Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Kirjoittaja

Aihe: Avatar-topic

(124 viestiä)
Kääk13
Itse olen myös sitä mieltä, että uusimman teemataskarin kansi on selvästi komein kaikista. Kun ostin kirjan, en meinannut saada katsettani irti sen kannesta. Sisältökin on pääosin huippua, mutta kansi se on jotain. Piirsin jopa kannen mallista kouluvihkooni. Tässä sitä näkee, etten suotta pidä Cavazzanoa parhaana piirtäjänä.

Jos en suosisi itse tehtyjä avatareja, niin olisin varmasti aikapäiviä sitten myös vaihtanut tuon samaisen kuvan oman avani tilalle.
Frodo
Itse pidän tietysti omastani, mukava Barksin maalaama kuva, jostakin hänen öljyväritöistään. Eniten haluaisin avatarikseni hänen maalaustaan, jossa Aku ja Ankanpojat seilaavat pienellä purjeveneellä, nimi oli englanniksi jotakin "Red sails... (?). Mutta ainakin Barksin avatar on hieno, hauska hiiti ankka sekoitus, myös Karhulan profiilikuva on oivaa Cavazzanoa. Muitakin hienoja on tietysti, mutten niitä tähään hätään muista.
Aku Vankka
Pulliksella taitaapi muuten olla sama avatar, joka minulla oli joskus viime kesällä.
Mac Ducky
Pulliksen sekä Vankan nykyinen kuva ovat ainakin hienoja. :) Myöskin Barksin Oswald (Tai no Suomessahan se taitaa olla Osku) on mainio.

Oma kuvani taas... Noh, valitsin tämän sen takia, koska tykkään lukea Fingerporia ja muutenkin tuo kuva on mielestäni hieno. Noh, hiukan "suttuinenhan" se on, mutta en sitä saanut puunattua parempaan kuntoon. Enpä ole nähnyt tällä forkalla toisia, joilla olisi Fingerpori-aiheinen avatar.
T@IK@VIITTA
Tokella, Pullasorsalla ja Aku Vankalla on hienot kuvat. (Johtuu varmaan siitä, että pidän Rosan töistä. ;D ) Onhan myös minun Rosa piirrustukseni on hyvä, se taisi olla ainoa Rosan työ, jossa oli Taikaviitta ja muutenkin en löytänyt muutakaan kuvaa, joka olisi totellut profiilia.
wierii2
Mielestäni Pulliksen kuva on hieno. Ja Frodolla taas taattua Barksia. Mutta, Salwerin kuva on jo legenda. Eikös piirtäjä ollutkin Bas Heymans? Tuo piirros kuvaa mielestäni hyvin Salwia... Mitenkäs muuten saadaan tähän uuteen softaan profiilikuva?

E: Kiitoksia paljon, Pullis. ;)
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: wierii2Mitenkäs muuten saadaan tähän uuteen softaan profiilikuva?
Lataa oikean kokoinen kuva ensin koneellesi, ja sitten laita se profiilistasi avaksi.

Omat asetukset -> Profiili -> Avatar -> Siirrä omalta koneeltasi

Näin itse ainakin tein.

Edit: Onnistuihan se, wierii. Ja varsin komea kuva onkin! ;)
akkaridekkari
Nyt kun tämäkin topa heräteltiin, niin päätin laittaa oman vanhan avani taas esille! Joku sitä joskus kehuikin! :)

Täytyy sanoa, että tämä wieriin uusi avatar on koko sivun komein. En pääse siitä mihinkään. Toisaalta myöskin Vankan, samppalin, Pullasorsan, Karhulan, Barksin, sekä Salwerin ovat hienoja. Ja niin ovat monet muutkin.
Aku Vankka
Kyseinen avatar, mikä wieriillä on nyt, oli myöskin minulla jossain vaiheessa viime kesää :)
akuankka1313
Minulla on varmaan yksi foorumin vanhimmista kestojaksoisista avatareista. Muistaakseni vielä vuoden 2006 puolella sen laitoin avakseni. Edelleen mielestäni Barksin ja Bomberin lystikkään avatarit ovat suosikkejani. Sopivat hyvin heidän omalaatuiselle huumorintajullensa. :)
Harmi, kun Sininthecity on kadonnut Ankkiksesta Stenvall-maalauksinensa. :(
Kreach
Voisi tosiaan katsella itsellekin uutta avataria. Tämän nykyisen kun laitoin vain nopeasti foorumisoftan vaihduttua, kun muut kuvat eivät jostain syystä sopineet. Sen koommin en olekaan muistanut vaihtaa tätä.

E: Vaihdettu. Mitä mieltä olette? Itsestäni ehkä vähän tylsä, mutta ihan ok.
Pullasorsa
Oikein hienohan avatar tuo on, Kreach. Sopivan pelkistetty ja yksinkertainen.

Edit: Olisiko Carl Barksin piirtämä?
wierii2
Minusta Kreachin kuva on hieno. Hauska myös. Olen tuon jossain nähnyt, olisiko jossain akkarissa tuo tarina julkaistu?
Padi
Tässä minun listani:

1. Pulliksen Rosa Roope, ellei hänellä olisi sitä niin olisin sen ottanut ja niin otinkin kunnes huomasin että hänellä oli samanlainen, niinpä vaihdoin minun paint- Akuun ja vähän aikaa sitten otin Rosan perinteisestä Akusta jalat pois ja tein tämän omaperäisen avan joka on kanssa ykkössijalla

2. Token hieno Rosakuva Afrikasta

3. Bomberin hieno, arvaisin italialainen kuva, yleensä en pidä kovin paljon Italialaiskuvista mutta tämä, tämä on hieno.

3. Aku Vankan hieno Rosan piirtämä kuva Akusta.

4. Salwerin perinteikäs Aku

Ykkössijalla komeilee kanssa siis kaksi Rosaa: Pulliksen ja minun avatar.

Edit: Listaan on tullut muutoksia.
Aku Vankka
T@ik@viitan uusi avatar on kyllä kieltämättä hieno kuva Taikiksesta.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9