Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Kirjoittaja

Aihe: Jääkiekon SM-Liiga ja MM-kisat

(382 viestiä)
TKal
En löytänyt haulla aihetta jääkiekon SM-liigasta, joten päätin avata sellaisen. Ylläpito voi lukottaa, jos vastaava aihe löytyy jo foorumilta. Päätin tehdä tämän tällaisessa gallupmuodossa, niin ei tule vastauksia tyyliin "Jokerit on paras!!!!". Myös gallupin kysymyksiin liittymättömiä tarinoita saa kertoilla.

1. Mitä joukkuetta kannatat? Löytyykö mitään joukkuetta, josta et pidä?
2. Milloin ja miten sinusta tuli suosikkijoukkueesi kannattaja?
3. Kuinka aktiivisesti seuraat pelejä ja tuloksia?

Tässä vielä omat vastaukset:
1. Kannatan SaiPaa. TPS on joukkue josta en pidä, sen vuoksi SaiPan ja TPS:n väliset pelit ovat erityisen mukavia seurattavia.
2. SaiPaa olen kannattanut oikeastaan koko sen ajan kun olen jääkiekkoa seurannut. SaiPan kannustus johtuu siitä, että molemmat vanhempani ovat Etelä-Karjalasta kotoisin ja ovat SaiPan kannattajia. Siitä se on sitten minuunkin tarttunut.
3. Katson aina teksti-tv:stä tai netistä otteluiden lopputulokset, silloin tällöin myös kuuntelen selostuksen nettiradiosta. Edellisestä paikan päällä seuraamastani SaiPan pelistä on kulunut jo melko paljon aikaa.
Karhula
1. No kannatan Kärppiä. Tappara joukkue on se josta en pidä.
2. No ku isä ja äiti on ollut Kärppä faneja niin minuunki on tarttunut.
3. Pelejä aina joskus ku kerkeän ja tulokset aina. :)
jho
1. TPS, ehdottomasti! Ja Lukkokin on ihan ok (johtunee varmaan siitä kun iskä on Raumalta päin ja serkutkin asuu siellä ja käydään kattoo siellä joskus matseja). Hmm.. joukkue josta en pidä? Ässistä ja SaiPasta nyt varmaan vähiten tykkään, varsinaista inhokkia ei ole.

2. Varmaan -96 (3 vuotiaana), kun ekoja matseja kävin kattomassa Turussa. Itekkin pelasin jääkiekkoa 7 tai 8 vuotta niin kyllä se siinä vierellä kulki, vaikkakin Tepsi oli aina pahin vastustaja sarjassa. :P Nykyään en käy kauheen usein paikanpäällä enää kattomassa, mitä nyt sillon tällön.

3. Seuraan pelejä koko ajan, eli aina kun niitä on. Suurin syy on varmaan Liigapörssi, jota pelaan.

Nykyään Tepsillä menee aika heikosti, tänäänkin tuli HIFKiltä 6-0 takkiin. 90-luvun loppu oli sellasta juhlaa Tepsiltä ja Jokereilta, noiden kahden kohtaaminen oli aina vuoden huippukohtia. Tän vuoden kohokohta on ollu varmaan se, kun kävin Raumalla todistamassa Tepsin 0-4 tappiota Lukolle. :D

PS. Menee TKalin kanssa toi eka kohta vähän ristiin. :P
rulezman
1. Ässiä kannatan, vaikka en asukkaan lähelläkään Poria, on vaan niin loistava (surkea) joukkue.
2. Koko ikäni olen Ässiä kannattanut, eli joskus 90-luvulla kannattamisen aloitin...
3. Päivittäin, teen peleistä juttuja Urheilufoorumille, jonka ylläpitäjä olen.

Titaanit SM-liigaan!
jojo3
1. Kärppiä ja Pelicansia kannatan. Jokerit on joukkue josta en pidä. Syytä en osaa sanoa.
2. Kärppien kannatus on tullut siitä kun isä on pohjoisesta niin tietysti kannattaa Kärppiä, ja sitten minäkin aloin kannattamaan Kärppiä. Pelicansia olen kannattanut sen takia koska se edellisillä kausilla on ollut todella surkea, mutta nykyään sillä menee hyvin. Ja hyvä niin.
3. Joskus katselen urheiluruudusta ja tekstiteeveestä. Joskus (=harvoin) radiosta kuuntelen selostuksia. Ja jääkiekkolehteä tilaan, niin senkin avulla pysyy mukana.

Ennemmin kun pelasin jääkiekkoa tuli vielä seurattua, mutta nyt kun lopetin lätkän pelaamisen niin liigan seuraaminen jäänyt vähemmälle.
ArpinLusene
1. Helsingin Jokereita kannustan totta kai!
2. Jaa, eipä ainakaan ole tuo vanhemmista tarttunut koska he kannatavat Kärppiä... >:(
3. Seurailen aina Teksti:Tv:ltä tulokset ja joskus käyn kattomassa(ainakin playarit,play off)

Että sellasta...
Jukka
1. Jokerit on ollut aina se jengi, jota olen kannustanut. :)
2. Noin 6 vuotta sitten pääsin ensimmäisen kerran enoni kanssa matsiin, jossa "yllätys yllätys" oli ottelu Jokerit - HIFK. Jokerit voittivat matsin 4-2 ja siitä lähtien eräänlainen "fanius" on jäänyt päälle.
3. Muutaman kerran viikossa tarkistan pelien tulokset. Pari kertaa vuodessa käyn matsissa kattomassa.
Crosby
Ässät on joukkue jota kannatan eniten. Pienestä pitäen vaan jäänyt mieleen, kun isä on Porista ja siellä asuu sukulaisia ja tasaisesti tulee aina siellä käytyä. Jokerit tulee sitten hyvänä kakkossuosikkina. Lukko ja JYP on joukkueita joista pidän vähiten, jostakin syystä. Vaikka asunkin Keski-Suomessa jostain syystä JYP ei ole minuun kolahtanut.

Pelejä seuraan niin aktiivisesti kuin voin eli aina kun vain on aikaa ja tilaisuus. Tilastoja selailen noin joka päivä ja vedonlyönninkin kohteet löytyy yleensä SM-liigasta. Liigapörssiä tulee myös pelattua. Nyt onkin mennyt tosi hyvin sillä olen noin 750 ja eroa kärkeen 141 pojoa. Olettekos jo omien kamujen kanssa kimpassa vai olisiko Ankkiskimpalle kannatusta. Itse en ole nimittäin tällä hetkellä missään, kun olin niin ylivoimainen kerran niin tällä kertaa ei otettu mukaan, kun oli vielä rahapalkinnot.

SM-liiga on siis aivan upea juttu ja tärkein urheilusarja minulle. Lätkää olen pelannut itse 7-vuotiaasta ja edelleen pelaan seurassa. Keskimäärin noin 4 kertaa viikossa tulee oltua jäällä ja, kun ulkojäät vihdoin tulee sitten varmaan lähes joka päivä. Kaikki MM-kisat ja NHL:ät ja lähes kaikki sarjat tulee seurattua eli olen armoton lätkäfani. Paikan päällä pelejä tulee katsottua aina, kun käyn Porissa (2-3 peliä per kausi siis) ja aina pari peliä Jyväskylässä, kun JYPin vieraaksi saapuu kiinnostava tiimi.

Kysynpä vielä, että onko teillä SM-liiga pelureiden (entisten ja nykyisten) nimmareita. Itselläni löytyy ihan mukavasti pelaajakortteja nimmareilla ja pelkkiä nimmareita joista ehdoton kruununjalokivi on Cory Murphyn pelaajakortti nimmarilla. Mieshän pelaa nykyään NHL:ssä Floridassa. Siitä olen ikuisesti onnellinen ja se olisi yksi viimeisistä tavaroista joista luopuisin.
jho
Joo löytyy multa nimmareita ainaskin Tomi Kalliolta, Janne Niinimaalta, Fredrik Norrenalta yms kavereilta kun ne aikanaan Turun Montreal Hockey Schoolin ja jollain maalivahtileireillä kävi vierailemassa. Ja sitten vielä mailoja yms tavaraa.

Sitten Ankkiskimppaa Liigapörssiin ens jaksossa, kun nyt on kavereiden kanssa menossa (tosin mulla on vasta 12 kierrosta pelattuna ja muilla täydet).

Niin ja Aki Bergin vanhemmat asuu tossa tien toisella puolella, joten Akia tulee nähtyä aina sillon tällön (n. 1 krt/vko). :)
jojo3
Kyllähän multa nimmareita löytyy. Tuossa Ilveksen lipussa mikä mulla on (en kyllä kannata Ilvestä) komeilee Raimo Helmisen, Timo Peltomaan, Hannes Hyvösen ja Steve Kariyan nimmarit. Ja sitten Porin Ässien julisteessa on Pasi Peltosen nimmari.

Nuo Ilves-jätkien nimmarit sain pari vuotta sitten kun lätkäjoukkueen kanssa olimme Tampereella katsomassa jotakin Ilveksen matsia, muistaakseni Ilves-Lukko. No, meidän huoltaja järkkäsi meidät pelin jälkeen Ilveksen pukuhuoneeseen, ja sieltä sitten sai keräillä nimikirjoituksia. Olisin voinut kerätä vaikka kaikilta nimmarit, mutta en tiennyt kaikista että kuka kukin oli ;D Patrik Stefankin pelasi silloin Ilveksessä, mutta kaverilta en nimmaria saanut koska polki kuntopyörällä :(

Pasi Peltosen nimmarin olen saanut joskus seitsemänvuotiaana, Porin Ässien matsista. Siitäkin saisin pitkän tekstin, mutta enpä jaksa ruveta selittämään :P
ArpinLusene
Jotain nimmareita löytyy mm. Sami Lepistö, Kim Hirsovich(en osaa kirjottaa) ja sitte on ollu Kimmo Kuhdan ja joittenkin HIFK pelaajien nimmarit lätkämailassa ku oli peli petoluolassa ja niillä oli siel höntsyjää nii ne sitte jakeli meille nimmarit. Ite pyysin ne lätkämailaan joka on nyt(mennyt jo viime kaudella) rikki, jonka myin kaverillleni huikeaan 2e hintaan ;D
jho
The Aku Man
1. Lempi joukkueeni on tietenkin Tampereen Tappara :D.
2. 2002 finaalissa oli Jokerit ja Tappara ja siit vaa jotenki alotin kannustaa Tapparaa.
3. Seuraan uutisia ja tuloksia joka päivä.
Mrtikka
1) Lukko ja Hifk. Nämä siitä syystä että oma jääkiekkoura alkoi Lukossa ja joka kotimatsin kävin junnuna katsomassa. Sitten muutettiin helsinkiin ja pelasin Hifkissä. En tosin enää pelaa hifkissä.
2) Pienenä kun aloitin pelaamisen ja pelasin yllämainituissa joukkoeissa.
3) En seuraa tuloksia sen kummemmin, oma sarja kiinnostaa enemmän.
jho
Niin onkos sille Ankkiskimpalle kysyntää Liigapörssissä? Tänään alko uus jakso ja tein Ankkikselle oman kimpan, joka löytyy nimellä Ankkis.net ja salasana on raipe. Kimpassa pelaa myös mun serkku, jonka olen patistanut joskus tänne rekisteröitymään, mutta yhtään viestiä se ei oo kirjottanu (ja tuskin käynykkään). ;D Älkää siis ihmetelkö. Kimppa on suljettu.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26