Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Irc vs. Elämä

(40 viestiä)
Leo
Lainaus käyttäjältä: SubminÄh, kaikki ne on yhtä paskoja. Hankkisivat elämän, oikeasti. Aikuisia ihmisiä sohimassa jään päällä kepin kanssa.
Tätä säälittävämpää on ainoastaan jalkapallo; aikuiset miehet juoksevat 1½ tuntia isolla kentällä yhden helkkarin pienen pallon perässä!
Säälittävää!
Äh, irc on ihan paska. Hankkisivat elämän, oikeasti. Aikuisia ja nuoria miehiä hakkaamassa näppistä nojatuolissa istuen ja ruutua tuijottaen. Tätä säälittävämpää on ainoastaan koodaaminen; aikuiset ja nuoret miehet istuvat 24/7 koneen ääressä jotain helkkarin koodia näpytellen! Säälittävää!

Yllä oleva ei kuvasta oikeita mielipiteittäni, mutta eipä kuvasta Submininkaan teksti. Urheilu on hieno asia!
squid
Niin, ja mietippäs, että millä SINÄ kirjoitat tuota ohjelmaa? Mihin sinä kirjoitat tuota ohjelmaa? Ilman miehiä 24/7 koodaamassa ei olisi mahdollista, että näitäkään nettisivuja edes olisi.
July
Lainaus käyttäjältä: FubbleÄh, irc on ihan paska. Hankkisivat elämän, oikeasti. Aikuisia ja nuoria miehiä hakkaamassa näppistä nojatuolissa istuen ja ruutua tuijottaen.
... Mie olen ihan vaan nuori nainen. ;D Sori tuottaa pettymys, oon aika erikoinen naissukupuolen edustaja, voisin nimittäin lisätä tähän myös sen, että voin käyttää vaivatta samoja vaatteita viikon putkeen ja olla vaihtamatta pussilakanoitani ja lakanoitani puoleen vuoteen ilman minkäänlaisia omantunnontuskia. Ja käytän kaiken koneellaoloaikani (päivittäin n. 2h-8h) irkaten. Että joo, silti mulla on isompi ja laadukkaampi elämä kuin esimerkiksi Subminilla ;D

Nyt sivuutettiin kyllä aihe aika taitavasti.
submin
Lainaus käyttäjältä: JulyEttä joo, silti mulla on isompi ja laadukkaampi elämä kuin esimerkiksi Subminilla ;D
No se on mahdollista... Ja ylpeä siitä, prkl!

Lainaus käyttäjältä: JulyNyt sivuutettiin kyllä aihe aika taitavasti.
Näinhän tässä pääsi käymään, ei voi mitään :)
Leo
Jaoin aiheen, jotta päästään oikein kunnolla vääntämään kättä aiheesta.

Lainaus käyttäjältä: JuusofinIlman miehiä 24/7 koodaamassa ei olisi mahdollista, että näitäkään nettisivuja edes olisi.Niinpä. Onko tämä foorumi tuotettu ns. ammattilaisvoimin vai harrastajavoimalla? Tarkoitan vain, että ne pahimmat 24/7 koodaajat saavat ihan rahaa työstään, jolloin voidaan suoraan verrata ammattilaisurheilijoita ja -koodareita. Jos harrastat koodaamista voidaan sitä verrata jalkapallon harrastamiseen.
July
Irc o/ Elämä on yliarvostettua!
squid
Itseasiassa, työkseen ohjelmoivat eivät ohjelmoia läheskään niin paljon kuin harrastajat, koska he eivät jaksa tehdä sitä vapaa-aikanaan. Jotkut eivät edes jaksa työpäivän jälkeen koskea tietokoneeseen.
Fergus
Irc on yliarvostettua :D
July
Fergus, oletko edes irkannut? x_X

Huomasin muuten että siihen jää koukkuun..
Nimim. Kokemusta on.
Fergus
Mjuu. Sanotaanko vielä ettei nickini missään muualla ole fergus..
Kurmeloinen
Siis mitä? Irc=elämä. :O
July
*dankettaa Kurmebeibsin kunniaksi*
(älkää hirttäkö mua nielurisoista pyykkinaruun offin takia ;_; )

Sittenhän sie voit alkaa irkata Ankkiksen kanavalla? <3

// Destinymuoks: tässä on linkki irkkiketjuun, lisää kävijöitä kaivataan ^_^;
squid
Kuinkas moni tänne vastanneista ON irkannut?
Destiny
Kyllä sinä tietäisit jos hiukan viitsisit miettiä. Kaikki muut ovat varmuudella irkanneet, paitsi Fubble ja Fergus. Tosin kummastakaan en tiedä varmasti. Voivathan he irkata, mutta silti pitäytyvät joinimasta #ankkikseen. Muut vastanneet on kyllä nähty ankkiksen kanavallakin, allekirjoittanut mukaanlukien.
Leo
Lainaus käyttäjältä: DestinyKaikki muut ovat varmuudella irkanneet, paitsi Fubble ja Fergus. Tosin kummastakaan en tiedä varmasti. Voivathan he irkata, mutta silti pitäytyvät joinimasta #ankkikseen.Irkkaan, vaan en kovin säännöllisesti. Kerran viikossa ehkä, koska "oikean elämän" kaverit eivät pahemmin irkissä käy. Ja #ankkiksessa en vieraile, koska irkkaan Quakenetissä (nyt voitte heitellä niillä kivillä).
Sivuja: 1 2 3