Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Kirjoittaja

Aihe: Urheilutriidi

(204 viestiä)
Ankka313
Milläs tuloksella muuten Kruger sinne finaaliin pääsi?? Itse en seurannut silloin kiekon karsintaa... Krugerhan oli tilastojen perusteella jossain sijalla 25. jollain 64m heitolla, että milläs tuloksilla finaaliin ollaan oikein menty?? Itse en usko ihan kuitenkaan Krugerin heittävän 70m näissä kisoissa, vaikka olisihan se tietysti kiva.. Varmaan siihen 65-66m uskoisin hänen ainakin venyvän.
Kanter ehdoton ykkössuosikki voittajaksi, ja tulos selkeästi yli 70m.
Mac Ducky
Jep, Kruger tuskin mihinkään kärkituloksiin yltää. Mutta silti uskoisin, että Franz yltäisi siihen 63-65 metrin hujakoille. Eli ihan hyvin, jos verrataan aiempiin tämän kauden suorituksiin.

Ja Franz oli 12:s karsinnoissa eli viimeinen jatkoon pääsijä. Tulos oli 62,29. Mutta voittajaksi veikkaisin Harting-Kanter-Małachowski kolmikkoa, palkintopallille. Uskoisin saksalaisen Hartingin yllättävän ja voittavan koko potin.
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyUskoisin saksalaisen Hartingin yllättävän ja voittavan koko potin.
Näin on näreet. Tätä veikkaisin minäkin, ja Krugerkin taisi Hartingia veikata (?). Virgilijus Alekna ja Gerd Kanter myös kärkitaistossa. Voittoheitto kantaa aivan 70 metrin hujakoille, ei kuitenkaan yli.
Kruger kympin sakkiin.

Eilinen naisten keihäänheitto oli muuten jännää katsottavaa. Kumma kyllä, oma voittajasuosikkini Steffi Nerius veti voiton kotiin! Mahtavan pitkä heitto! Katsoin koko kisan alusta loppuun, mielenkiintoista katseltavaa. Vielä kun Ingbergkin olisi päässyt mukaan. :)
Mac Ducky
Niinhän siinä sitten kävi. Harting voitti, kuten veikkasin. :) Oli kyllä erittäin mahtava finaali. En ole liiemmin kiekonheittoa katsellut, mutta tuo finaali oli kyllä todella jännittävä. Ja Harting veti viimeisellä heitolla Malachowskin ohi ykköseksi. Kanter oli ihmeen vaisu, ja "vasta" kolmas, mutta osasin odottaa, ettei hän voittoon ainakaan yllä.
akkaridekkari
Juu, Harting voitti tuollaisella vajaalla seitsemänkymppiseelä, kuten veikkasin.
Kruger ei oikein saanut heittoa kulkemaan, ei edes yli 60 metrin kantanut (Paitsi tuo viimeinen yliastuttu...).
Mukavan jännittävää joka tapauksessa, kun vasta viime hetkillä kisa ratkesi.

Tänään poimisin itselleni katsottavaksi ainakin miesten 200 metriä (21.35), sekä pituuden karsinnan (19.10).
Ankka313
Tietääkö kukaan miten miesten seipään karsinnassa kävi?? Itse en nähnyt taaskaan aamulajeja, kun olin koulussa :-X

Löysinkin jo tuon tiedon, eli Salomäki oli 22. sijalla, jääden finaalin ulkopuolelle. Salomäen tulos 540, finaaliin olisi riittänyt tulos 555 jos se olisi mennyt ensimmäisellä yli..
Imfromfinland08
Naisten 800 metrin MM-voittaja Semenya tuskin on ihan normaali nainen, ja hänhän joutuu sinne sukupuolitestiin. Kun häntä katsoo, niin näkee että hänen kehonsa ei ole kovinkaan naismainen. Joko hän on perinyt tämän oudon piirteen joltain sukulaiseltaan, tai sitten hän on ihan täynnä jotain hormoneja. Itselleni ei olisi mikään yllätys, jos hänen eilinen suorituksensa hylättäisiin.
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Naisten 800 metrin MM-voittaja Semenya tuskin on ihan normaali nainen, ja hänhän joutuu sinne sukupuolitestiin. Kun häntä katsoo, niin näkee että hänen kehonsa ei ole kovinkaan naismainen. Joko hän on perinyt tämän oudon piirteen joltain sukulaiseltaan, tai sitten hän on ihan täynnä jotain hormoneja. Itselleni ei olisi mikään yllätys, jos hänen eilinen suorituksensa hylättäisiin.
Itseäni ärsyttävät suunnattomasti häneen kohdistuvat epäilyt, jättäisivät ihmiset rauhaan! Minkäs sille mahtaa minkälainen on... Kyllä on hirveä kohu noussut tuollaisesta asiasta, varmaan tosi mukava juttu itse urheilijalle.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Itseäni ärsyttävät suunnattomasti häneen kohdistuvat epäilyt, jättäisivät ihmiset rauhaan! Minkäs sille mahtaa minkälainen on... Kyllä on hirveä kohu noussut tuollaisesta asiasta, varmaan tosi mukava juttu itse urheilijalle.
Tuskinpa epäilyt aivan turhia ovat. Oletko kuullut hänen puhuvan? Oletko nähnyt hänen juoksevan? Historia tuntee muutamia tällaisia tapauksia, joissa naista ollaan epäilty mieheksi. Otetaan esimerkiksi 800 metrin juoksija "Jarmo", joka voitti kultaa vuonna -83. Nykyisin taitaa ollakin mies...
kirja
Barksi on aivan oikeassa. Hänessä on paljon piirteitä, jotka ovat toiselta sukupuolelta. Kuitenkin kohun ajoitus on mielestäni väärä.

Illalla Evilä pomppaa SE:llä finaaliin. ;)

Saksan menestys (naisten keihään kluta, miesten kiekon kulta, muita mitaleja) ei ole ollut mikään yllätys. Valitettavasti ihmiset eivät ole ottaneet huomioon kotiedun merkitystä. Toivotaan Saksalle (Suomen ohella suosikkivaltioni) lisää menestystä. :)

~kirja
Akuhullu97
Ohhoh! Ihan mahtava 200 metrin juoksu Boltilta! Aivan ylivoimainen oli koko juoksussa ja loppuajaksi tuli aivan hullu maailmanennätys 19,19s! Mihin tämä mies vielä pystyykään... :-O
Aku Vankka
Oli kyllä kieltämättä aikamoinen ylivoima Boltilla jälleen kerran. Ja jessush tuo aika.. :-O
wierii2
Oma arvaukseni Boltin ajasta (19.22) meni suhtkoht lähelle. Ja Spearmonin aikaveikkaus 19.86 (oikea aika 19.85) oli myös lähellä. Tosin sijoitus väärä... :)

Mutta, itse juoksu oli häkellyttävä. Käsittämätön! Maailman kaikkien aikojen parhaasta sprintteristä ei ole epäselvyyttä ollenkaan. Uskomaton, ei voi muuta juoksusta todeta.

Harmi kun Evilä tippui, jotenkin osasin kyllä noita askelmerkkiongelmia odottaaakkin...

Ja Caster Semenya. Itse sanon, että aihe on hyvä, mutta ajankohta väärä... Tosin nythän se herättikin mielenkiintoa, tuo Sukupuolijuttu siis... :)
Imfromfinland08
Pikkuhiljaa multakin alkaa mennä usko Boltiin, alkaa jo vähän tuntua, että mies on tosiaan dopattu. Niin ylivoimanen se vaan on. :-O
kirja
Lainaus käyttäjältä: wierii2Maailman kaikkien aikojen parhaasta sprintteristä ei ole epäselvyyttä ollenkaan.
Ei niin, se on Carl Lewis. ;)

Pitkämäen kuume on luultavasti tarkoituksella nostettu julkisuuteen, jotta siitä saisi tekosyyn jos kilpailu epäonnistuu (Pitkämäen kunto ei ole paras). Ihmeellisen paljon Ruuskasta on aliarvoitu, tasainen 85 metrin mies. Wirkkala samaten. Järvenpää on yhden heiton mies. Korkeintaan yksi heitto, joka yltää mitalikamppailiin, muuten tasaista 80:tä. Pitkämäki on parhaana päivänä 95 heittävä, mutta todennäköisintä on noin 85 metrin tulos.

Mediassa ei ole huomioitu sitä, että Kalevan kisoissa oli surkea keli ja silloinkin heitettiin niin hyviä tuloksia (Pitkämäki, Wirkkala, Ruuskanen 85 metriä, Järvenpää yliastuttu 85). Parhaissa keleissä jokainen noista heitoista saattaisi olla 90-metrinen.

Virallinen MM-kilpailujen tavoite (kaksi mitalia, kaksi pistesijaa) on aika lailla keihäsmiesten harteilla, Keskisalo tosin yhden pistesijan nappasi.

~kirja
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14