Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Kirjoittaja

Aihe: Jääkiekon SM-Liiga ja MM-kisat

(382 viestiä)
Aku Vankka
En kyllä usko että Tanska hakkaisi USA:n. Mutta osaisikos joku fiksumpi kertoa, että mitä tapahtuisi, jos Suomi voittaisi Saksan, häviäisi USA:lle ja Tanska hoitelisi Saksan?
akkaridekkari
Suomi jatkoon ja Saksa tippuu.

Paitsi jos Suomen ja Saksan välinen/Tanskan ja Saksan välinen ottelu menee jatkoajalle. Tällöin Suomi on ulkona.
Aku Vankka
Joten ottelu on siis voitettava varsinaisella peliajalla, tai muuten karsintasarja odottaa. Tosin vaikka Suomi tuolla tavalla juuri ja juuri pääsisikin jatkoon, meillä on silti varsin kehnot mahdollisuudet päästä välisarjasta puolivälieriin, koska ne alkulohkon pisteethän jäävät voimaan välisarjassa(?) Kolmella pisteellä ei pitkälle pötkitä. Jatkoon pääsemisen mahdollisuudet ovat kuitenkin niin pienet, että taitaapi se euro lähteä tähän suuntaan :)

Jos avausmatsi olisi ollut USA:a vastaan, meillä ei olisi nyt niin paha tilanne. Ikävä kyllä maailmanranking -sijoituksensa perusteella Suomi taisi saada sen hankalimman lohkon (Venäjälle A-lohko on naurettava, kun mukana on jotain Kazakstaneja sunmuita).
Aku Vankka
Huhhuh. Nyt Tanska hakkasi USA:nkin. Jenkit kokeneet jo kaksi nöyryyttävää tappiota.

Peli meni jatkoajalle, joten onko se hyvä vai huono juttu Suomen kannalta?
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaHuhhuh. Nyt Tanska hakkasi USA:nkin. Jenkit kokeneet jo kaksi nöyryyttävää tappiota.

Peli meni jatkoajalle, joten onko se hyvä vai huono juttu Suomen kannalta?

:-O
Tätä menoahan Tanska ottaa kultaa ;D ;D USA on siis nyt aika varmasti ulkona... Venäjä on kyllä mielestäni ehdoton voittajasuosikki, heidän kaikki pelaajat änäristä tai Venäjän liigasta... Kanada hopealla, pronssin saattaa sitten ottaa vaikkapa Latvia.
Aku Vankka
Nyt itse asiassa vasta tajusin, että tämän Tanskan USA-voiton myötä meillä ei olekaan tänään kuolemanottelua edessä. Jos Suomi häviää Saksalle, mutta voittaa USA:n varsinaisella peliajalla, niin USA putoaa ja Suomi on jatkossa.
akkaridekkari
Tjuuh, saavuin taas laskelmoimaan. D-lohko onkin tähän mennessä ollut yllättävä. Kuka olisi uskonut, että ensimmäisenä jatkoon pääsemisen varmistaa Tanska? Entä kuka sitä, että Saksa ja Tanska murskaavat USAn? Jatkuvasti yllätyksiä. :D

Suomella on kaksi tapaa päästä jatkoon.
-voittaa Saksa tänään varsinaisella peliajalla ja toivoa, että Tanska tekee Saksalle saman (Saksa tippuu.)
-voittaa USA (Jenkit tippuu.)

Eli toisessa vaihtoehdossa on aivan kertakaikkisen sama, voitammeko Saksaa tänään.
Joka tapauksessa voitto tänään on hyödyllinen kahdesta syystä: jatkolohkossa kaikki pisteet ovat tarpeen, ja voittamalla tänään Saksa, myös vaihtoehto nro 1 pysyy hengissä

Eli kaikki tänään kannattamaan Suomea! =^) Ottelu alkaa pian.
akuankka1313
Suomi voitti Saksan, hyvä, mahdollisuudet kasvavat. :)
Aku Vankka
Ei kovin suurilukuinen voitto, mutta voitto joka tapauksessa. Hyvä Suomi!

Toivon todellakin, että Tanska hakkaa Saksan heidän välisessään ottelussa, koska silloin Suomi varmistaa paikkansa välisarjassa. Pelkään vain, ettei Tanska viitsi ottaa Saksa-peliä niin tosissaan, kuin otti Suomea ja USA:a vastaan pelatut pelit, varsinkaan nyt kun he ovat jo varmistaneet jatkopaikkansa. Tietenkin lisäpisteistä ei koskaan ole välisarjoissa haittaa, joten toivon että Tanska kalastaa ne loputkin pisteet itselleen. He saavat sitten myöhemmässä vaiheessa kokea vaihteeksi, miltä häviö maistuu kun vastaan tulee Venäjä (välisarjassa) ja Kanada (mahdollisesti, jos Tanska etenee puolivälieriin).

Jos Saksa kuitenkin peittoaa Tanskan, meillä on vielä sellainen mahdollisuus, kuin USA:n voittaminen. Jos jenkit jatkavat Suomi-pelissä samaa rataa kuin Saksaa ja Tanskaa vastaan, niin ei pitäisi olla läheskään niin paha vastus kun olympialaisten välierässä.
wierii2
Jos, Tanska voittaa, kisat ovat ohi. Jos Saksa voittaa, kisat ovat ohi. Vaikka pääsisimme jatkoon, joudumme kohtaamaan heti joko Ruotsin tai Tsekin. Jos hävitään Tanskalle, ja voitetaan Saksa vaivoin, niin hikinen on urakka Ruotsia/Tsekkiä vastaan...
Aku Vankka
Saksalla on kaksi pistettä, Suomella kolme. Jos Saksa voittaa Tanskan varsinaisella peliajalla, Saksa ei saa enempää pisteitä, jolloin Suomi pääsee jatkoo vaikkei voittaisikaan USA:a. Jos Suomi voittaa USA:n, me ollaan myös silloin varmasti jatkossa, vaikka Saksa voittaisikin Tanskan. Itse asiassa jos Saksa voittaa Tanskan ja Suomi USA:n, niin Suomi nousee samalla lohkovoittajaksi.
akkaridekkari
Lainaus:Jos, Tanska voittaa, kisat ovat ohi. Jos Saksa voittaa, kisat ovat ohi.
Eli mielestäsi Suomella ei ole mitään mahdollisuuksia? Kyllä Suomella on, tämä nyt on tätä suomalaisten peruspessimismiä, "ei me mitään voiteta". Jos pelaajat ajattelisivat samalla tavalla, ei varmasti voitettaisikaan ikinä mitään! Mutta kyllä Suomi viime vuosina on ihan hyvin menestynyt. =^)
Nämä pienemmät lätkämaat ovat ennenkin olleet Suomelle vähän hankalia, mutta silti on pärjätty isoissa peleissä.

Kannustetaan Suomea ja iloitaan sen menestyksestä! =^)
Ankka313
Wierii, eivät ne Ruotsi ja Tsekkikään mitenkään kauhean hyvin ole pelanneet, Ruotsi hävisi olikos se nyt Latvialle, ja Tsekki Norjalle...
Aku Vankka
Tjoo, on kyllä todella yllätykselliset alkulohkot olleet tähän mennessä. Isot jääkiekkomaat Venäjää ja Kanadaa lukuunottamatta tuntuvat pärjäävän melko heikosti tänä vuonna ja huonommat maat nappaavat niitä jatkopaikkoja. USA on hävinnyt Saksalle ja Tanskalle, Suomi Tanskalle, Ruotsi jollekin jota en nyt äkkiseltään muista (Latvia se ei voi olla, koska Kanada hakkasi juuri Latvian 6-1 ja Ruotsi ja Kanada ovat eri lohkossa), Tsekki Norjalle.. yms.
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaTjoo, on kyllä todella yllätykselliset alkulohkot olleet tähän mennessä. Isot jääkiekkomaat Venäjää ja Kanadaa lukuunottamatta tuntuvat pärjäävän melko heikosti tänä vuonna ja huonommat maat nappaavat niitä jatkopaikkoja. USA on hävinnyt Saksalle ja Tanskalle, Suomi Tanskalle, Ruotsi jollekin jota en nyt äkkiseltään muista (Latvia se ei voi olla, koska Kanada hakkasi juuri Latvian 6-1 ja Ruotsi ja Kanada ovat eri lohkossa), Tsekki Norjalle.. yms.
Jep, olis hyvät rahat tienannu, ku olis oikein veikannu (<-- saan varmaan ikuisen porttarin ton sanan käytöstä)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26