Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Mitä olet ostanut?

(113 viestiä)
Dewey
Täällä voi aina kertoa ostoksiansa, samaan tyyliin kuin Edellinen Ankkaostoksesi? Entäpäs tulevat? -topicissa, mutta tänne ei siis Akuja. (: Ja mitään ruokaostoksiaankaan ei kannata alkaa luettelemaan, mutta jos haluaa kertoa niin voi laittaa esim. että ostin ruokaa viidelläkympillä. Tosin tuskin kovin moni täällä edes ostaa vielä itse ruokaa.. :D
Itse ostin 30e:llä puheaikaa, ja Madonna Sticky & Sweet Tour Wristband Setin. Liittymälläni on nyt tarjous että kun tietyllä määrällä ostaa puheaikaa, niin saa 50% enemmän, eli sain 45e. Minulla on siis prepaidliittymä, mutta se auttaa kyllä, koska en edes paljon soittele. Ja oikeastaan tuollaisia tarjouksia on liittymälläni aika usein, että yleensä sen aikana tulee sitä puheaikaa ostettua, tuleehan se paljon edullisemmaksikin. (:
Frodo
Dewey on ahkeralla päällä näiden topiccien teossa:D

Eilen en ostanut, mitään, mutta lauantaina, ostin Pori Jazzeilta hienon Brian Setzer orchestra -T-paidan, musta, edessä Brian Setzerin kuva, jossa soittaa kitaraa, siinä lukee myös Brian Setzer orchestra edessä, selässä lukee Don't mess with a big band 2009. Sitten ostin myös kaksi levyä, toinen Stray Catsien kokoelmalevy, ja toinen Brian Setzer orchestran kokoelmalevy.

Siinä siis viimeisimmät minun ostokseni... :)

Onnea T@ikis, tarjoan virtuaalisen jäätelöannoksen sinulle sen kunniaksi;D
T@IK@VIITTA
Viimeksi ostin viikonlopuksi karkkia, enkä ole pitkään aikaan ostanut oikeastaan muuta, kuin ankkoja. Joskus ostan jotain playstation-pelejä, mutta niitäkin harvoin.

Jee, kolmassadas viestini!
Tribe
Pitääkseni karkinhimoni karanteenissa, olen syönyt joka päivä n. kilon hedelmiä (omenia ja tomaatteja), jotka joudun aina ostamaan tietenkin itse.
Vähän aikaa sitten ostin hulvattoman kirjan: One Piece 46. Sitten tänään ostin verkkokaupasta pelin inFamous PS3:lle. Huomenna olen ostanut 32 tuumaisen HD-TV:n.

Kylläpäs kesätyö- ja konfisrahat hupenevat nopeasti...
Nuno
Ostan yleensä vain kirjoja ja karkkeja. :D Eilenkin ostan kirjan. Sen Siuntio Silosäkeen tarinat, kirjoittaja J.K. Rowling. Maksoi 16 euroa. Luin sen eilen kokonaan, se oli ihan hyvä. : )
Salwer1st/
En ymmärrä mitä iloa on ostaa karkkia edes kuukausittain. Itse en osta karkkia, muuta kuin ehkä kerran vuodessa. Karkkia ei kannata syödä, siihen jää koukkuun ja se tietää rahanmenoa. Syön yleensä vain ilmaisia karkkeja.

Viimeisin ostokseni lienee... Dragonlords 7,90€ ja Minari seiska 4,50€.

Kulutan yleensä lähes kaikki käyttörahani Akuihin. Loput rahoista pistän talteen pahan päivän varalle, joita tuskin kuitenkaan käytän edes pahana päivänä, vaan pidän säästössä. :D

Seuraava ostokseni lienee ehkä joku Aku, tai vaihtoehtoisesti kirppikseltä joku Formula-kirja, jos halvalla saa (sanoi Sulo Wilén). Myös Jere-albumi pitäisi ostaa minulle ja iskälle, mutta odotan yhä eräältä henkilöltä avustuksia (koko hinta) siihen.

Käytän rahaa äärimmäisen vähän, vain siis Akuihin. Nykyään pullonpalautustuloni pystyvät jotenkuten kattamaan Aku-menoni.

Jos joku haluaa avustaa minua rahansäästössä, niin postiluukusta voi sujauttaa minulle rahaa. Kiitos!
Toke
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/En ymmärrä mitä iloa on ostaa karkkia edes kuukausittain. Itse en osta karkkia, muuta kuin ehkä kerran vuodessa. Karkkia ei kannata syödä, siihen jää koukkuun ja se tietää rahanmenoa. Syön yleensä vain ilmaisia karkkeja.

Jos joku haluaa avustaa minua rahansäästössä, niin postiluukusta voi sujauttaa minulle rahaa. Kiitos!
Kova kaveri Salwer, jos ostat karkkia vain kerran vuodessa. Totta, sitä ei kannattaisi syödä, mutta minä en voi olla silloin tällöin ostamatta karkkia. (Hmm, ostin sitä viimeksi eilen... ^-^ )

Salwer, anna osoitteesi, niin voin käydä sujauttamassa sinulle viisi senttiä massia. ;)

Omat rahani (käteinen siis yleensä) menevät myös sarjakuviin, vaikka kuinka yritän säästää. Aina kauppojen lehtihyllylle tuputetaan jotain uutta julkaisua, jota en voi olla ostamatta. Tämän vuoden jälkeen lopetan (yritän sitä) ainakin taskarien ja minitaskarien säännöllisen oston.

Viimeksi ostin muutamia sarjakuvia sekä Age of Empires Collector's edition - pelin. Onneksi viimeksi mainittu oli alennuksessa. Vain viitisentoista euroa.
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: TokeKova kaveri Salwer, jos ostat karkkia vain kerran vuodessa. Totta, sitä ei kannattaisi syödä, mutta minä en voi olla silloin tällöin ostamatta karkkia. (Hmm, ostin sitä viimeksi eilen... ^-^ )
Maksullista, itse ostettu karkkia syön n. kerran vuodessa. Jos joku antaa, niin syön.

Osoite tulee YV:llä. ;)
Bomber
Lainaus:Viimeksi ostin muutamia sarjakuvia sekä Age of Empires Collector's edition - pelin. Onneksi viimeksi mainittu oli alennuksessa. Vain viitisentoista euroa.
Pelaatko sinäkin kyseistä peliä? Minä jäin joskus sarjan kolmososaan pahasti koukkuun, mutta nyt on vähän jäänyt. Voisitkos pientä rapoa heittää laadusta, niin voisin harkita ostamista.
Ducker97
Mä jäin pienenä kakkoseen koukkuun... Kolmonen ei koskaan toiminut kunnolla, Se joku kultaversio kakkosesta oli... surkea. Siinä peli liikutteli mun joukkoja itsestään :-/

Asiaan, viimeksi ostin jonkun oudon pelin tietokoneelle kun maksoi 1. 50...
Toke
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus:Viimeksi ostin muutamia sarjakuvia sekä Age of Empires Collector's edition - pelin. Onneksi viimeksi mainittu oli alennuksessa. Vain viitisentoista euroa.
Pelaatko sinäkin kyseistä peliä? Minä jäin joskus sarjan kolmososaan pahasti koukkuun, mutta nyt on vähän jäänyt. Voisitkos pientä rapoa heittää laadusta, niin voisin harkita ostamista.

Juu, pelaan kyseistä sarjaa, tuossa ostamassani paketissa on yhdellä levyllä pelit I ja II sekä molempien lisäosat. Lisäksi omistan III:n ja yhden lisäosan siihen. Eli lähes koko pelisarjan omistan. Huomasin tuon yksittäisen kappaleen Kuopion Anttilassa alehintaan, mutta kyllä varmasti jostain löytyy...

Ihan mukavaa ajanvietettähän tuo peli on, usein menee tuntejakin pelatessa. Graafisesti paras on toki kolmonen, mutta kyllä kakkonen ja peräti vuodelta 1997 oleva ykkönen ihan siistejä ovat. Toimivat minulla hyvin, ärsyttävintä -kuten kaikissa age of empireseissä- on se, että omat sotilaat hyökkäävät käskemättä liian lähellä olevan vihollisen kimppuun. Omassa hyökkäyksessä siitä on toki etua, ei tarvitse koko ajan seisovia ukkeleita patistella.

Tilaa menee pelillä (eli I ja II+lisäosat) vain hieman yli 1,2 gigatavua.

Eli suosittelen ostamaan, jos jossain törmäät tuolla hinnalla. Muillekin AoE:n pelaajille.
Karhula
Pari päivää sitten ostin Harry Potter and the half-blood prince soundtrackin CDON.comista ja nyt viime päivinä on tullut ostettu rajusti sipsiä.
The Aku Man
Minäkin pelaan/pelasin AoE:ta paljon, eniten kyllä kolmosta, jonka itse omista. Minulla on tuo paketti jossa on kolmonen plus yksi lisäosa.
Ykköstä olen myös pelannut jonkin verran ja kakkosta olen testannut playstation 2:lla, ja voin suoraan sanoa, että pleikalla elaaminen oli kelvotonta.

Ja itse asiaan...Itse en ostele hirveästi mitään (paitsi Ankkoja) joskus mukaan tarttuu limu. Mässyä en hirveästi ostele, enkä sipsejä.
Myös Xbox360 pelejä tarttuu säännöllisin välein mukaan tosin viime kerrasta on jo aikaa, kun säästän rahaa nyt.
Viimeksi mukaan tarttui 0.5litran Pepsi ja minitaskari 7.
Anonymous
Lainaus:Toke kirjoitti: Omat rahani (käteinen siis yleensä) menevät myös sarjakuviin, vaikka kuinka yritän säästää. Aina kauppojen lehtihyllylle tuputetaan jotain uutta julkaisua, jota en voi olla ostamatta.
Minulla on aivan sama ongelma. Vaikka kuinka yritän säästää johokin vähän kalliimpaan juttuun rahat meni kun huomas edullisesti ankkoja.
Nuno
Ostin eilen kaksi viimeistä Harry Pottter kirjaa englanniksi. Nyt on kaikki Potter kirjat englanniksi ja suomeksi. :D 70 euroo meni yhteensä englannin kielisiin kirjoihin.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8