Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Paras tosi TV

(21 viestiä)
Fergus
no millähän perusteella.
no ensinnäkin minulla ei jokatapauksessa ole valtuuksia poistaa noita vaihtoehtoja. Mielestäni kilpailijat visailuissa ovat oikeita ihmisiä?
vai?

Aika tylsä on esim heikoin lenkki jos se on mielestäsi näytelty.
Saqnot myös ettei niitä kilpailuja kuvata. Mitäs siellä telkkarissa siis näytetään sitten.
No nyt takaisin aiheeseen.
Muistatteko Flo:n onko raivostuttavampaa ihmistä olemassa?
ihme että Zach kesti loppuun asti tosi hyvin.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: Fergusno millähän perusteella.
no ensinnäkin minulla ei jokatapauksessa ole valtuuksia poistaa noita vaihtoehtoja. Mielestäni kilpailijat visailuissa ovat oikeita ihmisiä?
vai?

Ei siellä robottejakaan ole, ainakaan vielä. Se, että perinteisissä tietokilpailuissa on oikeita ihmisiä, ei tee niistä tosi-tv:tä.
Tosi-tv on vähän kuin yhdistelmä, jossa on mukana kilpailua, dokumenttia, draamaa, sekä suuria tunteita. Tosi-tv:n ja ei tosi-tv:n raja ei välttämättä ole aina ihan selkeä.
Fergus
OK kyseessä on siis aika lailla tulkinta juttu. Mutta itse topicciin voitaisiin taas palata.
Anonymous
Omat suosikkini ovat Selviytyjät ja Big Brother. Selviytyjiä on nyt tultu katseltua kaikki Amazonista lähtien. Ihan hauskojahan ne joskus siellä ovat kun mikään ei onnistu. 8) Big Brother on hyvää viihdettä ja jos on hauska viikkotehtäväkin niin sehän on vasta mukavaa. Brittien neljäs BB ja Suomen oma on tultu katseltua. :)
Hupu
Äänestäisin näistä vaihtoehdoista kyllä tietokilpailuja. Ne eivät kyllä mielestäni ole varsinaisesti tosi TV, mutta on kiva ruudun takana naureskella kun tietää vastauksen kysymykseen. Myös selviytyjät ja Amazing race on hyviä. Amazing race tosin toistaa hieman itseään, lennetään lentokoneella, matkustetaan taksilla, junalla..., mutta jotkin tehtävät ovat kyllä mielenkiintoisia. Yhdessä jaksossa kilpailijat joutuivat kokoamaan Ikean huonekaluja, ei ollutkaan niin simppeli homma ;)
Fergus
Nyt alko CBS:llä uus tosi-tv nimeltään Pirate Master. Siinä ne asuu merirosvolaivalla ja tekee merirosvojuttuja. Onhan se parin jakson perusteella iha jees
Sivuja: 1 2