Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Kirjoittaja

Aihe: Urheilutriidi

(204 viestiä)
kirja
Milloinkas olivat edelliset arvokisat? Vuosi sitten. Eikös Nikkanen ole kehittynyt siitä ajasta? ;) Luonnollista, että menee paremmin!

Korostan yhä sitä, että e-d-e-l-l-i-s-e-s-s-ä kilpailussa meni mahtavasti, seuraavassa surkeasti. Kyse ei ole satunnaisuudesta, koska edellisessä tuli useita hyviä heittoja. Kunto siis tähtäsi väärään kilpailuun.

~kirja
wierii2
Lainaus käyttäjältä: kirjaMilloinkas olivat edelliset arvokisat? Vuosi sitten. Eikös Nikkanen ole kehittynyt siitä ajasta? ;) Luonnollista, että menee paremmin!
~kirja

No, totta. Onhan hän toki kehittynyt. Tarkoitan kyllä myös sitä, että Nikkasella on vielä aikaa kehittyä. Ja MM/olympia/EM kisoissa taitaa kyullä olla enemmän paineita hypyissä kuin vaikka Kalevan kisoissa. :)
Toke
Lainaus käyttäjältä: kirjaKorostan yhä sitä, että e-d-e-l-l-i-s-e-s-s-ä kilpailussa meni mahtavasti, seuraavassa surkeasti. Kyse ei ole satunnaisuudesta, koska edellisessä tuli useita hyviä heittoja. Kunto siis tähtäsi väärään kilpailuun. No ei kai nyt kunto voi romahtaa parissa viikossa noin totaalisesti. Ruuskasen suoritus oli ok, ei missään nimessä paras mahdollinen, mutta ei täysi pettymyskään.

//En nyt tiedä, totta kai Ruuskasen päätavoitteen täytyi olla MM-kisoissa. Toki paikka sinne ratkesi Kalevan kisoissa, mutta toistan: voiko urheilijan kunto -ja heittotaso romahtaa noin parissa viikossa. Yleensä hyvät heittäjät pystyvät pysymään kunnossa läpi kauden. Esim. Pitkämäki heitteli pari kolme vuotta sitten vielä joka kisassa 85-metrisiä.

Ehkä myös Berliinin heittopaikka oli vaikeampi osalle heittäjistä, tuulista ei ollut lainkaan apua ja paljon oli puhetta alustan hitaudesta. Tai sitten osui vain huonompi päivä joka miehelle...:O
kirja
Ruuskanen tähtäsi Kalevan kisoihin jättäen MM-kisat pienemmälle arvolle. Miten muuten selität tuon?
~kirja

// Kreach: Kukaan ei sanonut, etteikö Wirkkala kuuluisi samaan sarjaan. (:
// Paineet yms. voivat myös olla syynä Wirkkalan kohdalla, kolmesta heitosta ei näe kovin hyvin. Kaksi voi mennä pieleen ja viimeinen paineiden takia. Kuitenkin suuri pettymys.
// Jos stadionissa olisi joitain erilaisuuksia, tuskin näkyisi paljon heittolajeissa. Nuo ovat niin kokeneita ammattilaisia, ja se alusta ei ole niin tärkeässä roolissa. Tuulet ovat samat kaikille.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: kirjaRuuskanen tähtäsi Kalevan kisoihin jättäen MM-kisat pienemmälle arvolle. Miten muuten selität tuon?
~kirja

No entäs sitten Wirkkala, jolla meni vielä huonommin ja päätavoite oli nuo MM -kisat?
Ankka313
MM-kisoista rannalle jäänyt Ari Mannio oli viime viikonloppuna 22-vuotiaiden SM-kisoissa heittänyt keppiä 83,44... Tosiaan "ässämmissä" on vähemmän paineita kuin isoissa arvokisoissa, mutta loistotulos kuitenkin, tuolla tuloksella olisi siellä Berliinissä sijoittunut ihan kivasti...
kirja
Muistammehan, että Berliinissä ei tuulia ollut ja tuolla sitä luultavasti oli. :)

~kirja
jojo3
Lainaus käyttäjältä: kirjaMuistammehan, että Berliinissä ei tuulia ollut ja tuolla sitä luultavasti oli. :)
Jep, mutta mun mielestä olisi silti kannattanut Mannio pistää Berliiniin. Järvenpäällä keppi lentänyt tällä kaudella tasan kerran kunnolla ja sekin yliastuttu. Se nyt ei ole näyttö eikä mikään. Kyllähän se nyt helppoa on heittää ysikymppinen kun juoksee 10 metriä yli (jota nyt ei Järvenpään tapauksessa sattunut mutta kuitenkin).
wierii2
Lainaus käyttäjältä: Ankka313MM-kisoista rannalle jäänyt Ari Mannio oli viime viikonloppuna 22-vuotiaiden SM-kisoissa heittänyt keppiä 83,44... Tosiaan "ässämmissä" on vähemmän paineita kuin isoissa arvokisoissa, mutta loistotulos kuitenkin, tuolla tuloksella olisi siellä Berliinissä sijoittunut ihan kivasti...
Joo, mutta tuulet. Helppo heittää Porissa, jossa on tuulien puolesta loisto-olosuhteet, kuin heittää Berliinin tuuletrtomissa olosuhteissa. ;)
Imfromfinland08
Isinbajeva teki kuin ihmeen kaupalla uuden maailmanennätyksen seiväshypyssä! En olisi uskonut! Keskisalon juoksuun olen tyytyväinen, vihdoinkin uusi SE. :)
wierii2
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Isinbajeva teki kuin ihmeen kaupalla uuden maailmanennätyksen seiväshypyssä! En olisi uskonut! Keskisalon juoksuun olen tyytyväinen, vihdoinkin uusi SE. :)
Jep. Hyvä Jukka! Thorkildsen taas oli huippukunnossa, mutta Bolt oli pettymys. Aika 9.81 oli Boltin tasolle aika kehno...
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: wierii2Bolt oli pettymys. Aika 9.81 oli Boltin tasolle aika kehno...
Ei Bolt varmaan halunnut maailmanennätystä tehdä tälläkin kertaa, vaan jättää ne maailmanmestaruuskisoihin yms. Omasta mielestäni 9.81 on melkoisn kova aika.

Hianoa Jukka!
Donald-91
Jes, ensi lauantaina (10.10.2009) jatkuu taas jalkapallon MM-karsinnat! :) Niitä on mukava ja mielenkiintoista seurata, vaikka Suomi onkin jo menettänyt jälleen kerran mahdollisuutensa MM-kisoihin. Mutta saattoihan sen arvata jo etukäteen ennen karsintoja, että miten siinä käy, kun lohkossa on Venäjä ja Saksa Suomia parempina maina. Molemmat erittäin hyviä ja maailmanluokan jalkapallomaita. Mutta ehkä Suomikin pääsee sitten MM-kisoja seuraaviin arvokisoihin, eli vuoden 2012 EM-kisoihin. Siitä...

...optimisti sanoisi: Varmasti pääsee 2012 kisoihin.
...realisti sanoisi: Ehkä pääsee 2012 kisoihin.
...pessimisti sanoisi: Ei varmasti pääse 2012 kisoihin.

Noista kolmesta vaihtoehdosta minä olen realisti. Eli kantani tuohon edellä mainittuun asiaan on se "ehkä".
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Donald-91...optimisti sanoisi: Varmasti pääsee 2012 kisoihin.
...realisti sanoisi: Ehkä pääsee 2012 kisoihin.
...pessimisti sanoisi: Ei varmasti pääse 2012 kisoihin.

Optimisti sanoisi että jos pääsee, niin Litmanen on taas 25.
Realisti sanoisi että unohtakaa jo se jalkapallo, ei me ketään voiteta.
Pessimisti taas ei edes vastaa.

Mutta mö ollaan C-katsomossa tsekkaamassa tuo matsi. Kuqi avaukseen Bellamy karkaa varjojen rajamaille.
Donald-91
Suomi se sitten päätti tämän kertaisen karsintaurakkansa muiden Euroopan maiden tavoin. Viimeisimmästä pelistä jäi käteen toisaalta niin hieno, mutta taas toisaalta niin pettymyksellinen 1-1 -tasapeli Saksaa vastaan. Unelmavoittokin oli aivan hilkulla, aivan siinä ja siinä. Mutta niin perisuomalaisella tavalla piti taas möhliä peli aivan viimesillä minuuteilla. Mutta Saksan tasoitusmaalia edelsi kyllä saksalaisen käsivirhe, ja näin ollen tuomarin olisi pitänyt viheltää peli ehdottomasti poikki. Jos olisi viheltänyt, tilanne olisi säilynyt loppuun asti äärimmäisen todennäköisesti Suomen 1-0 johdossa. Mutta ei auta jälkeenpäin valittaa, pelattu mikä pelattu.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14