Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Kirjoittaja

Aihe: Avatar-topic

(124 viestiä)
Kreach
Niinpä, kenellä ankkislaisella on upein avatar? Kenellä huonoin (tähän ei ole niinkään "pakko" vastata..) Empä ollut varma mihin foorumiin laitan, joten laitoin tänne. Onko paras avatar sellainen, että se sopii hyvin nimeen vai muuten vaan hieno? Toivoisin perusteluja eikä tyyliin, Karhulalla, Bomberilla ja The Aku Manilla on parhaat avatarit vaan niitä parusteluja..
Itse viritän tälläisen top 3 listan..: Itse asiassa aika paha valita parasta, mutta mutta... (Katselin "käyttäjien esittelyjä" osiosta näitä avatareja, jos et ole sinne aihetta tehnyt, niin tuskimpa näyt listalla..)

1. Turtana
Värikäs, ankkaan viittaava ja oma nimi mukana, vaikkei nyt upeasti kirjoitettuna olekaan. Eniten pidän ruuduista, jotka ovat todella kesäisen väriset. Ja tosiaan mukana vielä ankan varjo, hyvä kokonaisuus!

2. Taikaviitta
Avatar on melko hieno, vaikka se onkin saanut vähän kehnomman maineen. Nimittäin aina kun selaa jotain viestiketjua läpi ja jos tämä avatar saattu kohdalle, ei ensimmäiseksi halua lukea sen sisältämää viestiä. Joka tapauksessa avatar on hyvä, ei siitä pääse mihinkään ja sopii hyvin nimimerkkiin.

3. akuankka1313
Hauska ja leppoisa avatar, jossa Akulla ja Roopella on hauskaa, tulee itsellekin hymy joskus tuosta kuvasta, kun ne siinä tanssii. Oikeastaan tähän kolmospaikkaan olisi voinut laittaa pari muutakin, esim. TKalin avatar on myös hauska.

Jos joku huono pitäisi valita, niin ehkäpä Essi Ankan avatar on huonoin. En tajua, kun siinä vain joku koira/karhu rapsuttaa itseään...  ;D (Älä ota itseesi Essi Ankka, mutten vain oikein tajua tuota..)

//Siirsin aiheen Loremiin -July
Karhula
Jos paras avatar pitäisi valita niin sanoisin Barksin. Jotenkin se osuu aina silmään, jotenkin sellainen leppoisa ja hauska. Erittäin mukava avatar kokonaisuudessaan!

Ja jos huonoin pitäisi valita niin Aikakone. Avatar on vaan niin ilmeetön ja jähmeä. En oikeastaan koskaan viitsi edes sitä tarkemmin katsella. Jotenkin vaan jähmeä.
Turtana
Jaa-a, enpä olisi uskonut kuulevani (lukevani) avatarestani mitään niin myönteistä kuin tuo mitä Kreach sanoi (kirjoitti). Piirsin sen itse. Pidän ruuduista, pidän ankoista (totta kai!) ja pitän väreistä jotka siinä on... Silti kokonaisuus ei onnistunut ihan niin hyvin kun toivoin, mutta pälä pälä.
Kivoja avataria Ankkiksessa vilisee aika paljon. akuankka1313n avatar on varsin iloinen ja pirteä, sitä on kiva katsella. Myös Kurmeloisen ja Kääkin avatarit ovat mieleenpainuvia. Äh, kyllä niitä hyviä avataria löytyy. Hmm, aika monilla on Don Rosan piirtämä. Mullakin oli aluksi, mutta...
Mitään "huonoa" on vähän paha sanoa. Yleensä sellaiset "paremmat" jää paremmin mieleen.
Bomber
Kuten sanottua, monilla on avatarinaan Don Rosan piirtämä jostain sarjasta napattu kasvokuva tai kokovartalokuva. Ne iskevät aina. Tälläisia ovat muun muassa Kreach, samppali ja Crosby sekä The Aku Man. Karhulallakin on hieno Cavazzanon piirtämä hilpeä Roope. Myös Barksin on todella hassu ja mainio pikku otus. Muita mainioita ovat muun muassa Tkalin Aku ja akuankka 1313:sen tanssikaksikko.

Parhaat 5:

1. Barksi
2. Karhula
3. Kreach
4. Tkal
5. Samppali

Tylsimpiä ja persoonattomimpia ovat esimerkiksi Nigozin auto, Essi Ankan avatarrakki ja Mrtikan Pleikkariavatar. Varsinkin Mrtikan on todella tylsä ja aivan liian pieni että se näyttäisi edes joltakin.

Huonoimmat 3:

1. Mrtikka
2. Essi Ankka
3. Nigoz
Tive
Vaikea sanoa kenellä on hienoin, mutta akuankka1313:n kuva on tosi hauska ja sitten juketsulla on myös hieno kuva (juketsua on tosin ollut viimeksi paikalla Ankkisessa joskus vuoden -08 alussa)

Laitanpa tähän vielä molempien avatarien kuvat:
akuankka1313
http://ob7.free.fr/mice_and_ducks/dance.gif[/img]

juketsu
http://www.ankkis.net/index.php?action= ... ype=avatar[/img]

En osaa sanoa kenellä on huonoin, mutta kaikki sellaiset kuvat joista on vaikea saada selvää ovat rumia..

Mielestäni avataria ei kannata vaihtaa kovin usein, sillä itse ainakin tunnistan monet käyttäjät heidän avatareistaan.

Innostuin muuten tämän aiheen ansiosta muuttamaan hiukan oman avatarini värejä ;)
Aku Vankka
Mielestäni Kreachin avatar on hienoin, mukava kasvokuva Roopesta Don Rosan kansikuvasta ::)
Essi Ankan avatar ei kuitenkaan iske, enkä oikein ymmärrä siitä, siksi valitsen sen huonoimmaksi.
rhino
Hienoin On mielestäni Barksin,vaikka en tiedä mikä se on :). Barksilla on siksi hienoin, koska siitä tulee jotenkin hyvä mieli. Onhan se akuankka1313:n avatarkin ihan hieno. Huonointa on taas vaikea sanoa, ehkä Aikakone.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: rhinoHienoin On mielestäni Barksin,vaikka en tiedä mikä se on :).
Sehän on Disneyn yksi ensimmäisistä (ellei jopa ensimmäisin) piirroshahmo, Osku Kani, eli Oswald the Lucky Rabbit.
jojo3
Varsin turha aihe, mutta vastaanpa kuitenkin...

Elikkäs hienoin avatar on Crosbyllä. Tuollainen perus-Rosa on juuri hyvä.

Lyhyt viesti, mutta minkäs teet jos ei ole muuta sanottavaa.
Zuppa
Hah, olen itekkin miettinyt että tällainen aihe voitaisiin tehdä... Tykkään puhua avatareista, ja vasta nyt itse asiassa huomasin että eihän minulla olekkaan avataria O_o.
Hienoin avatar on mielestäni Turtanalla. (Ihmettele pois!) Se on niin raikas, ja siluetti on hieno ja värit on kivoja ja kaikkea muuta hauskaa. En edes huomannut aluksi että siinä lukee turtana, se teksti ei sinänsä kovin hyvin tuohon kuvaan sovi, mielummin sen olisi voinut kirjoittaa jollain valmiilla fontilla... Mutta se avatar on joka tapauksessa hiano. Isolla aalla.
Muita hienouksia on mm. Juketsulla ja barksilla. Jotenkin hienon pelkistettyjä (jankkaan tässä sanaa hieno). Yleensä kyllä tykkään väreistä, mutta näissä mustavalkoisuus toimii. Järettömän hienoa avataria löytyy myös kurmeloiselta, varsinkin kun se on itse (!) piirretty, en oikeasti ikinä lakkaa ihmettelemästä miten noin hyvin voi piirtää.
Aika monilla on tosiaan Don Rosaa avatarissaan. Olihan minullakin joskus. Ne on jokatapauksessa kumminkin aika hienoja kanssa, vähän niin kuin Kreachin vanha. (Ihan näin sivuhuomautuksena, En tajua missä pimennossa olen elänyt kun en ollut suunnilleen ikinä nähnyt elämät ja teot vol. kakkosen kantta, joka ostettiin mökkimatkalle lukemiseksi, ja vasta kun saimme sen hoksasin, että Kreachin avatar on sen kannessa. Tai siis se kansi oli Kreachin avatarissa. Ei nyt sentään silti kokokansi, mutta joo. Toivottavasti joku tajusi.)
Eikös täällä topicissa voisi myös kertoa jotain omasta avatarista/esitellä sitä/jotain? Voisin muuten mennä lisäilemään avatarin ---->
Kreach
Niinno, jos kerron omasta avamuutoksestani. Kylläistyin vain katselemaan sitä Roopen päätä ja ajattelin kerrankin ottaa jonkun "kokohahmo" kuvan, en vain päätä, lisäksi ajattelin jotain muuta piirtäjää kuin Rosaa. Sitten vastaan astui tälläin minusta melko pirteä ja hauska (joskin ei mikään omaperäinen) Aku-Avatar, joka lukee kirjaa ja nostaa kättä, vaikken ymmärrä miksi.
Avani ovat tähän mennessä olleet: Roopen naamakuva Elämä ja teot 2, jättiläismuurahainen tms. mikä olikaan, vanha Roope, joka näytti ihan Kulta-Innolta, sekä uudestaan nyt tämä Roopen naamakuva Elämä ja teot 2 ja nyt sitten tämä.

Itsellä on vain aina niin, että kyllästyn nopeasti omiin avoihina, ja siksi melko tiuhaan niitä vaihtelen. Tai no, kahdessa vuodessa viisi kertaa, eli suunnilleen pidän aina jotain puolivuotta ja sitten vaihdan.

E: Etsin sitä sivustoa, jossa on näitä ankka-aiheisia avatareja, jos joku voisi laittaa linkin?
souffleur m
Saanko sanoa vinkkinä Kreachille ja muutamille muillekin, että kannattaa tehdä avan taustasta läpinäkyvä. Näyttää huomattavasti paremmalta silloin. ;)

Sehän käy helposti lataamalla tämän. Kun olet ladannut ohjelman, avaat sen ja painat load BMP- painiketta. Etsit sitten kuvasi (joka on tallennettu bmp-muotoon) ja sen pitäisi ilmestyä ohjelman ruutuun. Sitten laitat ruksin transparent-kohtaan ja painat save GIF-painiketta. Näin olet tehnyt kuvasi taustasta läpinäkyvän ja muuttanut sen huomattavasti kevyempään muotoon (kestää vähemmän ladata isompi kuva) ilman, että kuvan sävyt olisivat vääristyneet.

Nojoo, meni vähän ohi aiheesta, mutta minkäs teet. ::)
Kreach
Niin, osaako joku laittaa linkin, mistä sivustosta esim. samppalin, the aku manin, zakarin ym. avatarit ovat?
jojo3
http://www.donaldduckweb.nl/avatars/
Tuolta on ainakin kaikkien mainitsemasiesi (huh mikä sana, en tiedä edes kirjoitinko oikein =D) tyyppien avat.
Mutta älähän sitten ota samanlaista mitä muilla on ;)
Monella on nääs tuolta avatar.
Zuppa
Hehh, pakkohan mun on nyt sanoa että ittekkin lisäsin avan ::)
Juuelitotanoinniin tuo on kaakaokuppi Roomasta, Tykkään tuosta kuvasta aika paljon. Kuvan kaakao jäi mieleen myös sillä, että sillä oli kiva hinta, 6 €, ei huomattu ennen kuin ostettiin :) Muutenkin se piristää minua sillä, että siitä tulee mieleen yksi parhaimmista ulkomaanmatkoista ja tuo kaakao oli ihan oikeasti hyvää (suunnilleen sulatettua suklaata :)) Ja en halunnut, vaikka tämä nyt akuankka-foorumi onkin, laittaa sellaista ankka-aiheista kuvaa. Ehkäpä juuri sen takia että kaikilla on sellainen ::) Juuei, kyllä sinulla souffleur m on ihana avatar :) tulee ihan mieleen Nizza, ja tuohan on ankka-avatar, eikös? Ja läppä oli tuo edellinen jos joku ei sitä älynnyt o_O Oli vain pakko sanoa, että kaikilla olisi sitten todellakin (minun mielestäni) akuaiheinen (turhaa yleistystä)

Pahoittelen hullua, turhaa, ärsyttävää ja hymiöitäpursuilevaa viestiä, tämä otus on oikeasti aamuvirkku ja unenpöppörössä se silti täällä jotain höpäjää ja se pitäisi häätää nukkumaan.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9