Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Irc vs. Elämä

(40 viestiä)
Kurmeloinen
Tää on aika huvittavan näkönen keskustelu, kun tässä näyttää periaatteessa enää olevan vaan nämä kaksi vaihtoehtoa: elämä tai irc... En mä ite ainakaan irciä pidä niin vakavana asiana, että se olisi joku synti elämää vastaan :D...haha...kyllähän mä päivittäin siellä olen, mutta on mulla ihan semmonen ircin ulkopuolinenkin elämä...(kai?)...Onhan se niin että melkein kaikki irl-kaverit löytyy myös omalta irc-kanavalta... mutta juu, tulee sitä tuolla ihmeellisessä ulkomaailmassakin pyörittyä.
Destiny
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Miten irkkiin pääsee?
1. Mene osoitteeseen http://www.hiillos.org/index.php?page=irc
2. Laita nimimerkki-kenttään haluamasi nimimerkki (esim. Akuankka1313)
3. Oikea nimesi -kenttään laita oikea nimesi, tai jätä se sellaiseksi kun se on
4. Palvelin-kenttään laita haluamasi irc-verkon palvelin. Esimerkiksi irc.cc.tut.fi (ircnet) tai fi.quakenet.org (quakenet)
5. Laita oletuskanavaksi haluamasi kanava (esim. #ankkis) HUOM! Sinun on laitettava palvelin-kenttään ircnetin palvelin päästäksesi foorumimme kanavalle. Toiset kanavat saattavat sijaita toisessa verkossa.
6. Paina "Yhdistä serverille" -nappulaa
7. Irkkaa.

Ei se sen vaikeampaa ole :).
Fergus
Vaikka olenkin aktivoinut itseäni irkkauspuolella, se ei tarkoita sitä, ettei elämävoittaisi yhä 100-0.. Nykyään minut löytää astunnaisilta kanavoilta nimellä typhon
Anonymous
Muistakaahan lapset, että IRC-galleria ei ole IRC.

;)
Crosby
Totta kai elämä voittaa. Ja urheilu on aivan loistava asia! Siitä saa paljon hyviä kokemuksia ja onnistumisen tunteita!
Unkka T. Kumiankka
Parempi elämä kuin irc. Irkkaamisen iloista olisi hauska saada joltakulta tiivistelmä, en nimittäin itse ole koskaan koko juttua oikein tajunnut. Oman kokemuksen perusteella irkki on paljon sitä, että porukka idlaa kanavilla ja odottelee että joku sanoo jotain. Ja se keskustelun taso on jotain päätä huimaavaa.. Onhan se ajantappotapa sekin, mutta kai järkevämpääkin tekemistä löytyy?

Ketjun alussa esiin tullut ohjelmointi taas on minusta vähän toinen juttu. Siihen käytetystä ajasta sentään (joskus) jää jotain konkreettistakin käteen, kuten nyt vaikka tämä foorumisofta johon tätäkin viestiä kirjoitan. Irkistä ei ole vastaavaa hyötyä.
jarski
Irc on surkee mielestäni. Elämä on elämisen arvoista kun taas irc ei.
Anonymous
Irciä ei tueta. Vikka onhan sitä kiva katsoa MUIDEN kommelluksia...
Anaconda
Nuo kaksi eivät sulje toisiaan pois, joten tämä vastakkainasettelu on mielestäni kyseenalainen. Ja irkkaamista voi harrastaa muutenkin kuin vain koneen äärellä istuen, mobiilistikin onnistuu erittäin hyvin.
Destiny
Mikä taas antaa yleensä entistäkin no-lifemmän kuvan :-). Silti, IRC ftw, sillä kun voi pitää vaivattomasti yhteyttä ympäri maata ripoteltuihin ystäviin :>.
Sivuja: 1 2 3