Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Kirjoittaja

Aihe: Avatar-topic

(124 viestiä)
Kreach
Kiitos jojo, juuri tuota sivua haeskelin, ja sieltähän bongasin tälläisen avan, mitä en ole kenelläkään ennestään näkynyt. Minusta tuossa on hauskaa se, että Roope katselee vähän niinkuin edellisen käyttäjän vietiä tuossa vähän karmaisevalla ilmeellä ;D
akuankka1313
Omasta mielestäni melkein kaikki avat ovat kivoja, tosin pieni osa on melko tarpeettomia. (useimmiten sellaiset ilmeettömät, jotka eivät mitenkään liity ankkaan) Esimerkkinä mainittakoon mm. MrTikan pikku pelimainos, Nigozin auto ja rulezmanin pieni ukkeli (Lucky Luke?).
Yleiskuvatkaan eivät useimmiten iske, kuten ArpinLusenen ja HN Erkan kokoruutuavatarit.

Ja mitkäs olisivat suosikkejani... Värkkäämpä pienen listan.

1. Sininthecity
Kaj Stenvallin tuotantoa ei ihme kyllä ole nähty ennen avatarina Ankkiksessa. Siksi tämä iski, aukeni ja yllätti kertaiskulla! Maalauskin on aivan upea! En voisi kuvitella tätä käyttäjää muulla avatarilla.

2. Barksi
Barksin avatar taisi olla ennen semmoinen entisaikojen Mikki Hiiri, eikös vain? ;)
Tämä poikkeaa jollain positiivisella tavalla muista. Mustavalkoisuus luo ihanaa vanhanaikaisuutta ja tuo mieleen Disneyn ensimmäiset ajat animaattorina. Varsinkin kun kyseessä on vanha kunnon Osku-kani...

3. Bomber
En arvioinut käyttäjää kolmoseksi vain säälin takia, vaan myös siitä, että tämä on yksi harvoja italotuotannon avatareja, joka ei ole Taikaviitta. Luo huvittavan hauskaa tunnelmaa, josta saa sen käsityksen, että myös käyttäjä on hauska. Öö, no ehkä se ei tosiasiassa pidä paikkaansa, mutta ava on ihanan hilpeä!
Aksu ankka
Kaikkein paras avatar on ehkäpä karhulalla. Johtunee siitä hänen kuvassaan Roope on iloinen! (Harvinaista herkkua nykyään) :D
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Aksu ankkaKaikkein paras avatar on ehkäpä karhulalla. Johtunee siitä hänen kuvassaan Roope on iloinen! (Harvinaista herkkua nykyään) :D
Minulla...?
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: ZuppaJuuei, kyllä sinulla souffleur m on ihana avatar :)
Kiitos kiitos. Itsekin tykkäsin siitä jonkun verran, meri kun on ollut aina lähellä sydäntäni. Harmi vain, että päätin tässä minäkin hiljattain vaihtaa avatarini ankka-aiheiseksi joten sen vuoksi vanha ava sai väistyä uuden tieltä.

http://www.avatarity.com/avatars/10/105/10509.png[/img]

Pst! Se avatar oli muuten osoitteesta www.avatarity.com. Ihan vain vinkiksi niille, jotka eivät ankkamaisista avatareista niinkään välitä. ;)
Rosattaja
Minun mielestäni jojo3:lla on paras avatar. Olen Don Rosa-fani, joten avatar on silkkaa silmäniloa minulle. Tästä avatarista voi kuitenkin olla monta mieltä. Ja muutenkin, tämä avatar kuvaa hyvin Roopen karskia puolta.
Tribe
Sanoisin, että Turtanalla on paras. Se on todella hieno, ja hienoutta nostaa se, että hän teki sen itse.
Ronaldo
Minun mielestä akuankka1313 on paras avatar, koska huonokin päivä muuttuu iloiseksi, kun näkee, että Aku ja Roope tanssivat :)
samppali
Minäkin sitten muutin avatartani. Väsäsin pikaisesti "omakuvani", tosin aika paljon saisi parannella että näyttäisi itseltäni...:) Ankka aiheisia kuvia en viitsi enää laittaa, kun aika monella sellainen jo on.
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: jojo3http://www.donaldduckweb.nl/avatars/
Mutta älähän sitten ota samanlaista mitä muilla on ;)
Kiitos minunkin puolesta, vaikka tämä ei ollutkaan minulle tarkoitettu ;D. Tätä, minkä otin, en ole ainakaan nähnyt kenelläkään. Aiemmin en ole onnistunut lataamaan koneelta, jostain syystä se ei toiminut. Mutta tosiaan, kiitos paljon.
Kreach
Nyt, kun avatarit ovat hieman muuttuneet, voin sanoa, että pidän mm. Mirkun, Aku Vankan (vaikka kuva onkin hieman epäselvä) sekä omalla tavallaan samppalinkin avatarista.
Aku Vankka
Ohhoh, ensimmäinen kerta kun avatariani kehutaan :o Kuitenkin kuva todella on hieman epäselvä, ja olen tässä harkinnut vaihtoa hieman selvempään. Ehkä muutan jo tänään, ehkä vasta ensi viikolla. Kuitenkin ennen joulukuuta avatarini tulee muuttamaan muotoaan jouluisemmaksi.
Mielestäni Triben uusin avatar on hieman epäselvä, mutta silti erittäin hieno, pidän kovasti. Lisäksi Kreachilla on mukava avatar, jotenkin.. leppoisa :D
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaLisäksi Kreachilla on mukava avatar, jotenkin.. leppoisa :D
Juu, muuten se on minustakin hyvä, mutta keltainen tausta ei ole hieno. Itsekin vaihdan tässä (itse asiassa voisin vaihtaa jo tänään ja pitää sen jouluun asti), jonkun jouluavatarin. Menempäs heti katselemaan sopivaa.
samppali
Pitihän sitä nyt, joulu ja kaikki! Eli nyt on meikäläiselläkin hieman jouluisempi avatar.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: samppaliPitihän sitä nyt, joulu ja kaikki! Eli nyt on meikäläiselläkin hieman jouluisempi avatar.
On kyllä todella hieno! Lakit ja kaikki!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9