Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Kirjoittaja

Aihe: Avatar-topic

(124 viestiä)
Radeon
Noniin, tein tuossa itselleni uuden avan. Kuten näette, se on R-kirjain, ja tarkoittaa Radeonia. (: Infoa miten tein sen:

1. Kirjoitin Gimpillä jättimäisen R-kirjaimen trascho fontilla.
2. Skaalasin sen 80x80 kokoon.
3. Tallensin JPGE:nä ja latasin tänne.
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaNoniin nytten on taas uusi avatar. Älkää ihmetelkö tota nokkaa, onhan kuva otettu kaikkien aikojen ensimmäisestä Donald Duck sarjiksesta. Eli Al Taliaferron käsialaa on. Sitten vielä photoshopilla laitoin ton DJ Rela tekstin mutta fontin takia se näyttää noin pienenä että siinä lukisi DJ Reka. :D

//Hetkinen siinä lukee DJ Reka. Kirjotusvirhe....

/// Nytten korjattu :)

Hieno kuvahan tuo, Aku ottaa rennosti ja kalastaa. :) Kuvan tyyli sopii sulle todella hyvin, ja hieno idea tuo nimimerkin lisääminen siihen. ;)

Itselläni on itse tekemäni Taikis -kuva, ja kaikki varmasti huomaavat että se on Aku Taikaviitta -taskarin kansikuvasta rajattu. Fanitan tuota kuvaa ihan kybällä, Taikis on mahtavasti valppaana. 8-)
Ankkarock
Kuten moni on varmaan huomannut, itse vaihan avatarin älyttömän usein.. Marco Rota aiheisia avatareja lisää, toki niitä voi myös itse tehdä, mutta se jälki nyt on sitä mitä on.. :-/
Tämä avatar tällä hetkellä ihan sopiva. Marco Rotan käsialaa tämäkin.
Vince Ankka
Vaihdoin taas vaihteeksi avataria, minulla kun on sama taipumus kuin Ankkarockillakin. Tuo on myös meitsin itse väsäämä ja olen siihen tyytyväinen.
Tässä Aku on kesätunnelmissa ja mietiskelee jotain - jotenkin niin minun tyylistä. Olisin mä voinut jonkun toisenkin aiheen valita, mutta nyt Herra Lättänokka valloillaan ja tykkään ihan sairaasti tuosta kuvasta. Se on siis otettu taskarin kuvasta, siksi se on hassusti rajattu. Piti vähän aikaa oikein miettiä ennen kuin pääsi kunnolla vauhtiin.

Itse käytän PhotoPhiltre -kuvanmuokkausohjelmaa, joka on älyttömän laaja ja monipuolinen. Sillä tulee avatareista älyttömän siistejä. Suosittelen sitä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9