Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Mitä olet ostanut?

(113 viestiä)
Lily
Vähän aikaa sitten ostin dvd:n. Steven Spielbergin Schindlerin listan. En ole vielä ikävä kyllä ehtinyt katsomaan :_____:
Nuno
Nyt ostin Chicago Blackhawks lippiksen. :) Mentiin katsomaan paitaa, mutta oli vain muiden NHL-joukkueiden fanipaitoja, en olisi kuitenkaan fanipaitaa ostanut. Ostin sitten lippiksen.
Vähän aikaa sitten ostin 3 Stephen Kingin kirjaa: Pimeä puoli, Piina, Kauhun vuodenajat. Piinaa luen nyt, nuo kaksi muuta luin jo aikaisemmin.
ankkaetsivä
No, ruokaostoksista mainittava suklaapatukat, joita ostin äitienpäiväksi äidille, mummille ja mammalle. (Ja tietysti itselleni sen kunniaksi että taskussa oli 1,50, jolla sai 4 patukkaa ;) )

Merkitsen noita ostoksiani erääseen vihkoon, josta on helppo tarkistaa: Lähikaupasta (n.1km) ostin karkkia huhtikuussa kolmesti. Liedon keskustasta ostin eräästä kaupasta viikko sitten taskarin 356 ja suklaapatukan. Pöytyältä 2 viikkoo sitten taskarin 364 ja 2 suklaapatukkaa ja sen vihon mihin merkitsen ostokset. Kauppakeskus Myllystä jokin aika sitten Ankan elämää näin naapurissa-kirjan ja pari karkkipussia. Muuta en lähiaikoina ole ostanut.
Vaari
Eksyin sitten ihan vahingossa mukaan kauppareissulle Prismaan, ja bongasin pelipuolelta kauan vahtaamani Split Secondin. Kyseessä on siis Disneyn omistaman Blackrock Studion ajopeli, ja odotukset Pure-mönkkärimadnessin jälkeen ovat korkealla. Eikä tietenkään mikään simulaattori vaan puhdas arcade eli kolmesataa hudissa ja perä rinnalla ympäristöä kavereiden niskaan räjäytellen. Loppuilta menneekin sitten tämän parissa...

Ps. 11111. viesti Loremiin... :D
SuperÄijä
Kävin tänään kaupassa, ja ostin Avatar DVD:n, sekä vähän limua huomista Tampereelle suuntautuvaa bussimatkaani varten. Sen lisäksi tilasin viime viikolla Alice Cooperin fani paidan, ja jokin aika sitten ostin lipun Helsinki Motorsport Weekendiin.
_wonderlust_
Viimeisimmän kauppareissun (eileistä leffavuokraus+toimi-siskon-ostosseurana -käyntiä ei lasketa) paras löytö oli KappAhlin mukavalla alennuksella varustettu musta tekonahkahame, jossa on edessä pitkä metallivetskari. Olinkin pähkäillyt sellaisen ostamista, ja nyt siitä sai kaikenmaailman perusalennusten lisäksi vielä jotain klubiliittymisetuja tms., jolloin hinnaksi jäi alle neljä euroa.:D Aika hyvin, kun ovh oli lähes kymmenkertainen. Onhan tuo kesällä varsin lämmin, mutta ehkä voin jättää sen käytön syksymmälle tai jotain. Samasta kaupasta löysin alelaarista sukkikset kivoilla pystyraidoilla, mustat nämäkin. Tiimarissa kävin jostain syystä, mitä en enää edes muista, mutta päädyin ostamaan vain tummansinistä askarteluhilettä. Löysi tällaisen kultaisen lajitoverin jämän lipastoni laatikosta ja päätin kokeilla sen yhteensopivuutta kynsilakan kanssa, ja koska tämä toimi, päätin laajentaa värivalikoimaa. Viimeisimmät huokeat löydöt tein Anttilassa, jossa oli sopivasti Mavalan pikakuivattava päällyslakka alessa, ja olin jopa tullut kauppaan etsimään nimenomaan kyseistä tuotetta. Enkä tietenkään voinut vastustaa halpaa kosmetiikkaa, kun 24 luomivärin paletti maksoi vaivaiset kuusi euroa.
Vince Ankka
Mitähän mä viimeksi ostin? Hmm... Ihan äskettäin tarttui kaupasta 2,42e:n edestä irkkareita sekä pieni paketti nakkeja. Irkkarit piti ostaa piristykseksi, kun on ollut flunssainen olo. Nakit on hyviä ja lämpiminä varsinkin.

Sitä ennen tilasin Epe's Music Store -nattikaupasta kaksi hyvää levyä, Neljän Ruusun "Hyvää päivää" ja CMX:n "Discopolis". Mutta yritän olla reilu ja kirjoitan asiasta tarkemmin musiikki aiheisessa ketjussa - heti kun jaksan enemmän skrivata.

Joo, siinä se asia lyhykaisyydessään oli.
wierii2
Jaahas... Ostin kaiketi viimeksi äidilleni Diorin hajuveden syntymäpäivälahjaksi ja itselleni samalla NHL11-pelin ps3:lle. Tottakai karkkia yms. on tullut viime aikoina ostettua...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8