Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Kirjoittaja

Aihe: Jääkiekon SM-Liiga ja MM-kisat

(382 viestiä)
Bomber
Mäpä teen nyt uusitun listan, eka meni vähän pepulleen :D
Suluissa perustelut

1. Suomi voittaa! (Saku Koivu vahvistaa)
2. Kanada (kalavelkoja vaahteranlehti-maan kanssa)
3. Tshekki (taitava joukkue ja muutenki pidän niitte pelityylistä)
4. Venäjä (Ovetskin(tahallaan väärin kirjotettu) on floppi eikä ryssät pärjää muutenkaa tsekeille)
5. USA (aina ollut alisuorittaja)
6. Svetsi (kohtuullisen kova joukkue, voitti swedutki)
7. Saksa (Sturmit sun muut johdattaa Ruottalaisten edelle)
8. Svedupellet (Ryssii tosi pahasti sillä c-joukkueella)
9. Tanskalaiset (taitotaso ei vielä riitä...)

6 vikaa en viitti laittaa koska ne on suunnillee samat ku fauntleroylla.
Bomber
:o Germanneilla tiukka matsi USAA vastaa 6-4 (vai mitä se oli).
Aika hyvin saksa taisteli, mutta oliko kolme vai kaks yhdysvallat teki omiin...
TKal
Vaikka Latvian maalivahti (nimeä en muista) pelasikin loistavan pelin, ja oli selvästi koko pelin paras pelaaja, ei Suomen peliin voi olla tyytyväinen. Maaleja pitäisi tehdä enemmän ja suunnan on muututtava Kanadaa ja USA:ta vastaan.
Lööperi
Suomen peli oli tänään todellinen floppi. Älyttömästi vetoja, muttei maaleja. Tosin Latvian maalivahti pelasi hyvä tasoisen pelin...
The Aku Man
Suomen ylivoimakin meni aivan sekasin, kun niitä muutettiin. Takasin vaan niinkun oli, jos kerran niin toimi. Taas näkyy, että on harvassa Suomelta nää ratkaisu maalintekijät. Teemu Selännekkin, jolta odotin hirveästi maaleja on ollut minulle pettymys. Hyvä et kolme pistettä siitä kumminkin saatiin.
Tästä on huono jatkaa.
jho
Nyt ei voi olla kauhean tyytyväinen. Ylivoimaa vaikka millä mitalla, viidellä kolmea vastaan ja vielä päälle kaikkea mahdollista, mutta ei silti maaleja. Ja ykkösylivoimassa 5 hyökkääjää?! Entä mitä ykkös- ja kakkoskenttien miehet saa 10 minuuttia enemmän peliaikaa kuin nelosketjun miehet, jotka esimerkiksi teki tänään kaikki Suomen maalit? Herätys Shedden ja muu valmennus.
TKal
Olipahan peli! Sekava tuomarilinja, oudoin jääkiekossa koskaan näkemäni hyväksytty maali (Suomen 2-1-kavennus meni sivuverkosta sisään), lopussa tappelua. Jännitys ei lopu vielä tähänkään: voi olla, että USA tekee protestin tuosta Suomen kavennusmaalista.
jho
Dramatiikkaa ei ainakaan puuttunut. Oli kyllä surkein suoritus tuomareilta mitä ikinä oon nähny missään. Jos Jokinen sai 5+20 (tilanteessa tuomari oli selkäpäin taklausta niin aika erikoinen tuomio) niin miksei Brownkin? Entä milläs perusteilla Koistisen maali hyväksyttiin (tän voin antaa anteeks ;D). Ja muitakin ihan käsittämättömiä kommelluksia oli.

Mut asiaan. Jokisen ulosajo oli kyllä siinä mielessä hyvä homma, että nyt alko toimimaan ylivoimat, M. Koivun kenttä ja kaikki muutkin asiat loksahti kohilleen. Mielenkiintoista tässä on Tammisen mainitsema pointti, että mihin Olli esim. huomenna laitetaan? Katsomoon vai?

Aika taisteluita oli 1. erän alivoimat ja koko 3. erä Leijonilta, 0-2 asemasta 3-2 voittoon.
Selänteen, Salmelan (vaikka tulikin pataan) ja muiden teot kasvattaa nyt varmasti Leijonien yhteishenkeä ja saa nähdä miten käy huomenna Kanadaa vastaan.

PS. Mertarantakin on parantanut otteitaan turnauksen edetessä. Tää peli yltää vasta toiselle sijalle (tässä turnauksessa), se eilinen Saksa-Kanada oli ihan huippu. :D
PSPS. YLEn kisasivuille iso plussa, on kyllä niin hyvät. :) Blogeja, Mertaranta vastaa, Lätkätietäjä, Sedät jaksaa heilua, tilastoja, keskustelu ja hyvä uutisointi keskittyen pelkästään kisoihin missä lisänä videoita = täydellinen paketti.
PSPSPS. Jotain varmaan unohtui, kun nyt vähän väsyttää ja aamulla pitäis vielä herätä aikasin.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: TKalvoi olla, että USA tekee protestin tuosta Suomen kavennusmaalista.
Se tuskin hyödyttää enää mitään. Tuomari hyväksyi jo maalin.

Mutta mahtava taistelu Leijonilta 0-2 asemasta 3-2 voittoon! Koistisen maali oli kyllä kisojen komein. ;D En kyllä oikein ymmärtänyt tuomarilinjaa. Jokiselle 5+20 ja Brownille vihellyksen jälkeisestä, samanlaisesta taklauksesta vain 2+10. Selännekin sai 2+2 vaikka ei tehnyt juuri mitään. Mutta jännittävä matsi oli. Sitten seuraavaksi Cänädän kaatoon.
Jukka
Huhhuh, olipa jännittävä peli eilen. Itsellänikin meinasi itsehillintä mennä, kun tuomari antoi Jokiselle 5+20:sen.. Voitettu ottelu on kuitenkin voitettu ja se on pääasia. Oli kyllä käsittämätön moka, kun tämän "lahjamaalin" hyväksyivät. Kiittäkäämme siitä RUOTSIA! http://www.ksml.fi/kiekko/mm-kisat/usa- ... iin(124495).ece :D

Tänään kova jännitys, kun Suomi kohtaa Kanadan klo. 22.30 alkaen.
Crosby
Loistelias nousu ja peli kokonaisuudessaan Suomelta eilen Jenkkejä vastaan. Yhdysvaltalaisetkin kävivät koko pelin kuumana ja kolmannessa erässä varsinkin ''Koistisen kierrelaukauksen'' jälkeen ei hermo heillä pitänyt. Jännä ilmiö tämä, että ennakkoon heikompia maita vastaan Suomi on turhan usein pulassa ja samantasoisia ja vahvempia vastaan kiitettävän usein venytään voittoihin. Eilisen kaltaista tosin on harvoin tapahtunut, että ollaan voittoon asti noustu eikä alettu peruuttelemaan tasatilanteessa tai johdossa. Tästä kuuluu kiitos myös valmennukselle, joka nosti eilen taas osakkeitaan.

Mielenkiintoista on OJ:n sijoittaminen sitten, kun hän peliin palaa sillä tähän asti ollut vain haittaa. Hyvönen penkitettiin, kun peli lähti laskuun, mutta en usko että kanttia kellään on Ollia penkittää. Kolmoseen voisi vaikka heittää ja ei ylivoima-aikaa. Paha pähkinä purtavaksi.

Tänään uskon olevan myös viihdyttävä peli ja uskallanpa toivoa Suomelle jopa voittoa, kun hurmiossa ollaan. 4-2 Suomelle sanon minä.
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: Crosby4-2 Suomelle sanon minä.
Olisikohan näin? ::)

Uskoisin, että tiukka peli on tulossa ja Suomi voi hyvinkin voittaa. Jos jotain pelaajaa pitää turnauksesta tähän astisten otteiden perusteella hehkuttaa on hän Valko-Venäjän maalivahti Vitali Koval. Hän on pelannut loistavat pelit ja pitänyt Valko-Venäjän edes jollain tavalla pystyssä. Valko-Venäjä laittoi Tsekin ja Venäjän koville jatkosarjan peleissä, mutta hävisi kummallekkin rankkareilla. Toivottavasti Suomi voittaa tänä iltana. ;)

EDIT 1: Nyt alkamassa ottelu Norja-Usa. Luulen, että Norja laittaa Usan koville ja voi jopa voittaa. ;)

EDIT 2: Usa johtaa Norjaa vastaan 8-1. Usa kurittaa Norjaa oikein kunnolla. Todella hieno maali Kanelta ja Kesseliltä. :D
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Etsivä KaasiTodella hieno maali Kanelta ja Kesseliltä. :D
Se oli joko suunniteltu juttu, todella tarkka käännös ja syöttö, tai sitten se oli puhdas munkkisyöttö.

Tämän päivän pelistä: Jos Suomi lähtee samalla asenteella kuin USA-pelin 3.erään, olemme vahvoilla. Jäähyjä ei saa ottaa tai peli menee sekaisin Kanadaa vastaan. Ja OJ ja AS eivät sitten pelaa.
Kreach
Kaasi, melkoinen triplapostaaja olet.
Aikooko joku katsoa Suomi - Kanada tänään? Peli päättyy Suomelle 4-2.
Fauntleroy
Jaa-a, jotain sanottavaa Suomi-Kanada pelistä...

Tulos ei todellakaan kertonut koko pelin kuvaa. Suomi hallitsi aika paljon, mutta Kanada teki vähistä paikoista tärkeät maalit. Maalit ratkaisevat jääkiekossa, ja siihen ei Suomi pystynyt. Selviä maalipaikkoja joista olisi ehdottomasti tehtävä maali, olivat Koivun veljesten loistava 2-1, Peltosen läpiajo ja Kapasen vetopaikka. Kanadan 5-1 maali sen sijaan oli täysin puhdas munkki. Veto olisi mennyt 5 metriä ohi mutta Lepistön kypärästä sen piti sitten kimmota.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26