Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Kirjoittaja

Aihe: Jääkiekon SM-Liiga ja MM-kisat

(382 viestiä)
Crosby
Täytyy katsoa, että saako aikaan kamujen kanssa kimpan vai tulenko tuohon. Jos en saa kavereitten kanssa aikaan tulen sitten tuohon.
Hupu
Kannatan HIFK:ta ja sen vuoksi en sitten niin kauheasti pidä Jokereista. HIFK:n kannatus on tullut isän kutta, joka myös HIFK fani. Pelejä ei tule käytyä katsomassa niin hirveän usesti johtuen taloudellisesta tilanteesta, mutta kyllähän niitä aina muutaman kaudessa. Tulokset tarkistan aina netistä tai tekstiteeveestä, joskus saatan kuunnella myös radiosta.

Liigapörssiä olen itsekin alkanut pelailla ja menin liittymään tuohon Ankkis kimppaan. Niin ja joukkueeni nimi on Stadin Staga.
TKal
Nyt on sitten SaiPan kausi ohi, edessä on vielä peli KalPaa vastaan, jossa kummallakaan joukkueella ei ole mitään panosta. Niin vaan katkaisivat TPS:n hunajamiehet tappioputken SaiPan kannalta väärään aikaan ja menivät pleijareihin. Noh, onnittelut vaan Tepsille.
jho
Lainaus käyttäjältä: TKalNyt on sitten SaiPan kausi ohi, edessä on vielä peli KalPaa vastaan, jossa kummallakaan joukkueella ei ole mitään panosta. Niin vaan katkaisivat TPS:n hunajamiehet tappioputken SaiPan kannalta väärään aikaan ja menivät pleijareihin. Noh, onnittelut vaan Tepsille.
Hehehoho. Vähän myöhässä tulee, mutta kieltämättä mullakin alko mennä jo usko Tepsiin ja säälipleijaripaikkaan, mut toisin kävi. ;D Noh, HIFK ottaa sit 2-0 otteluvoitot tepsistä säälipleijareissa ja turkulaisten kesäloma alkaa..
Bomber
Perhana, HPK:ssa ollaan sössitty kaikki niin pahasti että itkettää. Myytiin Jalosen Jukka muualle, ja otettiin tilalle joku Jypin p****valkku! Muutenki niiltä ei löydy oikein ketään paitsi ehkä Chiodo. Kesälomalle siitä, hus!
jojo3
Lainaus käyttäjältä: BomberMuutenki niiltä ei löydy oikein ketään paitsi ehkä Chiodo.
Chiodokin siirtyi tässä kuukausi pari sitten Kärppiin, jos nyt Andya tarkoitit.
Karhula
Nyt alko puolivälierät. :) Ekat taistot voittivat Kärpät ja Jokerit.
TKal
Pitää kyllä toivoa, etteivät lopulliset finaaliin menijät ole samat kuin ensimmäisten otteluiden voittajat, sillä silloin olisi sama finaalipari kuin viime vuonna. Kärpät ja Jokerit ovat muutenkin sellaisia kestomenestyjiä, että olisi mukavaa päästää finaaliin vaihteeksi Tappara ja Blues, joista molemmille kyllä soisin mestaruuden.
Bomber
Kyllä toivois että Espoolaiset menis finaaliin, hakkais kerrankin sen saamarin narrilauman. >:( Pitäkää se prkl Stapleton kurissa.
Kärpät kyllä voi ihan rauhassa rökittää kirvesmiehet, mutta espoolaiset kyllä loppuotteluun haluaisin :-
jho
Lainaus käyttäjältä: BomberKärpät kyllä voi ihan rauhassa rökittää kirvesmiehet, mutta espoolaiset kyllä loppuotteluun haluaisin :-
Sama täällä. Ja sitten finaali Bluesille viimeisessä mahdollisessa finaalissa. ;)
TKal
Tänään sitten ratkesi viimeinen finaalipaikka, jonka otti Espoon Blues, joka kohtaa finaalissa Oulun Kärpät. Itse toivon Bluesille mestaruutta, Kärpät kun on voittanut kultaa aika tiheään tahtiin viime vuosina, Bluesilla sen sijaan ei mestaruuksia vielä ole.
jho
Kyllä Blues on kova joukkue. Bluesista on tullu mun ehdoton suosikki näiden playoffien aikana. Sillä ei oo periaatteessa mitään väliä mitä finaalisarjassa käy (toivon kyllä Bluesin voittoa), kun toi Jokerien hakkamineen teki niin hyvää. Ja Tappara voittaa sitten pronssia.
Fauntleroy
Hehee, Blues vei Jokereita ;D
Toivon ehkä enemmän Bluesin voittoa.
Vaikka Kärpät onkin hyvä joukkue, se on rahalla ostettu.
squid
Selvisi myös, että ensi syksynä kyseiset joukkueet(Blues ja Kärpät) pelaavat "uudessa" Mestarien Liigassa. Tuskin pärjäävät, mutta sittenhän sen näkee :;)
Barksi
Kyllä suomalainen kiekko-osaaminen on sen verran kovaa luokkaa, että todennäköisesti pärjäävät melko hyvin tuolla Mestareiden liigassa. Väärät joukkuuet vain paikalla. HIFK! HIFK! HIFK!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26