Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Star Wreck

(12 viestiä)
Anonymous
Siis olen itsekkin katsonut star wrecin ja se oli loistava ja nyt minä tahdon teidän mielipiteenne star wrecistä hyvät foorumlaiset.
Kurmeloinen
Minusta se on todella hyvin tehty näin 'amatööri' elokuvaksi; hienot tehosteet, kiva juoni ja huumori. Hyvä leffa sanoisin ;o

Edit: Tulipa mieleen, että en ole muita nähnytkään kun vain In the Pirkinning, eli sen uusimman. Mutta se oli ainakin loistava :)
squid
In the Pirking on oikeastaan se ensinmäinen elokuva. Muut ovat olleet harjoittelua juuri tuota varten :D
Fergus
No Pirkinning on sarjan kuudes leffa.. :)
Ja paras niistä, paranee joka katsomiskerralla. Onhan se ihan amatööri, ei sitä leffana juurikan katso, mutta amatööripätkien hauskimmistoa.. Itse olen SW foorumeilla myöskin ^^
Anonymous
Jos joku haluaa nähdä trailerin niin sivusto on tämä http://www.starwreck.com/trailer_f.php käykää kattomassa :D .
Anonymous
Minä olen nähnyt kaikki Star Wreck -elokuvat. Erikoistehosteiltansa tuo In the Pirkinning on tietysti paras Star Wreck tähän asti. Odotan innolla Star Wreckin tekijöiden uutta elokuvaa "Rautataivas".

Lainaus käyttäjältä: FergusNo Pirkinning on sarjan kuudes leffa..
Oikeastaan seitsemäs, mikäli elokuva Star Wreck 4½ lasketaan mukaan.
Fergus
No.. Neljä ja puoli on neljä ja puoli..

Rautataivas ei minusta voi kuin yllättää negatiivisesti. Pojat eivät itse aio näytellä, eivätkä käsikirjoittaa, joten mitä jää jäljelle? Ammattilais sci-fi leffa joka on otettava tosissaan, mutta kuitenkin se on liian huono ollakseen hyvä.. :(
TKal
Heh, minulla on tällä hetkellä punainen Star Wreck-paita päällä. Hyviä elokuviahan ne Star Wreckit on, kehitystä on tapahtunut aika paljon ensimmäisen osan ja In the Pirkinningin välillä.
Anonymous
Enpä oo nähny, mutta kiva ois joskus kattoo...pelkkiä kehuja oon kuullu...
Anonymous
Et ainakaan turhaan katso sitä siinä oli myös huumoria ja Info oli yhdessä kohdassa aika hassu :D ,mutta se on hieno se taistelu siinä on sitä jotakain!
Fergus
Ehehh.. Nyt on sitten jo julkaistu hiukan jotain ennakkojubaa tosta starwreckpoikien uudesta leffasta eli Iron Skysta.

Eli joskus toisen maailmansodan jälkeen muutama natsi meni johonki etelämantereelle ja salaisesta tukikohdasta ampas kuuhun, ja meni sinne valmistelemaan hyökkäystä myöhemmälle ajalle, ja se koittaa samaan aikaan kuin mihin tämä elokuva sijoittuu (mikä sattuma :))
Bomber
Ai, oon yhen leffan nähny, ei niiin kauheen hyvä...
Sivuja: 1