Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Mitä olet ostanut?

(113 viestiä)
Padi
Itsehän tiedän Gantin hyvin, mutta en ymmärrä miksi ostaa kavereilleen jotain puolen sadan euron tavaroita, meidän koulussa on vain tytöillä tapana ostaa toisilleen n. viiden euron krääsää. Kans ihmettelen mikä nomination koru tuo mahtaa olla, nuo rannekkeethan ovat kahdenkympinluokkaa pluss sitten nuo lisäpalat. No mitään en ole ostanut tänään muuta kuin pari banaania tennikseen välipalaks, 0,70€.
Eltharion
Mekin jätettiin tuo plusmiinus viiden euron lahjojen hankkiminen tyttöjen hommiksi ;p. Empä ole paljoa nyt lähiaikoina hankkinut mitään paitsi no joululahjaksi itselleni CoD4:MW-pelin. Muut lahjat hankin jo aiemmin.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: PadiItsehän tiedän Gantin hyvin, mutta en ymmärrä miksi ostaa kavereilleen jotain puolen sadan euron tavaroita,
Jokaisella on omat tapansa. Ja muutenkin hän on paras kaverini, näemme harvoin jne...

Lainaus käyttäjältä: PadiKans ihmettelen mikä nomination koru tuo mahtaa olla, nuo rannekkeethan ovat kahdenkympinluokkaa pluss sitten nuo lisäpalat.
Jos yhtään tiedät Nominationeista, niin yksi ei-valmis pala maksaa jo noin 20€... Ja niitä kun ostaa kuusi... ;)

Lainaus käyttäjältä: BomberEn ole ikinä kuullutkaan Gantista, mikä merkki se oikein on?
Liikkeitä Löytyy ainakin Kampin ostoskeskuksesta ja Kämp-Galleriasta.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Gant
Lily
Kavereille en ostanut mitään, ja yksi osti minulle Johnny Deppin filmografia-kirjan... Hieman omatunto kolkuttaa. Mutta siskoilleni ostin Coca Cola-huulirasvaa, pari pc-peliä sekä toiselle jonkun The Littlest Pet shop-pyyhkeen. Näyttivät siskot tykkäävän.
Itse ostin itselleni huulirasvaa(sain joululahjaksikin, taas olin niin järkevä o.o) ja silmänrajauskynän.
Vince Ankka
Ostin Cittarista ihan vaatimattomasti kahta lajia leipää ja paristoja dvd-soittimeen. Duracel-paristoja nämä olivat, ja se on todella hyvä merkki.
Edelliset paristot olivat Valtraa ja ne ovat selkeästi huonompia kuin Duracelit. Aika paljon niitä paristoja oli samassa puketissa, mutta hyvä niin eivät pääse heti loppumaan.
Frodo
Eilen tuli ostettua puhelimeen uusi isompi muistikortti, vanha 2 gigan oli jo aivan täynnä, niin ostin 4 gigan.
Lisäksi ostin uuden muistitikun, 8 gigaa, Kingston oli merkki. Tarvitsin myös tyhjiä CD-levyjä, ja ostin niitä 10 kappaleen paketin. Täytyy polttaa itselle pari levyä :)
The Aku Man
Eilen tuli Verkkokaupasta ostettua puhelimelleni näytönsuojakalvo, joka maksoi 6,90€. Enpä ole vielä jaksanut sitä laittaa siihen, kun pelkään epäonnistuvani, tosin eihän se suojaa näyttöä jos se on vielä pakkauksessa....
Eltharion
Nyt tuli uusi läppäri tilattua Verkkokaupasta :). Seitsemisensataa maksoi. Pelaamiseen pääasiassa tuli hankittua.
Padi
Eilen isi tilasi minulle uuden pyörän, eli sellaisen kuin Focus Fatboy (tässä kuva jos ketään kiinnostaa), normihinta oli 899€, alennettu hinta oli 699€ ja nyt saatiin tingittyä vielä 650€:n ja talvirenkaat mukaan.

//Käytetäänpä niitä oikeita linkittämiskoodeja. -July
Frodo
Tuli nyt sitten huuto.netistä ostettua Wintersun - Wintersun Special Tour Edition CD+DVD, hintaan 15.90€.

Tuossa siis Wintersunin Wintersun levy, ja live DVD vuodelta 2005. Levyä yritin jo aikaisemmin ostaa CDONnista, mutta kahdeksan viikon odotuksen jälkeen tuli vain ilmoitusta, että eivät saa sitä enää mistään, ja poistavat tuotteen myynnistä. Siellä se on vieläkin myynnissä.
samppali
Tänään tuli sitten ostettua se kauan haaveilemani iPod. Kaveri myi vuoden vanhan 80 gb:n muistilla varustetun kappaleensa viidelläkympillä. Täytyy sanoa että hyvä ostos, kun uutena maksaa parisensataa. Nyt ei sitten tarvikkaan ostaa mitään isompaa pitkiin aikoihin... :)
Kurmeloinen
Myin vanhat romut pois ja ostin Tama Rockstarit ja Zildjianin pellit ;o uuhhhhh. Rummut siis.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: KurmeloinenMyin vanhat romut pois ja ostin Tama Rockstarit ja Zildjianin pellit ;o uuhhhhh. Rummut siis.
Heti peruskyssärit: onko tuplabasari/-pedaali ja paljonko peltejä? ;D
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: samppalivuoden vanhan 80 gb:n muistilla:
Minusta tuntuu että se oli 8 gb... Ihan mukavasti olis tilaa Ipodissa jos oli 80gigan muisti. :DDD
Vaari
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaIhan mukavasti olis tilaa Ipodissa jos oli 80gigan muisti. :DDDHyvin mahdollista jos kyseessä on Video eikä Nano... ;)

Itse olen ostanut sitä välttämätöntä, eli ysivitosta Vectraan 70:llä. Nyt olisi Astra taas kunnossa, joten ollaan Squidin kanssa tasoissa heppojen suhteen. Ainut vaan että vääntöä löytyykin sitten yli 300 änämmää... :D Muuta tietysti hieman ruokaa ja... en muuta.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8