Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Kirjoittaja

Aihe: Jääkiekon SM-Liiga ja MM-kisat

(382 viestiä)
wierii2
Pudotuspelien edetessä olen phtinut mahdollisuutta, että HPK uusisi muutaman vuoden takaisen temppunsa, ja voittaisi finaalin (jossa olisi vastassa JYP). En tiedä miksi, mutten usko kuitenkaan siihen, että Tepsi painelisi finaaliin. Jos näin käy, on kyllä Suomi-kiekko pohjalla. Osasyy kriittiseen kantaani on tietenkin se, että TPS on kolmen eniten vihaamani joukkueen joukossa (kaksi muuta ovat Kärpät ja tietenkin Jokeri-fanina vihaan HIFK:ta, sehän on jo velvollisuus, kun Jokereita kannattaa). Kuitenkin se, että JYP voitti Kärpät, laittoi uskoni JYPin puolelle. En usko, että JYP kaatuu tänään, vaan Hippoksen maraton-ottelussa JYP katkaisee sarjan ja marssii finaaliin.

Totta, Souffleur, hirveää Pleiarikiekkoa... Uskaltaako enään edes katsoa finaaleita, tunnetta nimittäin ei minusta ole koko Playoffeissa ollut, lukuunottamatta sarjaa JYPin ja Kärppien välillä. Liekö syy siinä, että mukana ole Jokereita... :)

Sijaveikkaukset kauden päätteeksi:
1.HPK
2.JYP
3.Kalpa
4.TPS

Voi mennä rajustikin metsään, mutta uskoni perustuu siihen, että JYP ja HPK kaatavat välierävastuksensa.
Donald-91
Jee jee, mahtavaa että TPS ja HPK selvisivät SM-liigan finaaleihin!! :) Se on mielestäni ehdottomasti hyvä asia, koska pidän siitä että pudotuspeleissä on välillä vaihtelua parhaiten menestyjissä. Toinen perustelu on se että nyt finaalissa on kaksi erittäin perinteikästä joukkuetta. Niistä TPS on vieläpä ns. todellinen suurseura, joka ansaitseekin olla ainakin välillä olla mitaleilla. Ja kolmas on se, että pidän molemmista nyt finaaleissa olevista joukkueista TPS:stä ja HPK:sta. Sinänsä minulle kelpaa siis kummankin selviytyminen mestariksi, mutta kannatukseni taitaa siltikin kallistua hivenen Turun TPS:n suuntaan.
wierii2
Joo, sijaveikkaukset meni metsään, ellei HPK korjaa koko pottia, mikä tietty on toiveeni...

Tapaus Jokerit. Hirveästi taas rahaa käytettiin ilman tulosta. Itse olen aktiivisesti seuraillut ensi kauden joukkueen kokoamista ja sopimusneuvottelut mukaan lukien unelmajengini olisi tämä (eihän tälläistä tietenkään tehdä):

Bremberg/Stapleton - Pirnes - Hentunen
Rita - Filppula - Lahti
Saarinen - "Kauvosaari/Heino" - Vauhkonen
Ben-Amor - JP Helenius/Pallassalo - Mäki
(Sneck, Pitkänen, To Pulkkinen...)

Ja Pakit:

Kauppinen - Jokela
Eronen - Niemi
Kivistö - Mälkiä
(Kalteva, Manelius, Ölander..)

Aluksi hyökkäys. Ehdoton ykköstoive olisi Timi ja Brembergkin olisi kiva lisä jengiin. Jompikumpi tulee, se on edellytys. Teme Pulkkinen lähtee tod. näk. P-Amerikkaan, siksi häntä ei valinnoissani näy. Pakkeihin kaivataan fyysisyyttä ja sitä toivat viime kaudella Books ja Rullier. Saman tyyppistä ensi kauteen...? Eronen on oma kasvatti ja vakiinntuttanee paikkansa jengissä ensi kaudella. Sama pätee Kivistöön.

Veskarit olisi:

"1.veska"
Strömberg
Kautto

Ykkösmokeksi Mikko Koskisen kaltainen heppu olisi ihanne, jätkä jolla olisi tulevaisuutta. Toivottavasti ei lähetä kasaamaan taas rahajengiä...
souffleur m
Olen pettynyt KalPan putoamisesta. Olihan se tietysti jo melkein arvattavissa, mutta henkilökohtaisesti olin koko (loppu)kauden ajan povannut ainakin sitä hopeamitallia. Eilinen pelikin oli niin pienestä kiinni, mutta ei sitten... :-/ Tappio tuntui tosin puolet kevyemmältä, kun JYPkin joutui samaisen kohtalon kokemaan - vieläkin karvaammin. Tosin pronssiottelusta voi tulla nyt melko tiukka, vaikea sanoa miten käy. Ainakin täällä Savossa JYPin ja KalPan kohtaamisia verrataan tosiaan ihan Suomi-Ruotsi-otteluihinkin. Ja Kalpahan on tietysti se Suomi itäisempänä joukkueena, tosin toisaalta Ruotsi on yleensä se parempi osapuoli... ;D Mutta tosiaan, laadukas jännitysnäytelmä saattaa olla tulossa, ellei sitten jompikumpi joukkue floppaa.

Itse voisin veikata sijoitukset näin:
1. TPS
2. HPK
3. JYP
4. KalPa (pessimisti ei pety!)
wierii2
Kysyn, että miksei HPK voisi viedä mestaruutta? Samanlainen kiekkobuumi alkaa olla jo Hämeenlinnassa kuin Turussakin. Lisäksi HPK on ottanut kahdesti turpaan todella rajusti (HIFK 7-0, Kalpa 4-0) ja silti noussut. TPS on kulkenut käytännössä voitosta voittoon (paitsi se yksi JYP-peli 4-0) ja jos eka peli Hämeenlinnassa menee vaikkapa 3-0 HPK:lle, voi olla vaikea paikka kasata joukkuetta uudestaan. HPK:lla taas joka peli alkaa 0-0 tilanteesta, pelit pelataan loppuun asti, tahtoa riittää, ei maasennuta vaikka hävittäisiin ja halutaan voittaa. Finaaleissa on kaksi yllättäjää ja odotan tasasien finaalien menevän HPK:lle.
Ankka313
Minä toivoisin noista neljästä kyllä HPK:n voittavan mestaruuden... Ja uskonkin kovasti heidän mestaruuteensa.
Frodo
Itse taas olen aivan Tepsin puolella:D Pakkohan se on olla, kun täällä Turun seurulla asustaapi.

Tämän päivän ottelu päättyy TPS:lle 2-0
djlordi
No kun JYP putosi, niin pitää kai olla TPS:n puolella. En olisi kummankaan odottanut pääsevän finaaliin, kun kausi alkoi. No mukava että joskus yllätyksiäkin tapahtuu, ja hyvä ettei raha ole tärkein asia joukkueen pärjäämiseksi.
wierii2
Tänään Tepsi-areenalla on varmasti TPS vahvoilla, joskaan en uskon ekan pelin psykologiseen etuun, vaan uskon, että HPK tulee erittäin valmiina otteluun. TPS-HPK 2-3. Oma veikkaukseni.

Kaksi halvinta jengiä SM-liigan finaalissa. Ei tule toistumaan ensi vuonna, ainakin niin toivon. :)
Ankka313
Uskoisin samaan tulokseen kuin wierii, kyllä hpk vie, vaikka tepsillä kotietu. Tosiaan, kun runkosarja alkoi, niin en olisi ikinä uskonut että finaalissa olisi tps-hpk :-O . Olisin epäillyt tänä vuonna finaaliparin olevan lukko-jyp. Mutta ensi vuonna finaalissa ainakin Jokerit, se on selvää ;) Toinen finaalijoukkue ehkä sitten Blues tai Hifk...
Frodo
Ottelusta tuli kyllä aika Tepsin jyräämistä. Vallan hianoja suorituksia nähtiin Tepsin poijjiilta, ja esimerkiksi Erkinjuntti pelasi hyvän pelin, vaikka olisihan hän enemmänkin maaleja saanut aikaiseksi.

Itse veikkaan (lue: toivon), että TPS vie tänä vuonna Kanadamaljan, jotenkin HPK:n pelaajilta loppui tänäänkin puhti, enkä usko, että huomenna tapahtuisi jotakin järisyttävää HPK:n peliin.
wierii2
Nyt taisi loppua HPK:lta usko. Tänään on pakko voittaa isoilla luvuilla ja palauttaa se usko omaan tekemiseen. Jos tänään häviää HPK, niin TPS on Suomen Mestari vuosimallia 2010.

Ankka, HIFK ja Jokerit finaaliessa. Täydellistä. Areena täynnä joka pelissä ja tuolloin päästäisiin ainakin lähelle NHL:n pudotuspelitunnelmia, niin kova kiekkohuuma olisi stadissa...

...Ja silloin ratkeaisi, kumpi on stadin ykkönen. (Vaikka se onkin Jokerit, se on varmaa) :)
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: wierii2Ankka, HIFK ja Jokerit finaaliessa. Täydellistä. Areena täynnä joka pelissä ja tuolloin päästäisiin ainakin lähelle NHL:n pudotuspelitunnelmia, niin kova kiekkohuuma olisi stadissa...

...Ja silloin ratkeaisi, kumpi on stadin ykkönen. (Vaikka se onkin Jokerit, se on varmaa) :)

Jepjep, näin on ;)
squid
Ei nyt liioitella. Hyvä jos pääsisi EHT-tasolle tunnelmassa :)
wierii2
Ihan hyvin voisi tunnelma nousta tosi korkealle, ihan NHL tasolle. Kun on kuitenkin finaalit + aina kiihkeät Jokerit-HIFK pelit + ei pitkiä vieraspelimatkoja suuntaan tai toiseen + pelaajien oma lataus + mahd. tappelut ja fyysinen peli = Uskomattoman kova tunnelma. ;)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26