Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Kirjoittaja

Aihe: Jääkiekon SM-Liiga ja MM-kisat

(382 viestiä)
akkaridekkari
Eilisistä välieräpeleistä ei kyllä paljoa dramatiikkaa puuttunut.
Ensin Tsekki ja Ruotsi venyivät jatkoerään kun kahdeksan sekuntia enen varsinaisen peliajan loppua Tsekki teki tasoitusmaalin - ja lopulta peli venyi aina rankkareille asti, joissa sitten torstaiseen tapaan Tsekki vei.
Myös Venäjän ja Saksan kohtaamisessa riitti jännitystä. Venäjä lähti pelaamaan aivan puolivaloin ja heidän jäähyilynsä takia sakemannit pääsivät pistämään kiekon häkkiin ensimmäisen erän lopulla ja näin he johtivat toiseen erään lähdettäessä. Melkeinpä harmillista, että itänaapuri iski sitten kuitenkin toisessa erässä tasoituksen ja kolmannen erän lopusssa rankaisi sitten saksalaisten mokasta, joten sensaatio saatiin sitä myöten unohtaa, ja Venäjä eteni 2-1-numeroin finaaliin. Mutta Saksan kunniaksi on kyllä sanottava, että ei se mitään ilmaiseksi antanut! Tänään maalla on sitten harvinainen mahdollisuus ottaa mitali, jos se kaataa Ruotsin. Ja vaikka pelaajat ovat varmasti väsyneitä eilisestä, ei peli ole lainkaan selvä, ei todellakaan.

Eikä ole loppuottelunkaan tulos selvä. Tsekkikin tulee nimittäin varmasti laittamaan Venäjälle tiukasti kampoihin.
djlordi
JEE!!! Tshekki voitti Venäjän! Oli aivan oikein ylimieliselle Venäjälle, ettei voittanut. Venäjän valmentajakin peluutti aivan tyhmästi väkeä. Parhaat kentällä koko ajan, ei ihme jos ei jaksa kauan sellaista. Muutama ehkä väärin tuomittu rangaistuskin tuli (nimenomaan Venäjälle), mutta ei haittaa. Tshekki mestari 5 vuoden tauon jälkeen.
Aku Vankka
Punakoneesta loppui bensa.

Loistavaa! Hienoa Tsekki! En missään nimessä olisi toivonut Venäjälle kolmatta perättäistä MM-voittoa, meni ihan oikeaan osoitteeseen. Ensin Suomi, sitten Ruotsi ja lopulta vielä Venäjäkin. Eikös se niin ollut, että Norja oli ainoa maa, joka onnistui kukistamaan Tsekin tässä turnauksessa?

Huonona puolena tuli taas se, että Ruotsi voitti pronssia. Olisin ehdottomasti toivonut Saksalle pronssia, kun noin pitkälle kerran pääsivät. Rakas länsinaapurimme olisi saanut suosiolla jäädä neljänneksi.
Mattiii
Tsekki vei siis mestaruuden lätkässä ja Venäjä jäi olympialaisten tavoin nuolemaan näppejään. Tsekin voitto toi vaihtelua Venäjän kahdelle peräkkäiselle maailmanmestaruudelle ja se on hyvä asia. Täytyy kyllä sanoa, että Venäjän peli kaatui joukkuepelin puutteeseen sekä Tsekin maalivahtiin Tomas Vokouniin. Sanottakoon suoraan, että Venäjä ei pelannut käytännöllisesti katsoen ollenkaan joukkuepeliä. Tsekin puolustus yritettiin aina ohittaa yksinyrittämällä ja harhauttelemalla sen sijaan, että oltaisiin sötelty ja rakennettu tilanteita. Ja sitten kun hyökkäysalueelle päästiin, niin heti lauottiin. Esimerkiksi Alexander Ovechkin kun sai kiekon, niin heti lähti häneltä laukaus, oli tilanne millainen hyvänsä. Toisekseen Venäjä oli turhan ylimielinen ja se johti Venäjän pelin välillä sikamaisuuksiin asti, kuitenkin tästä he joutuivat kärsimään jäähyillä. Lisäksi Tsekin maalivahti Tomas Vokoun pelasi ilmiömäisen finaalin ja torjui kyllä välillä ihan satavarmat Venäjän maalintekopaikat. Tsekki saa kyllä osakseen kiittää myös häntä maailmanmestaruudesta.
wierii2
Oikea jengi voitti, se on totta. Mutta mistä syystä Jemelin sai 5+20min? Puhdas, vieläpä kaunis taklaus. Jos sitä vitosta ei tullut, olisi peli voinut mennä rankkareille. Olisiko siellä Tsekeillä ollut mahdollisuuksia? Ei. Venäjällä maailman paras rankkarivetäjä, ja kaksi muuta jätkää, joiden läpiajotekoprossa on NHL:ssä yli 85%. Datsjukilla, eli parhaalla rankkarivetäjällä se on 95%. Eli, no, minusta oikea jengi voitti, mutta ei parempi joukkue.
SuperÄijä
Lainaus:Mutta mistä syystä Jemelin sai 5+20min?
Tuomarithan perustelivat sitä leikkauksena, liian alas osui (muka). Ihan kaunis ja laillinen taklaushan se oli.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: SuperÄijäLainaus:Mutta mistä syystä Jemelin sai 5+20min?
Tuomarithan perustelivat sitä leikkauksena, liian alas osui (muka). Ihan kaunis ja laillinen taklaushan se oli.

Juurikin näin. Väärä tuomio pahimmalle mahdolliselle hetkelle. Ja se Malkinin jäähy. Ne vihelletään alkulohkoissa, ei MM-finaalin ratkaisuhetkillä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26