Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Airsoft

(11 viestiä)
Anonymous
Terve taas!

Harrastatko airsoftia? muovikuula pelaamista. Jos harrastat kerro toki lisää esim varusteistasi, aseestasi ja tuolleen

harrastukseen liittyviä sivuja

www.juoksuhauta.net
www.varusteleka.fi
www.nemesis.fi

itse omat tietoni:

Tiimi: A.S.T tehonyrkki
sotilasarvo: Kapteeni
ase: ak-47 4 regulla
Varustus: st5 maski, bw tetsarit

muuta: olen harrastanut jo lajia 1 vuoden

Kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä lajia!
Fergus
Jaa-ahs. En ole mitenkään otsa rypyssä (siis ammattilaisesti) tätä lajia harrastanut mutta olen kyllä joskus kavereiden kanssa kokeiltu ihan sillein muuten vaan. Oli se kyllä ihan kivaa mutta en usko että mulla kauan kestäis into tommoseen. (varsinkaan kun ei ole varaa kymmeneen kuula-uziin)
Hupu
En harrasta kovinkaan "ammattimaisesti". Kavereiden kanssa välillä käyn ammuskelemassa läheisessä metikössä.
Aseenani on Glock 18 C (sähkökäyttöinen)
Kurmeloinen
Harrastin joskus suunnilleen neljä vuotta. Enää en kyllä... Vaikka siistiä oli. eipä enää ollut vaan aikaa. Ja rahaa palo, mwahah.
ArpinLusene
Olen n. puol vuotta harrastanut, aseena Glock 17 ja maskina ??. En muista masin merkkiä... ::)
Anonymous
Öög tota kai noin vuoden harrastanu. En alussa kovinkaan aktiivisesti. Nyt aseena vemppu MP-5 A3. Varusteina käytän vain maskia ja vaatteita. Olen ajatellut ostaa kaasupislan myöhemmin.
ArpinLusene
Lainaus käyttäjältä: Unkka T KumiankkaÖög tota kai noin vuoden harrastanu. En alussa kovinkaan aktiivisesti. Nyt aseena vemppu MP-5 A3. Varusteina käytän vain maskia ja vaatteita. Olen ajatellut ostaa kaasupislan myöhemmin.
Käytät vain vaatteita softaamisessa *reps* et niitä vai vapaa-ajalla käytä?
sori menee vähän aiheen ohi... ::)

Eihän tuossa niin sanottu. Lue vielä pari kertaa uudestaan niin etköhän jo sisäistä. -Anaconda
Nigoz
Satunnaisesti oon ammuskellu... :P Nyt saan joululahjaks vemppu Marui MPL:n +2000 kuulaa ja maski. Oli muuten aika hyvä tarjous! :) Tossa n. 100m päässä on areena missä voi pelata. Siel on kaikkee kivaa ja ilmasia kuulia. ;D
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: NigozTossa n. 100m päässä on areena missä voi pelata. Siel on kaikkee kivaa ja ilmasia kuulia. ;DTarkotatko "ilmasilla kuulilla" niitä jotka maassa lojuu käytettynä? Ei kannata siis uudestaan enää ampua kun se kuula on saattanut muuttaa muotoaan kun se on kerran ammuttu. Näin on Nemesiksessä kerrottu.
Nigoz
No en mä nyt niitä ihan likasii ja huonoi ota mut sielt löytyy ihan uusiakin... Ja paintballin niitä palloi. 8) Niillä tulee serrkua heiteltyä. ;D Viel pari päivää ni saan MPL:n.
Anonymous
Ok. Mä oon unelmoinu jo pitkään jostain paremmasta aseesta, mutta kun ei oo rahaa ni ei myöskään asetta... Nou mani nou fani ;)
Sivuja: 1