber
ei ja ei. En tule harkitsemaankaan, heviä kun inhoan.
Fergus
Sitten ei pitäisi häiritä kun tämähän on blackmetallia, eli aika kaukana hevistä. Itellekään ei kyllä hevi uppoa, mut blackmetal kyllä. Kys om bändiä en kuitenkaan harrasta.
Sivuja: 1