Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Kirjoittaja

Aihe: Jääkiekon SM-Liiga ja MM-kisat

(382 viestiä)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: BarksiKyllä suomalainen kiekko-osaaminen on sen verran kovaa luokkaa, että todennäköisesti pärjäävät melko hyvin tuolla Mestareiden liigassa.
Ehkä Kärpät nyt päriää jotenkuten, mutta Blues voi nyt kyllä tipahtaa. Katsotaanpa nyt vaikka Ässiä: Kaudella 2005-2006 joukkue oli finaalissa Hämeenlinnaa vastaan, mutta jo seuraavana vuonna patapaidat romahti, eikä päässyt edes säälipleijereihin kahtena kautena peräkkäin. Tänä vuonna jopa KalPa ohitti porilaiset jättäen Ässät viimeisiksi. Sama voi päteä myös Espoolaisiin jos siirroissa töpeksitään oikein urakalla.
TKal
Romahduksiahan voi sattua ihan mille joukkueille tahansa, kuten Ässille Bomberin mainitsemassa esimerkissä, tai Jokereille kaudella 05-06. Itse uskon, että sekä Kärpät että Blues pysyvät tasokkaine joukkueina ensi kaudella, luulisi molemmilta joukkueilta löytyvän rahaa joukkueen pitämiseen hyvänä.
Mrtikka
Blues on mielestäni hyvä jengi mutta kultaa ei rahkeet riitä... Ainaski yllätys mulle et finaalin pääsivät (ja ei, en ole narrifani). Mutta pelicanssin suunnalta on isot odotukset mulla ainaski... sais ne finaali jengitki vaihtua välillä.
Ehkä offtopic ehkä ei: Kukas menee kattomaan Jokerit-Penguins? Jukan kans yritetään epätoivosesti saada lippuja sinne...
TKal
Tämän päivän pelin tulos: Kärpät voitti 1-2 jatkoerällä. Hieno taistelu kuitenkin espoolaisilta, ja hieno peli muutenkin.
jho
Lainaus käyttäjältä: MrtikkaBlues on mielestäni hyvä jengi mutta kultaa ei rahkeet riitä...
Kyllä äskesen pelin perusteella todellakin riittää. Harmittaa niin pirusti, kun Blues hallitsi koko kolmatta- ja ekaa jatkoerää, mut sitten Brückler päästää tollasen helpon. Katottavaa ja jännitystä ainakin riitti, mutta voitto meni väärään osotteeseen.
Fauntleroy
Parempi joukkue hävisi tänään.
Varmaan harmittaa Bruckleriä, muuten hyvä peli mutta sitten päästi helpon.
Bomber
Tosi raivostuttava se kärppien maali. Itävaltalaismieheltä muuten hieno peli, mutta ei kaikkee pysty torjumaan. :(Vastahyökkäyksessa siniviivalta löysä lämäri ja kainalon kautta rysään on just niitä ärsyttäviä playoff-maaleja.
Espoolaiset ois ansainnu voiton. >:( No mutta, Bluussi vie sitten Oulussa Kärppiä oikein olan takaa. ;D
ArpinLusene
Kyllä aika helposti uppos sille bluesin veskalle, tosin eihän se ollu montaa vetoa sen erän aikana torjunu ku blues pyöritti kärppiä. Blues ois ansainnu voiton. Mutta huomenna Bluesin on pakko viedä ettei kärpät vie mestaruutta...vai monesta voitosta finaali pistetään poikki? 3:sta?
squid
No jos(lue: kun) kyseessä on paras seitsemästä, vaaditaan sarjan voittoon 4 voittoa.
jojo3
No pojaat pojaat älkääs täällä nyt Pluussia hehkuttako. Kärpiltä kuules oli tärkeitä pelaajia poissa (Sahlsted, Aaltonen (ekaa erää pelasi vähän) ja Mikkolakin loukkaantui), mutta silti jätkät paransivat peliään koko pelin ajan ja voittivatkin lopulta.

Mut kyllä huomas Antti Ylösestä heti että voi maali tulla: Ylönen polki siniviivan yli ja veto saman tien, eikä niinkuin joku Kuusela yritä 5 miehen läpi pujotella.

Ja Fauntleroy: Parempi joukkue voittaa aina. Se on aina parempi kumpi tekee enemmän maaleja. Maalit ratkaisevat ;)

Mulla on vahva epäily että Kärpät tulee voittamaan. Bluussilla kova homma nousta, varsinkin kun vastassa on 2000-luvun Suomen paras joukkue. Jokereita vastaan Blues kyllä nousi, mutta Kärpäthän on Jokereita vahvempi joukkue ;)
Lainaus käyttäjältä: BomberVastahyökkäyksessa siniviivalta löysä lämäri
Ei se mikään löysä lämäri ollu, kunnon tarkka veto ;)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: jojo3Ja Fauntleroy: Parempi joukkue voittaa aina. Se on aina parempi kumpi tekee enemmän maaleja. Maalit ratkaisevat ;)
Niin, maalit ratkaisevat. Mutta Blues pelasi silti paremmin. Hallitsivat koko kolmatta ja jatkoeriä.
Se joukkue ei ole aina pelillisesti parempi kumpi tekee enemmän maaleja, tosin tilastollisesti on.
The Aku Man
Olisin suonnut kyllä ilomielin Bluesille voiton,mutta pääasia on ,että TAPPARA vei pronssia! :D
Karhula
Blues oli melkein koko ajan rysän päällä, mutta Kärpät piti mukana pelissä kyllä Tuomas Tarkki. Ei ole mies turhaan saanut Urpo Ylönen palkintoa. Hyvä peli Trakilta. Brucklerikin pelisi reinomaisen pelin, mutta kyllä päästi maalin liian helposti. KÄRPÄT VOITTOON! 8)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: jojo3Ei se mikään löysä lämäri ollu, kunnon tarkka veto ;)
Se oli kuule lämäri joka tuli suoraan päin Berndiä. Miten muuten se ois voinu livahtaa kainalosta?
Barksi
Sääli, että peli päättyi sellaiseen maaliin. Vaikka Blues pudottikin HIFK:n, olisin silti suonut voiton heille. Blues kuitenkin hallitsi peliä, ainakin viimeisen erän. Mutta kuten The Aku Man sanoi, pääasia, että Tappara vei pronssia. Ei mitään jokereita, hyi.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26