Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Kirjoittaja

Aihe: Urheilutriidi

(204 viestiä)
wierii2
Huomenna on sitten este-finaali. Odotuksia Jukan suhteen? Omat odotukseni ovat kahdeksan joukkoon...
akkaridekkari
Jukka tulee yhdeksäntenä maaliin ajalla 8.20. Sellaisia odotuksia täältä päin.
Tietysti toivon vähän parempaa.
Palkintopallimahdollisuudet ovat käytännössä olemattomat, mutta ihmeitä tapahtuu...

Mitaliodotukset laskeutuvat nyt lähinnä keihäänheittäjien harteille. Kiekonheittäjä-Krugerilla sekä Tommi Evilällä on heilläkin omat pienet mitalimahdollisuutensa.
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariJukka tulee yhdeksäntenä maaliin ajalla 8.20. Sellaisia odotuksia täältä päin.
Tietysti toivon vähän parempaa.
Palkintopallimahdollisuudet ovat käytännössä olemattomat, mutta ihmeitä tapahtuu...

Mitaliodotukset laskeutuvat nyt lähinnä keihäänheittäjien harteille. Kiekonheittäjä-Krugerilla sekä Tommi Evilällä on heilläkin omat pienet mitalimahdollisuutensa.

Juu Jukka saattaa olla sijoilla 7-9, ihan hyvin mahdollista. Evilän ja Krugerin mitalimahdollisuuksiin en jaksaisi uskoa (ainakaan jälkimmäisen), sillä maailmalla on tänä vuonna ollut paljon hyviä pituushyppääjiä ja aika paljon myös kiekonheittäjiä.
Crosby
Lainaus käyttäjältä: wierii2Huomenna on sitten este-finaali. Odotuksia Jukan suhteen? Omat odotukseni ovat kahdeksan joukkoon...
Pistesija olisi kova juttu. Eiköhän kärki pidä sen verran vauhtia, että mitaleille ei ole asiaa, sitten on mielenkiintoista nähdä miten loppu porukka jakautuu vai jakautuuko? Kunhan aika olisi noin 8.15 Keskisalolla olisin tyytyväinen, sijoitus sitten jotain 6-8. Noin kun kävisi kyseessä olisi kenties kisojen kovin suomalaissuoritus. Keihäskulta pääsee samalle tasolle, jos sellainen tulee samoin kuin Evilän mahdollinen samanlainen onnistuminen. Tähän asti ei ole kovin putkeen suomalaisilla mennyt:

Karjalainen pienoinen pettymys, Söderberg kauden tasollaan - miehen taso vain ei riitä näissä karkeloissa.
Eriksson ja Nikkanen onnistuivat ihan hyvin, kokemusta ja mukavia kokemuksia tuli. Kumpikaan ei kuitenkaan säväyttänyt.
Ingberg, samat sanat kuin Karjalaisella.
Heikkilä, surkea juoksu, rohkeasti yritti kuitenkin riskillä, mutta metsään meni. Ehkä ei olisi kannattanut lähettää kisoihin, kun ei ole tänä vuonna rajoja saanut rikki.

Keskisalo meni jatkoon mikä tavoite oli. Ei miehen parasta tekemistä, mutta anyway, pääsi keskinkertaisellakin juoksulla jatkoon MM:eissä. Kertoo miehen tasosta verrattuna esim. moniin muihin suomalaisiin, vieläpä lajissa, joka ei mitenkään eurooppalaisille ole tasapuolinen. Kova ja tasokas urheilija, pääkin kunnossa, sillä onnistuu usein tärkeissä paikoissa.

Eilinen satasen finaali oli aivan uskomaton, Bolt tykittää 9.58 ajalla mielettömän uuden ME:n ja Gay säestää huikealla ajalla 9.71. Powellkin onnistui, ei vaan ruuti riittänyt näille kahdelle. Kova aika kuitenkin pronssiinkin vaadittiin, 9.84. Oma suosikkini Bailey juoksi myös loistavasti 9.93 lähelle ennätystään ja vain yksi mies jäi päälle 10 sekunnin. Yksi kovimpia satasia ikinä, ehkä kovin. Bolt, The Jamaican Flash.
wierii2
Niin, Jukan sijoitus riippuu täysin vauhdinjaosta. Kirikamppailussa Jukka on vahva, mutta vauhtijuoksussa jää armotta afrikkalisille. Saa nähdä, Jukan ajaksi itse veikkan 8.15 sillä hän tulee varmasti sisuuntuneena finaaliin.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: wierii2Kirikamppailussa Jukka on vahva, mutta vauhtijuoksussa jää armotta afrikkalisille.
Ei nyt ehkä ihan noinkaan. Jos vauhti pysyy tasaisena, mutten liian hitaana, Jukka on vahoilla. Tällöin kaikki ovat väsyneitä, mutta voimia on kuitenkin sen verran, että vähän jaksaa kiriä ottaa. Tämä varmaankin sopisi Jukalle. Liian hidas alkuvauhti olisi huono, koska silloin kirillä olisi liian suuri merkitys, ja vaikka Jukka kova lopussa onkin, ei se varmaankaan riittäisi muita vastaan.
wierii2
No, se nähdään tänään. Itse uskon, että Afrikkailaiset pitävät huolen vauhdista, ja Keskisalo jaa katselemaan sijoja 10.-8.

Muuten, tänään on kiertänyt huhu, jonka mukaan joku miesten 100m finalisteista olisi kärähtämässä, tai ainakin epäilty. Ja Gay jättäytyi nivuskireyden vuoksi pois kakkosen kisasta... :)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: wierii2Muuten, tänään on kiertänyt huhu, jonka mukaan joku miesten 100m finalisteista olisi kärähtämässä, tai ainakin epäilty. Ja Gay jättäytyi nivuskireyden vuoksi pois kakkosen kisasta...
Mistä tällainen huhu? Itse olen missannut...

Viime vuoden olympialaisten jälkeen piirrettiin tällainen kuva:

http://www.kvaak.fi/keskustelu/gallery/1/443_19_09_08_3_44_11.jpg

Aika osuva.
Ankka313
Itse en usko Boltin käyttävän dopingia... Jännä nähdä sitten se 200m, jos kerta Gaykin on poissa pelistä, niin eihän siellä ole yhtään ketään, kuka edes vähän pistäisi kampoihin Boltille.... Huikean satasen perusteella kakkosenkin uusi ME on mahdollinen, veikkailisin Boltin kakkosen ajaksi 19.16...

Jukan ajaksi arvelisin 8.13 ja sijoitus 10.
kirja
Et vai.
Melkein kaikki huiputhan sitä käyttävät; osa vain taitavammin kuin osa. Ei kukaan ole suostunut joihinkin erikoistesteihin (ja jos olisi, hän levittäisi sitä heti medialle, mainosta puhtaudesta).

Esimerkkinä usain Bolt.

Ennen olympialaisvuosia ajat siellä kymmenen sekunnin paikkeilla. Sitten heti olympialaisissa (ja koko vuoden ajan) murskaavaa. Onnistuu aina ja murskausajat silloin kun pitää. Ei tee lainkaan virheitä tai huonoja juoksuja eli yli-inhimillinen. Liian murskaava.

Illan pakko nähdä-lajit:
naisten keihäs (20.25)
miesten 3000m ej (20.50)

~kirja
Ankka313
Äsken juuri miesten kakkosen alkueriä... Usain omasta erästään leikitellen jatkoon ajalla 20.41...

Kolmiloikassa Idowulta äsken loistohyppy, 17.73 (WL) ja lankun takaa! Mielenkiintoiset viimeiset kierrokset tiedossa, kun Idowu ja Evora lähestyvät 18m rajaa...
Barksi
Keskisalon urakka helpottui. Marokkolainen, jonka nimeä en muista, on jäänyt kiinni dopingista...
wierii2
Niin jäi. Heitetänpäs arviot 200 metrin lopputuloksista:

1.Usain Bolt: 19.22
2.Wallace Spearmon: 19.86

Kolmosta mietin vielä... Siitä sijasta tasainen taisto tulossa, 19.97 kolmosen aika...

Bolt on kyllä epäilyttävän hyvä. No, kyllähän Naisten satasen ME-nainen käytti kiellettyjä aineita. Eikä sitä aikaa hätyytellä nykynaisten voimin...
Barksi
Lainaus käyttäjältä: wierii2Bolt on kyllä epäilyttävän hyvä.
En väitä, että hän olisi käyttänyt aineita, mutta lääketide kyllä kehittyy kokoajan. Testaukset eivät kuitenkaan aivan samaa vauhtia. Mutta käytti Bolt aineita tai ei, hyvää mainosta se on yleisurheilulle, jonka suosio on laskenut viime vuosikymmeninä. Ja kauniin näköistähän Boltin juoksu myöskin on.
Kreach
Kreachin päivän/illan tulosennusteita yms.

Keskiviikkona on siis monta mielenkiintoista lajia - myös suomalaisittain. Kruger. Sitten on mm. miesten 200m välieriä.

M 400m - välierät
LaShawn Merritt on kovassa vedossa, lähinnähän koko kilpailu tuntuu pyörivän Merritin ja Jeremy Warinerin ympärillä. Mielestäni asia ei kuitenkaan näin ole. Kuitenkin vasta välieriä - Merritt jatkoon ajalla 45,59, Wariner 45,29.

M 200m - välierät
Tyson Gayn poisjäänti vahvistaa edelleen Boltin voittoa, vaikka melko varma se muutenkin olisi ollut. Edward (kilpaileeko?) ja Spearmon ovat pahimmat haastajat, vaikka välierät jälleen "lönkytellään", ainakin Boltin osalta. Bolt jatkoon ajalla 20,21, Spearmon jatkoon ajalla 20,40.

Kiekonheitto - finaali

Kanter on vahva voittajaehdokas. En usko Aleknaan - Malone voi yllättää. Malachowski myös. Näistä neljästä kuitenkin uskon tulevan voittajan.

Ennustus:

1. Gerd Kanter - 73,68
2. Piotr Malachowski - 71,55
3. Franz Kruger - 70,00

Pitihän sitä kotiinpäin vetää ;)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14