Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Kirjoittaja

Aihe: Avatar-topic

(124 viestiä)
akuankka1313
Hieno avatar, samppali. Olisi kivaa, jos tästä lähtienkin muuttaisit sen "perus" ulkoasua ajankohtaiseksi sopivien aikojen koittaessa.
samppali
Tähän ajatukseen sopivaksi olenkin avatarin aikanaan tehnyt. Helppo muokata sopivaksi. :)
Aku Vankka
Jaa-a, Kreach on ilmeisesti hommannut avatariinsa jouluisen taustan. Kuva on nyt hienompi, sillä en hirveästi pitänyt siitä keltaisesta taustasta. Mutta nyt taas näyttää jotenkin sekavalta, ei paljoa, mutta jotain omituista siinä kyllä on.
Kreach
No juu. Samppalin jouluinen on hienompi kuin minun. Jotenkin tätä oli hankala muokata. Mutta jaa, pidän sinipunaisesta sävystä, ja keltainen tausta oli mielestäni melko hirveä. Pidän tätä nyt tammikuuhun asti. Voi olla, että silloin avatari "muuttuu kokonaan".
Bomber
Lainaus käyttäjältä: KreachNo juu. Samppalin jouluinen on hienompi kuin minun.
Tuo punainen lakki on kyllä hieman liian räikeä. Odottakaas kun minun P.T:lleni ilmestyy kunnon lakki. Hah.

Otetaans nyt teemaksi foorumille jouluaiheiset avat. Näyttäisi oikein mukavalta.

Edit: Tulipa harvinaisen hieno joulu-P.T..
Karhula
Piti sitä itsekin vähän muuttaa omaa avaa...
Ei kyllä mikään hirveän hieno tullut. ::)
Aku Vankka
Neljä henkilöä on jo lisännyt avatariinsa tonttulakin :D
Todellakin, nuo ovat ehkä hieman liian räikeitä värejä, ehkö vähän tummemmiksi saisi muuttaa.
samppali
Höpö höpö, kirkkaanpunainen kunniaan! :D
Kreach
Niinpä, mikä tässä nyt niin räikeää on? Tuskin teidän silmät siitä nyt piloille menee, ei tämä nyt niin räikeä pitäisi olla : D
Ps. Karhulankin on ihan kiva, mutta Bomberin tonttulakin väri kun ei ole ihan mieleeni. Kun tuo on enemmän minusta ruskea, kuin punainen.
Mikko M
Itsekin vaihdoin harmaasävyisen Roopeni joulutunnelmiin. Hieman sumealta näyttää, mutta omasta mielestäni joulun tunnelma on saavutettu kohtalaisesti. Lumihile tosin näytti paljon paremmalta suurennetussa kuvassa. Enkä löytänyt sopivaa väriä, jolla olisin saanut sulautettua ilmassa olevan kolikon taustaan. Lakkikin on väärää sävyä plaa, plaa...
Rosattaja
Joulun tuloa ei voi estää! ;D
Pakko oli itsekkin laittaa tonttulakki omalle Hessulleni sekä hieman jouluista maisemaa. Lumisadetta ja tummaa taivasta.... ::)
jojo3
Itselläkin kävi tämä tonttulakin laittaminen omalle avatarille mielessä jo ennen kuin kukaan muu sitä teki, mutta nyt kun kaikki jo sen ovat tehneet niin enpä taida tällä kertaa muokata tätä.
Aku Vankka
Aika hienoja tonttulakkeja tullut, erittäin monelta sellainen jo löytyy. Tuo Aksu ankan tonttulakki ei mielestäni sovi Taikaviitalle, näyttää aika omituiselta.
Kreach
..Ja muutin taas avataria, sillä vanhani oli myöskin Buckbeackilla. Ei minulla tuon kyseisen kuvan kattamaa kirjaa ole, mutta ainakin avatar on jokseenkin omaperäinen : D
EmRA
On muuten mestarillinen tuo kuva. Meinasin ostaa kyseisen taskarin VAIN kannen takia, vaikka en sisällön laadusta ollut yhtään varma.
Vaikka idea on nähty moneen kertaan, jokin siinä viehätti...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9