Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Kirjoittaja

Aihe: Jääkiekon SM-Liiga ja MM-kisat

(382 viestiä)
jho
Toivotaan että sieltä nyt Bäckström, Koivu ja Numppa tulee Suomen vahvistuksiks. Ja isompi Koivukin pelasi viime yönä ja nyt Bostonin ja Montrealin sarja venyi 7. otteluun eli sieltä ainakin yks Suomalainen vapautuu kun Nokelainen pelaa Bostonissa.

Mitään listoja en vielä ala tekemään, mutta sitte kun Suomi-Kanada harjotuspeli on käyty niin sitten voin tehdä kun se antaa vähän osviittaa tulevasta ja sitten kisoihinkaan ei oo sillon enää kauheesti aikaa. Tai sen voin jo nyt sanoa että Venäjä pelaa finaalissa.
The Aku Man
Tänään Suomi voitti Ruotsin euro hockey tourissa.Ratkaisu maalin tekijä oli Pirnes ja syöttäjä Anssi Salmela.Toivoisin Salmelan pääsevän mm-kisoihin.Hän taitava kiekollinen pakki.
Suomella kun ei oo liikaa kiekolliseen peliin kykeneviä pakkeja.Toinen pelaaja ,jonka haluaisin olisi Ville Leino.Leino on taitava,hän omaa loistavan peliälyn.Leino uskaltaa haastaa pakkeja 1 vs 1 kamppailuihin.Kyllä Suomi on mitalli peleissä mukana.Tuleehan taalajäiltä O Jokinen ja kumppanit.
Sit vielä mokeiks N Bäckström K Rämö ja P Vehanen,Nii hyvvää tulloo. ;)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManSit vielä mokeiks N Bäckström K Rämö ja P Vehanen,Nii hyvvää tulloo. ;)
Mun mielestä hyvät moket olis: Bekström, Tarkki ja Rämö. Se olis hyvä.
Vallinheimo on kokenut, mutta ei ehkä niinkään kauheen nopee menee jäihin.

Mikko Koivu maajoukkueeseen! Vuuhuu!
The Aku Man
Lainaus:Mun mielestä hyvät moket olis: Bekström, Tarkki ja Rämö
Ei kiitti Tarkkia,vaikka pelas loistavat pleijarit niin tulee mieleen debyytti maaottelu,jossa oli umpi surkea!
Loistavaa ,että Mikko Koivu liittyy.Suomihan saa loisto joukkueen kasaan!
jojo3
Lainaus käyttäjältä: BomberVallinheimo on kokenut, mutta ei ehkä niinkään kauheen nopee menee jäihin.
Tuonko lasket heikkoudeksi? :o Nykyvahtien ongelma on se, että ne menevät liian nopeasti jäihin. Tuo on Wallinheimon suuri plussa.
Bomber
Tuli vaa mieleen siitä eurohockeytourin suomi-venäjä matsist ku se 2-1 maali meni sisään puikoista aika
helpon oloisesti...
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: MrtikkaJos anaheim tipahtaa, niin en usko että selänne tulisi mm joukkoeeseen. Ja miten niin suomelta on puuttunut maalintekijät? En ymmärrä, ainahan ollaa mitallipaikoista taisteltu:D
melkein aina ollaa mitalleista taisteltu, mutta joskus Suomi hallitsee peliä ja ei saa häkkiä aikaan,sitten tulee vastustaja ja tekee maalin.Suomelta puuttu ns snaipperit,jotka iskee maalin,eikä hukkaile niitä kullanarvoisia tekopaikkoja.
Crosby
The Aku Man osui asian ytimeen. Juuri ne ratkaisumaalien tekijät on harvassa, josta konkreettisena osoituksena on mm. se että aika usein on jääty hopealle. Ja monta puolivälierääkin on hävitty juuri tehottomuuden takia. Selänne on oikeastaan ainut nykypelaajista ja ollut jo pitkään ketä voisi kutsua luontaiseksi maalintekijäksi. Ja onhan Suomella välillä ollut hyvinkin tuskaista jo huonompiakin maita vastaan maalinteko. Tyyliin Ukraina, Itävalta ja Latvia. Laukaukset on saatettu viedä about 50-10, mutta kolmenkin maalin teko on ollut tuskan takana ja aina ei sekään ole onnistunut. Saksa-peliä pelonsekaisin tuntein odotellen...

Itse en käyttäisi enää nykypäivänä sanaa snaipperi, kun puhutaan maalintekijöistä. Snaipperihan ei puolusta yhtään vaan kyttää koko ajan keskialueella läpiajoja ja ylivoimahyökkäyksiä ja rankaisee niistä sitten hyvällä prosentilla. Selänne oli vielä NHL-uransa alussa tällainen, mutta nykyään kun kaikkien pelaajien taitoerot on pienentyneet ja peli nopeutunut on joka miehen autettava puolustamaan tai omissa pölisee. Mutta luontaisista maalintekijöistä voidaan puhua nykyäänkin. Nash ja Selänne ovat hyvät esimerkit ensiluokkaisista maalintekijöistä. Suurin ero tuleekin siinä, että muilla mailla ''toisluokkaisia maalintekijöitä'' on enemmän ja Suomella nämä ovat yhtä harvinaisia kuin ensiluokkaisetkin. O.Jokinen ehkä yltää nykypelaajistamme tähän kategoriaan, mutta äkkiseltään ei kansainvälisellä tasolla tule muita mieleen.
jho
Näissä tilastoissa sitä onkin ihmeteltävää.

Monet tänä vuonna on valitellut Suomen maalivahtitilannetta, mutta mun mielestä se on ihan ok. Suomesta kun tulee maailman parhaimmat molarit ja EHT:ssäkin Vehasen ja Rämön (Wallinheimon pelaamaa matsia en nähnyt) otteet oli ihan hyviä. Vielä kun Bäckström sieltä liittyy joukkueen mukaan niin hyvä siitä tulee.
Fauntleroy
Jaahas, huomasin vasta nyt että Anaheim tippui otteluvoitoin 4-1. Harmi Teemulle jos tämä oli viimeinen kausi. Jari Kurri sanoi että huomenna selviää liittyykö Selänne maajoukkueeseen...
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: jhoNäissä tilastoissa sitä onkin ihmeteltävää.

Monet tänä vuonna on valitellut Suomen maalivahtitilannetta, mutta mun mielestä se on ihan ok. Suomesta kun tulee maailman parhaimmat molarit ja EHT:ssäkin Vehasen ja Rämön (Wallinheimon pelaamaa matsia en nähnyt) otteet oli ihan hyviä. Vielä kun Bäckström sieltä liittyy joukkueen mukaan niin hyvä siitä tulee.

Musta vaan tuntuu siltä,että ei taida Rämön ja Vehasen taso kumminkaan riittää ihan mm-kisojen ykkösmokeks,vaikka on pelannut jäätäviä otteluita eht turnauksessa.No toivotaan että Bäckström tulloo torjumaan kiekkoja Suomen puolesta.
Crosby
Itse en myöskään jaksa uskoa suureen menestykseen, jos lähdetään kisoihin Vehanen/Wallinheimo/Rämö ykkösmaalivahtina. Olisi elintärkeää saada Bäckström ykköseksi jolloin tilanne olisi hyvä. Bäckstömillä vain on jonkinasteinen olkapäävamma eikä ole varmuutta pystyykö osallistumaan. Menestys voi olla tuosta kiinni. Bäckström ykkösenä ja Rämö kakkosena olisi hyvä lähtökohta kisoihin.
jho
Lainaus käyttäjältä: CrosbyBäckstömillä vain on jonkinasteinen olkapäävamma eikä ole varmuutta pystyykö osallistumaan.Mistäs tuo tieto on peräisin? Ainakin edellisyönä pelasi.

Ja ei, en mäkään pitäisi Vehasta/Wallinheimoa ykkösvahtina (Rämö jopa voisi olla tiukan paikan tulleen), mutta varamolar(e)ina varmaan hommansa hoitaa. :D Tää on jo vähän kaukaa haettua, mutta jos Washington kääntää 3-2 tappioaseman 4-3 otteluvoittoihin niin sitten Philadelphialta vapautuisi Antero Niittymäki. Mut turhaan tälläsiä nyt spekuloimaan. Katotaan sitten kisojen alla tai NHL:n puolivälierien jälkeen mikä on tilanne.
Crosby
Lainaus käyttäjältä: jhoLainaus käyttäjältä: CrosbyBäckstömillä vain on jonkinasteinen olkapäävamma eikä ole varmuutta pystyykö osallistumaan.Mistäs tuo tieto on peräisin? Ainakin edellisyönä pelasi.
YLE:n tekstitvssä tuollaista luki. Pelasi tosiaan ja sanoi, että oli ollut jo kauden alusta asti pieni repeämä olkapäässä, mutta pari viimeistä kuukautta se oli ollut aika lailla kivuton, mutta Colorado-sarjassa se meni taas pahemmin. Ei kovin lupaavalta omiin korviini kyllä kuulosta, kun äskettäin alkanut taas kipeytymään, mutta toivotaan toivotaan.
Bomber
Huppista! Taisin laittaa listan liian aikaisin! Huomasin nimittäin tämän: http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/200804227554724_jk.shtml
Olisi Alfredsonit sedinit jönssonit sun muut kieltäytymässä kisakutsusta "Nej Tack"
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26