Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Kirjoittaja

Aihe: Jääkiekon SM-Liiga ja MM-kisat

(382 viestiä)
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: KreachKaasi, melkoinen triplapostaaja olet.
Jos tuo sinua häiritsi, niin laitoin kaikki viestit samaan viestiin ja tuohon vielä sen verran, että minulla ei koskaan ennen ole ollut triplapostia (tuplaposti yhdesti). En enää koskaan triplapostaa. ;)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Etsivä KaasiLainaus käyttäjältä: KreachKaasi, melkoinen triplapostaaja olet.
Jos tuo sinua häiritsi, niin laitoin kaikki viestit samaan viestiin ja tuohon vielä sen verran, että minulla ei koskaan ennen ole ollut triplapostia (tuplaposti yhdesti). En enää koskaan triplapostaa. ;)

No ei se nyt mitään vakavaa ole, kunhan katselin että muutaman viestin olisit voinut yhdistää ;)

Tuleeko tänään yhtään ottelua? katselin, ettei ainakaan tv.stä ole tulossa.
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: KreachTuleeko tänään yhtään ottelua? katselin, ettei ainakaan tv.stä ole tulossa.
Ei tule. Huomenna on puolivälierä otteluita. :)
Fauntleroy
Tänään on Kuoleman Peli. Kuinkas moni aikoo katsoa? Peli alkaa nimittäin klo. 02.25. Minun suunnitelmani on, että menen nyt nukkumaan, herään katsomaan pelin ja pelin jälkeen kerkeän nukkua vielä pari tuntia ennen kouluunmenoa. 8) Itse pelistä en uskalla sanoa vielä mitään...
Crosby
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyTänään on Kuoleman Peli. Kuinkas moni aikoo katsoa? Peli alkaa nimittäin klo. 02.25. Minun suunnitelmani on, että menen nyt nukkumaan, herään katsomaan pelin ja pelin jälkeen kerkeän nukkua vielä pari tuntia ennen kouluunmenoa. 8) Itse pelistä en uskalla sanoa vielä mitään...
Pakkohan se on katsoa. Suunnitelma sama kuin sinulla. Pari tuntia ennen peliä nukun ja pari tuntia pelin jälkeen. Pelistä en uskalla sanoa mitään. Suomen voitto tietysti toiveissa. Kädet jo syyhyää.
jojo3
Itsekin olisin noin tehnyt, mutta kun huomenna on tavallaan meillä "yökoulua", niin pistän matsin nauhalle ja ja herään sitten vähän aikaisemmin (n. 9.00) kattomaan matsin nauhalta. Jos koulua olisi ollut normaalisti, niin sitten olisin katsonut yöllä suorana.
jho
Aika samanlainen suunnitelma myös mulla, tästä kohtapuolin nukkumaan ja sitten herätyskellot (yks ei enää riitä) soimaan kahdelta. Ja pelin jälkeen koitan vielä nukkua, jos sitten saa enää unta. Jääkaapissa odottaa 4 energiajuomaa ihan varmuuden vuoksi. Suomelle 4-3.
squid
Hieno voitto jatkoajalta :) Tästä on hyvä lähteä jatkamaan :)

Jos vaikka töihin lähtis tossa tunnin päästä ->
Fauntleroy
Tiukille meni mutta SUOMI ON NELJÄN PARHAAN JOUKOSSA!!! LEPISTÖ RATKAISI!!!

Lainaus käyttäjältä: squidJos vaikka töihin lähtis tossa tunnin päästä ->
Joo kouluun vois kohta lähteä. ;) Huikeat 3½ tunnin yöunet takana. Ei varmaan enää viitsi mennä nukkumaan.
jho
Siinä kun USA tasoitti 2-2 niin tuli kyllä kylmät väreet, mut onneks sitte jatkoajalla Lepistö roiskas. :) Aika huikee peli ja tuomarilinjakin oli hyvä.
Seuraavaks sitte veli Venäjää kaatamaan.
Etsivä Kaasi
Hyvä peli Suomelta. Usa otti lopussa kovasti kiinni, mutta Suomi ratkaisi jatkoajalla. Seuraavaksi Suomi pelaa Venäjää vastaan. Toivottavasti Suomelta jatkuu samanlainen peli. ;)
The Aku Man
IHANAA LEIJONAT IHANAA! Loistava peli Suomelta. Kiitos Lepistö. Venäjä vastaan seuraavaks. Viime vuonna Venäjä hallitsi, mut Suomi kiitti ja kumarsi. Elikkäs Perjantaina 20.00 Venäjä-Suomi tv2.
Jos Suomi pelaa samanlaista kiekkoa ilman mustia minuutteja niin........UPEAA.
Lööperi
Olipa hieno ottelu! Kannatti valvoa ja katsoa, vaikka aamulla vähän väsyttikin.
Perjantaina sitten uudestaan. Onneksi peli alkaakin jo 20.00, niin jaksaa senkin katsoa:)
TKal
Itseäni ei pelin katsominen häirinnyt juuri yhtään; heräsin vasta kolmannen erän alkuun, jotta näkisin ottelun ratkaisun. Nukuin yhteensä n. 6 tuntia, joka on vain hieman vähemmän kuin tavallisesti.
Kreach
Tänään ei tule pelejä :(

Piti ensin herätä katsomaan tuota Suomi-Usaa, mutta ei vaan jaksanut.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26