Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Kirjoittaja

Aihe: Urheilutriidi

(204 viestiä)
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaEi hitto, Ruotsi tosiaan hävisi Slovakialle : D Ei olisi ihan heti uskonut. Itselleni tuo ei ollut mikään suurikaan yllätys, parhaimmillaan Slovakia voi vaikka yltää kultaan. Tosin Kanadan kaataminen on silti aika epätodennäköistä. Ruotsikaan ei ollut tosin missään parhaimmassa iskussa, Lundqvist pelasi huonosti. Muistelisin, että hänelle kertyi torjuntoja jotain 10.

Hyvin tuli eilen Suomelle mitaleja. Naisten viestistä tuli pronssia, hopeakin oli lähellä. Naisleijonillekin lähti samanväriset mitalit. Manninenkin oli lähellä päästä palkintopallille ollen 4's. Vielä se kulta uupuu, tulisikohan se vaihteeksi jääkiekkoleijonille? ;)
Imfromfinland08
Lainaus:Vielä se kulta uupuu, tulisikohan se vaihteeksi jääkiekkoleijonille? ;) Olisi kyllä aika suuri yllätys mulle, jos Suomi kultaa ottaisi.

Joo hyvä että Suomella on nyt edes se kolme mitalia. Manninen jäi kiusallisen lähelle pronssista. :(
akkaridekkari
Väittäisin, että jos Muranen olisi ollut hyvässä kunnossa ja tuonut Suomen kärkijoukossa maaliin, olisi Suomi pystynyt taistelemaan kullasta. Saarisen olisi kenties ollut vaikea lyödä Björgeniä, mutta ilman Murasen totaalista epäonnistumista naisilla olisi ainakin hopealle ollut mahtavat saumat. Mutta turha tuota on jossitella, ja pronssikin kelpaa ainakin tässä tilanteessa.

Lainaus:parhaimmillaan Slovakia voi vaikka yltää kultaan.
On kyllä äärimmäisen epäuskottava ajatus. Kun katselee Kanadan tämänhetkistä virettä ja Venäjä -ottelua, näyttää melko selvältä että Canukit hoitavat näistä kisoista sen kirkkaimman mitalin - tai ainakin selviytyvät finaaliin. Vaahteranlehtimaalla on sellainen hurmos päällä ja sellaiset paineet voittaa välieräottelu, että Slovakialla tulee ensi yönä olemaan lähes mahdoton tehtävä jos he aikovat isäntämaan päihittää.
Vancouverissa tehtäisiin ennätyspaljon itsemurhia jos Slovakia pesisi Kanadan.

Suomi saa USAsta ehdottomasti tähän mennessä kovimman vastuksensa. Jenkit eivät ole hävinneet vielä otteluakaan, ja he ovat aggressiivinen ja hyökkäävä joukkue. Jos Suomi aikoo selättää Yhdysvallat, niin ylivoimaa ei todellakaan voi enää hukata, ja kaikki paikat täytyy käyttää. Turhiin jäähyihin ei ole todellakaan varaa. Samalla tulossa on kahden huippumaalivahdin kohtaaminen.
souffleur m
Minusta tuntuu aina vain enemmän siltä, että kyllä se USA sinne finaaliin Suomen sijasta menee. Pronssia tosin saattaa hyvinkin tulla. (Odotusten laittaminen mahdollisimman alakanttiin kannattaa, sillä silloin on paremmat mahdollisuudet yllättyä positiivisesti... ;D)

Ja mitä tulee tuohon Slovakiaan, itsekin pidin voittoa Ruotsista mahdollisena. Joukkuehan on oikein tasokas, mukana NHL-pelaajiakin. En tosin usko minäkään, että kultaan asti venyvät.
souffleur m
Hyvin menee, mutta menköön... Tilanne 0-6 jo!!!!!!!! Ja paljonko on pelattu?!

Tämän viestin voinee yhdistää tuohon edelliseen...
Vaari
Lainaus käyttäjältä: souffleur mHyvin menee, mutta menköön... Tilanne 0-6 jo!!!!!!!! Ja paljonko on pelattu?!Vaikka odotinkin totaalista nöyryytystä, täytyy myöntää etten aivan tällaista sentään osannut ennustaa. Siis aivan katastrofaalista säheltämistä Suomella... Pitäisikö itkeä vai nauraa, tai kenties painua jo punkkaan? Veikkaan ettei tätä kannata kärsiä loppuun asti, joten viimeinen lienee paikallaan.
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: VaariLainaus käyttäjältä: souffleur mHyvin menee, mutta menköön... Tilanne 0-6 jo!!!!!!!! Ja paljonko on pelattu?!Vaikka odotinkin totaalista nöyryytystä, täytyy myöntää etten aivan tällaista sentään osannut ennustaa. Siis aivan katastrofaalista säheltämistä Suomella... Pitäisikö itkeä vai nauraa, tai kenties painua jo punkkaan? Veikkaan ettei tätä kannata kärsiä loppuun asti, joten viimeinen lienee paikallaan.
Itse ainakin menin jo nukkumaan! Eihän tollasta sähellystä viitsi katsoa, ihan perseestä!! Ei Suomi kyllä pronssiakaan voita sillä Slovakia pelasi varsin hyvin kanadaa vastaan, ainakin pelin tuloksesta päätellen (2-3). On kyllä aika lailla ennenkuulumatonta että välierissä joku joukkue johtaa toista 6-0 kun ottelua on pelattu vähän yli 10 minuuttia. En nyt viitsi kiroilla mutta mieli tietysti tekisi. :-X

:'( :( >:(
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08On kyllä aika lailla ennenkuulumatonta että välierissä joku joukkue johtaa toista 6-0 kun ottelua on pelattu vähän yli 10 minuuttia.Tätenpä yllätyinkin lopputulosta, eikös se 1-6:een jäänyt? (Olin siis itsekin untenmailla siinä vaiheessa...) Suomi siis ryhdistäytyi tämän jälkeen, vaikka eipä paljon mielialaa nostata näin epätodellisten 10 ensimmäisen minuutin jälkeen. Pronssi on toki mahdollinen, mutta lähinnä teoriassa. Tämän jälkeen en juurikaan usko käytännön mahdollisuuksiin.
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: VaariLainaus käyttäjältä: Imfromfinland08On kyllä aika lailla ennenkuulumatonta että välierissä joku joukkue johtaa toista 6-0 kun ottelua on pelattu vähän yli 10 minuuttia.Tätenpä yllätyinkin lopputulosta, eikös se 1-6:een jäänyt? (Olin siis itsekin untenmailla siinä vaiheessa...) Suomi siis ryhdistäytyi tämän jälkeen, vaikka eipä paljon mielialaa nostata näin epätodellisten 10 ensimmäisen minuutin jälkeen. Pronssi on toki mahdollinen, mutta lähinnä teoriassa. Tämän jälkeen en juurikaan usko käytännön mahdollisuuksiin.
Joo 1-6 päättyi peli, tosin USA olisi ehkä pystynyt tekemään enemmäönkin maaleja tarvittaessa.
Mac Ducky
Ei prkl, mitä sähläämistä. Niin se vain alkoi siitä Kipperin mokasta. Suomen peli meni ihan sekaisin, varsinkin puolustus, mikä ei ole muutenkaan mitään huippuluokkaa. Jokaisella maalivahdilla on joskus huonoja pelejä, eilen se oli Kipprusoffilla, vaikka se nyt osuikin erittäin huonoon paikkaan. Kuitenkin suurin syy häviöön oli Suomen surkea puolustus. Kipperin moka oli varmasti kova pala hänelle itselleenkin, sitten vielä puolustus alkaa töpeksimään ja jättää Kipperin yksin sinne maalille. Ei helppo pala maalivahdille.
akkaridekkari
Voi hyvää päivää. Eilinen oli kaamean synkkä päivä Suomen jääkiekkohistoriassa.
Ottelu kaatui täysin ensimmäiseen maaliin, joka meni ilman muuta Kiprusoffin piikkiin. Tämän jälkeen Suomi yritti säheltää hyökkäystä ja peli meni sekaisin. USAlla oli helppo työ väkertää lisää maaleja. Kun tilanne oli 4-0, peli alkoi naurattaa, ja kun se oli 6-0, itku alkoi.
Uskon, että Jenkit olisivat pystyneet mättämään vaikka viisi maalia lisää toisessa erässä, sillä leijonien pelissä ei ollut näkyvissä mitään selkeää ryhdistäytymistä. Mutta turhahan Yhdysvaltojen oli tietenkään energiaa hukata, vaan parempi keskittyä säästämään voimia finaaliin, pitämään puolustus paketissa ja pelailla peli rauhassa loppuun.
Kolmannessa erässä Suomi paransi pelaamistaan edes jonkin verran. Samanlaisella otteella olisi pitänyt lähteä heti alkuun. Eikä yksi maali saa kaataa koko peliä.

Tilanne on kyllä nyt sellainen, että Jaloselle voisi vähitellen antaa potkut. Hänellä on kontollaan leijonissa liikaa virheitä.

Pronssipelissä tulee vastaan Slovakia, joka taisteli Kanadaa vastaan tiukan 3-2 -pelin. Vielä pari päivää sitten Suomi olisi lähtenyt tuohon otteluun suosikkina, mutta nyt puntit ovat kyllä tasan. Parasta unohtaa eilinen peli ja keskittyä täysillä vain ja ainoastaan Slovakiaan.
Tosin en tiedä jaksanko Slovakia -ottelua katsoa.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariTilanne on kyllä nyt sellainen, että Jaloselle voisi vähitellen antaa potkut. Hänellä on kontollaan leijonissa liikaa virheitä. En lähtisi viemään Jalosen päätä heti ensimmäisenä pölkylle. Jos jokin Suomen pelaamisessa mättää niin se on maalinteko ja ailahteleva puolustus. Vaikka nyt joku hemmetin Sheddeni palaisikin valkuksi, niin en kyllä lähtisi sanomaan, ettäkö nuo ongelmat parantuisivat. Samat ongelmat ovat jo vaivanneet vuosia.

Plus sitten, että Suomen joukkue on täynnä vanhoja pappoja, jotka on nyt tungettu mukaan vain sen takia, koska ne on pelannut hyvin joskus vuonna nakki ja muussi. Selänne-Koivu-Lehtinen -ketjullakin on mennyt nämä kisat päin persläpeä. Miksi joku Lehtinenkin valittiin mukaan? Lehtisen pistesaldo NHL'ssä tällä kaudella on 12 pistettä. Kymmenen vuotta nuoremmalla, Jussi Jokisella taas pisteet osoittavat lukua 49... Tosin Jalonenhan tämän joukkueen kokosi.
_wonderlust_
No olipa aikamoinen farssi se eilinen. Kipperi säälitti kyllä, ei yhden pelaajan yksittäinen moka ole tuollaisen tappion syy. Loppua kohti peli näytti jo paremmalta, ekan erän jälkee Suomi sai pakkia jotakuinkin kasattua, mutta eihän siinä vaiheessa voi kuin hyvästellä voittohaaveet. Ajattelin kyllä katsoa Slovakia-ottelun, mutta en suinkaan aio herätä joskus viideltä, vaan kampean itteni aamulla kattomaan sitä vähän jälkikäteen. Toivottavasti pronssi tulisi nyt vähän paikkaamaan eilisiä kauhunhetkiä, parempaan saumaan olympiapronssi ei oikein voisi tulla.

Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyPlus sitten, että Suomen joukkue on täynnä vanhoja pappoja, jotka on nyt tungettu mukaan vain sen takia, koska ne on pelannut hyvin joskus vuonna nakki ja muussi.
Sanos muuta.. Eikö USAn joukkueessa nimenomaan nuoremmat pelaajat päässeet loistamaan? Uusille kyvyille sietäisi antaa jo Suomessakin tilaa ja vanhempien lopettaa huipulla. Turha tahria hienoa uraa kökkimällä pelipaidassa liian kauaa ja tulla muistetuksi "sinä vanhana harppuna, joka ei tajunnut lopettaa hyvän sään aikana".
Imfromfinland08
Lainaus:Sanos muuta.. Eikö USAn joukkueessa nimenomaan nuoremmat pelaajat päässeet loistamaan? Uusille kyvyille sietäisi antaa jo Suomessakin tilaa ja vanhempien lopettaa huipulla. Turha tahria hienoa uraa kökkimällä pelipaidassa liian kauaa ja tulla muistetuksi "sinä vanhana harppuna, joka ei tajunnut lopettaa hyvän sään aikana".
Joo, ihan tottahan tuo on. Taitaa aika monet USA'n pelaajista olla jotain parikymppisiä kavereita.

Eihän ne papat ole saaneet mitään aikaan useaan vuoteen. Selänne tosin taisi vielä viime olympiaturnauksessa olla yksi parhaimmista pelaajista, mutta sen jälkeen Selänteessäkin on alkanut vanhuuden merkit näkyä, kuten myös monissa muissa pelaajissa. Lehtinen ei ole viimeisimmissä arvokisoissa saanut juuri mitään aikaiseksi eikä Koivukaan ole parhaimmillaan enää ollut.
Toke
Pronssia! :)

USA-sähellyksen jälkeen Suomelta aika hyvä peli ja 5-3-voitto. Ensimmäinen erä hyvä, toinen huono, kolmas loistava. Kaikki varmaan tietävät, Slovakiahan johti toisen erän jälkeen 1-3, mutta Suomi mätti sitten neljä maalia ja otti sen voiton. Myös maalivahtipeli toimi varsinkin kolmannen erän lopulla, hyvä Kiprusoff!

Tänä iltana sitten finaali, veikkaanpa, että USA jopa voittaa. Ainakin täydet mahdollisuudet on.

EDIT: Kiitokset huomautuksesta Hiidenkirnu. Olin siis tosiaan kirjoitellut tähän aluksi, että Suomi voitti vain 4-3...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14