Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Kirjoittaja

Aihe: Urheilutriidi

(204 viestiä)
Padi
Onhan Pitkämäki valittanut venähtänyttä selkäänsä kanss :) . Yhdysvallan viestijoukkue taas on hylätty vaihtorikon vuoksi. No huomenna on naisten EM ottelu Tanskaa vastaan. Veikkaisin tulokseksi 1-2 Suomen hyväksi, toivotaan että sää on suotuisa sillä sunnuntaiksi on luvattu sateia.
Kreach
Huomenna keihäsfinaali. Erittäin mielenkiintoinen kisa tulossa.

Veikkaan, että kaksi suomalaisista pääsee mitaleille (mä vedän aina kotiinpäin), hankala sanoa, ketkä.

Pitkämäki ei ole kovin kova arvokisaheittäjä, ja muutenkaan ei ole ollut aivan parhaimmassa iskussa tänä vuonna.

Järvenpää on epävarmin, mutta toisaalta sitten, jos lähtee, voi lähteä vaikkapa ihan yli 90 metriä. Lasken tietenkin sen varaan. Tietysti tarvitsisi saada jo jatkoon pääsyn kannalta hyvät kolme ekaa heittoa.

Wirkkalalla ei ihan rennosti lähtenyt eilen. Pientä repimistä ehkä, vaikka selkeästi ollut parhaimmassa vireessä ja tasaisin suomalainen tällä kaudella (Pitkämäen ohella). Jos kulkee, kulkee ja pääsee mitaleille. Jos ei, niin jää sitten.

Ruuskaseen en ihan usko. Semmonen 82-84 voi parhaimmillaan lähteä, muttei ehkäpä sen enempää. Tai mistäs sitä tietää.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Toinen mielenkiintoinen laji on miesten pituus - jonka kilpailun tänä iltana uskon olevan todella kova. Melkeimpä maailmanennätystä hakeva kisa. Phillips, Mokoena, Saladino. Se on ehkäpä kärkikolmikko.

1. Irving Saladino (8,86)
2. Dwight Phillips (8,78)
3. Godfrey Mokoena (8,61)
wierii2
Itse uskon pituudessa Phillipsin korjaavan potin. Mokoena kolmas ja Saladino kakkonen... Tuloksia en ala veikkaamaan.

Keihäässä taas Pitkämäki on kolmas tai toinen, muut suomalaiset 10 joukossa. Toivottavasti edes pari pistesijaa mitalin lisäksi tulisi. Thorkildsen taas voittaa, voittoheitto yli 90 metriä... Pitkämäki toinen, tulos 87,90 ja Vasilevskis kolmas 85,67.

Jamaikalla mahdollisuudet maailmanennätykseen 4X100 metrin kisassa. Harmi kun pahin uhkaaja (USA) diskattiin. Toivokaamme, että Powell tulee Jamaikan joukkueeseen mukaan. :)
kirja
Aika hyvä pointti aliarvoimiselle on sekin, että täällä Ruuskasta veikataan jämäsijoille (kuten 10) vain epäonnistuneen karsinnan takia (epäonnistuminen tosin johtui säästä melko suuresti). Kalevan kisoisssa Ruuskanen oli loistava.

~kirja
Mac Ducky
Eiköhän keihään voiton vie Latvian mies, Vadims Vasilevskis. Ollut kovassa kunnossa tällä kaudella ja myös nyt kisojen alla, joten eiköhän voitto mene Latviaan. Pitkämäki varmaankin yltää toiseksi, ja Wirkkala kolmanneksi. Thorksildenkin varmasti on mukana kamppailussa palkintopallisijoista, mutta epäilen, että yltää. Jää tiukasti 4:ksi. Toki Ruuskanen ja Martinezkin voivat yllättää...
Imfromfinland08
Se Latvian mies, Vasilevskis on erittäin epävarma heittäjä. Veikkaan, että Norjan Thorkildsen voittaa, Pitkämäki on toinen ja Vasilevskis on kolmas. (mutta myös mm. Wirkkalalla on hyvät mahdollisuudet ainakin pronssille). Ruuskanen saa pistesijan ja Järvenpää on kymmenes.

Tässä vielä veikkaus miesten pituuden lopputuloksista:
1.Dwight Phillips 8.70
2.Gotfrey Mokoena 8.52
3.Irwing Saladino 8.47
kirja
Parhaimmillaan Vasilevskis pystyy yli 95 metrin heittoon, mutta keskitaso on siinä 80 metrin paikkeilla. Tuo karsinnan 86-metrinen viittaa joko todella onnistuneeseen (harvinaiseen) heittoon tai siihen, että kunnonajoitus on onnistunut täydellisesti ja tarkoitukselllisesti on pidetty matalaa profiilia. Veikkaan ensimmäistä, koska Vasilevskisilla on jo melko pitkä ura takanaan, ja koskaan ei ole onnistuttu loistavasti arvokilpailuissa.

~kirja
Karhula
Uskon, että Vasilevskis onnistuu loistavasti ja voittaa kisan, toiseksi tulee Thorkildsen jää toiseksi ja Pitkämäki jää kolmanneksi vaikeuksien kautta. Wirkkala jää neljänneksi, Järvenpää on kahdeksas ja Ruuskanen yhdeksäs.
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: kirjaParhaimmillaan Vasilevskis pystyy yli 95 metrin heittoon
Tuskinpa sentään. Vasilevskis heittää aivan parhaimmillaan ysikymppisen, sen enempään hän ei repeä. Ennätyskin taitaa olla aivan 90 metrin rajoilla.

Voitto menee Pitkämäen Terolle. Kakkoseksi Thorkildsen. Kolmoseksi listallani ehdolla Järvenpään Tero tai Vasilevskis.

Voittoheitto kantanee lähelle 90 metriä, mutta tuskinpa kuitenkaan yli.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariLainaus käyttäjältä: kirjaParhaimmillaan Vasilevskis pystyy yli 95 metrin heittoon
Tuskinpa sentään. Vasilevskis heittää aivan parhaimmillaan ysikymppisen, sen enempään hän ei repeä. Ennätyskin taitaa olla aivan 90 metrin rajoilla.

Ulkomuistista heitettynä Vasilevskisin ennätys taitaa olla 90.71. Ja kauden paras 90.31. Näin muistelisin...
Ankka313
Tässäpä sitten minun arveluitani:

M Keihäs:

1.Thorkildsen 90,69
2.Pitkämäki 88,31
3.Vasilevskis 88,30
4.Wirkkala 86,96
5.Kovals 84,84
6.Ruuskanen 83,69
7.Järvenpää 82,34
8.Martinez 82,28

Myös Saksan Frank saattaa hyvinkin yllättää kotiyleisön edessä...

M Pituus

1.Phillips 880
2.Mokoena 869
3.Saladino 863

M seiväs

1.Renaud Lavillenie 605
2.Steven Hooker 595
3.Romain Mesnil 585
Bomber
Ei jumantsuka oikeasti noita jenkkien sukunimiä. Gay ja Hooker?
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: BomberEi jumantsuka oikeasti noita jenkkien sukunimiä. Gay ja Hooker?
Hooker on kylläkin australialainen, mutta kuitenkin ;D
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: BomberEi jumantsuka oikeasti noita jenkkien sukunimiä. Gay ja Hooker? Eikä sovi unohtaa naisten puolelta Muna Leetä. :D Saa kyllä välillä kunnolla revetä joidenkin nimille, kun katselee noita kisoja.

//Muna Lee muuten möhli tuossa naisten viestissä. Usan miesten ja naisten joukkueet ulkona 100 metrin viestin finaalista. Melkoinen yllätys.
kirja
Tulokset:
Phillips - Mokoena - Watt, Saladino ei tulosta. SE:llä olisi jääty niukasti mitaleilta.

~kirja

// Naisten moukari: ME. Toivotaan, että toisena oleva saksalainen vielä ylittää sen ja ottaa kultaa. Neljäntenäkin on saksalainen => kaksoisvoitto, hopi hopi!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14