Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Keskustelua tv-ohjelmista

(106 viestiä)
juketsu
Kaikilla ei, tosin mulla tulee työpöydälle :D
squid
Mullakin tuli siihen aikaan, kun vielä Samurizea käytin, tosin nyt on fiksumpi ohjelma käytössä(vinkki: GOOGLE) :D
Fergus
Hmrh.. Tässähän näitä

Survivor - Selviytyjät jotenkin pienestä jäänyt päälle tämäkin harrastus. Viime kaudet tullut seurattua hiukan puolella silmällä, ja täytyy sanoa, että uusinta kautta en juurikaan ole katsonut.
Amazing Race - Toinen tosi-TV heikkouteni, erittäin kiinnostava ja nopeatempoinen ohjelma, jossa ei huonoja jaksoja juuri olekaan.
Diili - The Apprentice, kolmas Tosi-Tv heikkouteni, jota katson puoliksi kyllä opiskelulinjani takia. Se on äärimmäsen hyödyllinen ohjelma.
Prison Break - Paras draamasarja ikinä, kertoo vankilaelämästä hiukan erilaiselta kantilta. Michael Scofield hankkiutuu tahallaan vankilaan pakosuunnitelma tatuoituna ihoonsa, tarkoituksenaan pelastaa kuolemaan tuomittu veljensä. Tämä sarja saapunee suomeenkin syksyllä alkaa maikkarilta.
Kaikki jenkki sitcomit katson, kun satun oikeaan aikaan TV:n ääreen.
Anonymous
Sydänpotilaat, älkää lukeko tätä viestiä...

Will & Grace, sairas ohjelma, tiedän, siksihän sitä katsotaan.
Buffy ja Angel, vampyyrejä, tarviiko muuta sanoa, miekkoja, nahkatakkeja, matrix lesoilua... ja Spike on myös todella hyvä syy katsoa.
Perheen kalleudet, aivan upea ohjelma, juuri mitä kaivataankin ^^
Saman katon alla, katso yläpuolelle.
Frendit, klassikko.
Kolmas kivi auringosta, klassikko.
Kaikki rakastavat Raymondia, en varsinaisesti rakasta Raymondia, mutta katson tekemisen puutteessa ja kun olen tulossa hulluksi komedia nälästä.
Pakka sekaisin, oletteko huomanneet, että katson aika paljon komediaa.
Lost, hyvä ohjelma. Suurin osa tehnyt elämässään jotain jaskasti ja kappas, löytävät itsensä verenhimoiselta saarelta... sadistina minun on välttämättä katsottava lippu kädessä.

Olen nyt väsynyt, joten pahoittelen kirjoitus virheistä, mutta nukahdin neljältä, joten... Pahoittelemme siis viestin laatua.

*PUF* väläyttää teräviä kulmahampaitaan ja kipittää sitten karkuun*PUF*
Fergus
Lainaus:Buffy ja Angel, vampyyrejä, tarviiko muuta sanoa, miekkoja, nahkatakkeja, matrix lesoilua... ja Spike on myös todella hyvä syy katsoa.
Mikäs tää oli nyt kun mult amennyt hiukka ohi tämä sarja..
Buffyn ja Angelin tekijältä tullut Science-fiction elokuva Serenity on yksi lempielokuvistani, ja Matrix on tietenkin se ykkönen.
Pitäisi varmaan latailla tätä sarjaa jos on niin hyvä. Voisko joku kertoa hieman taustaa..
Destiny
Nuohan ovat kaksi eri sarjaa, Buffy The Vampireslayer ja Angel. Kummankin juonet käsittääkseni sijoittuvat samaan maailmaan, ja kummassakin on viittauksia toiseen sarjaan. Käsittääkseni sarjoilla on jopa yksi yhteinen hahmo, Spike. SubTV esittää kumpaakin sarjaa.
korri
Angel on/oli Buffyn spin-off-sarja, kun Buffyn kolmannen kauden lopulla Angel vaihtaa kaupunkia Sunnydalesta Los Angelesiin ja mukaan päätyy myös muutama muu Buffyn sivuhahmo. Yhteisiä henkilöitä on siis aika paljon ja viittauksia sarjojen välillä on kohtalaisesti (joskus huvittavastikin, kuten kun Spiken menneisyyttä käsitellään Buffyssa niin samaan aikaan samoja tapahtumia pohditaan toisessa sarjassa Angelin näkökulmasta).
Samoin Buffy-sarja on itse asiassa uusi versio viitisentoista vuotta sitten ilmestyneestä elokuvasta...jonka tapahtumiin viittaillaan ajoittain mutta kaikki ovat itsenäisiä teoksia joiden ymmärtäminen ei vaadi muiden katsomista...joskin sarjat vaativat varsin intensiivistä katsomista, juoni on jatkuva.

Perusidea on, että kalifornialainen koulutyttö/cheerleader Buffy Summers (kyllä, nimivalinta on tarkoituksella korni) saa yllättäen kuulla olevansa myyttinen sankari jonka tehtävä on taistella vampyyreja, demoneja ynnä muita vastaavia uhkia vastaan. Mukana tietysti tulee yliluonnollinen fyysinen voimakkuus ja kestävyys, ahkeraa taistelutaitojen harjoittelua ja hankalaa tasapainottelua normaalin arkielämän ja yliluonnollisten velvollisuuksien välillä.
"monster of the week" -tarinoista huolimatta mukana on myös pitempää jatkuvaa juonta sekä yksittäisten kausien sisällä että koko sarjan ajalta. Käsikirjoitus on tasoltaan loistava, hahmot, näyttelijät ja dialogi toimii, sarja vaeltelee sekä hillittömän komedian että synkän tragedian piirissä, joskus yhtä aikaa...kaikin puolin loistava sarja, yksi parhaista mitä olen ikinä nähnyt.
Fergus
Jaa-a.. :P Olettekos nyt Pakoa muistaneet katsoa?
akuankka1313
No tässä parhaat...
Nokkapokka
Suurin pudottaja
Galaxi
Prisma
Mimi
Noh tässä minun top 5 kuuluvat:
1. Lost
2.Supernatural
3. Simpsonit
4. Nokkapokka
5. Sit se yks komedia jossa on pamela andersson nimee on nyt muista
Nigoz
1. Simpsonit - ne on vaan ihan parhaita
2. Pako - jännittävä
3. 24 - aika kiinnostava joskus
4. ei tietoo - niin, näin vähan katon
Anonymous
Hemen Top 5 TV-ohjelmat.

1. Viritetyt vehkeet

2. Amazing Race

3. Nokkapokka

4. Salatut Elämät

5. TV-uutiset

Nuo tuossa paremmuusjärjestyksessä. En katso paljoakaan televisiota, niin ei ole paljon.
Unkka T. Kumiankka
Melko vähän tulee nykyään televisiota katseltua, aika menee enemmänkin netissä. Jos löhöttää ja tekee mieli katsella putkea, vahtaan aika usein Simpsoneja uusintana tai CSI:tä. Salainen paheeni on kuitenkin SubTV:llä pyörivä World Poker Tour, yllättävän viihdyttävä. Luulisi että kuuden tyypin korttipelin seuraaminen on älyttömän pitkästyttävää, mutta WPT saa sen tuntumaan kiinnostavalta.
Crosby
Lost paras. Num3rot-sarjaa seuraan myös aktiivisesti.
Anonymous
Ei tule juuri telkkaria katsottua, kuitenkin Lost ja Simpsonit. Oikeastaan Simpsonit vain telkusta, Lostit katson koneelta.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8