Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Keskustelua tv-ohjelmista

(106 viestiä)
Fergus
Nyt tuorein päivitys listan kolme parasta sarjaa perusteluin :)
1. Six Feet Under
Kyllä tämä on sittenkin ehkä se kaikista paras sarja. Mullan Alla on vaikea arvosteltava ja kuvailtava, kun siitä ei osaa sanoa ja selittää mikä siitä niin erikoisen ja mahtavan tekee. Kyseessä on ihan perusdraamaa ilman scifielementtejä tai pyssyllä paukutteluja. Perus ihmisten elämästä kertova synkkä ja depressiivinen draama vaan sykäyttää jakso toisensa jälkeen. Ei varmaan millään muulla sarjalla ole ollut näin suurta vaikutusta. Six Feet Underin tapa käsitellä niinkin arkipäiväistä mutta tabua asiaa kuin kuolema, niin mustan huumorin, kuin realistisen ja ihmisläheisen draaman kautta on vaan jotain niin nerokasta.
2. Firefly
Tämä taas on toisella tavalla mykistävä sarja. Jokaisen scififanin pakkokatselu. Ainut sarja jossa ei ole yhtään turhaa roolihahmoa, ei yhtään turhaa sivujuonta tai yhtään huonoa näyttelijää. Vielä kun sarja onnistuu olemaan hauska/koskettava/jännittävä niin ei voi kuin ihmetellä. Tuore idea nykyisyyden, tulevaisuuden ja menneisyyden sekoituksesta on loistava.
3.Heroes
Heroesia parempaa jännärijuonen kehittelyä ei ole missään muussa sarjassa. Vain Heroes näistä nykysarjoista onnistuu levittämään ilmaan monta kutkuttavaa mysteeriä, ja lopuksi koota kaikki yhteen järkevällä ja tyydyttävällä tavalla. Heroesin tyylistä vielä omintakeisen tekee sen popkulttuuriviittaukset ja sarjakuvaelementti.
Etsivä Kaasi
Euroviisut. Niitä katson todella paljon. Muistan viime kahden vuoden ajalta kaikki eurooviisut, muistan minkä tahansa maan edustajan, osaan hyräillä jokaista laulua kahden vuoden ajalta, osaan joistakin suomenkieliset sanat kokonaan, myös englanninkieliset. Olen katsonut tämän ja viime vuoden semifinaalit ja finaalit yli 40 kertaa (älkää kysykö miten jaksan). Jippii ja kohta tulee taas uudet. Muita ohjelmia on.

-Kaikki urheilu kelpaa
-Kaikki vanhat Disney Akut, Mikit ja jne...
-Kaikki Talentit, Euroviisut, Idolssit jne...

Siinäpä ne. ;D
Aku Vankka
Lainaus käyttäjältä: Kananjalka-Dokumentit jotka tulvat ykköseltä ja kakkoselta.
-Itsevaltiaat, aivan liian hauska.
-Akun tehdasta silloin jos herään aikaisin. Kun se alkaa niin hemmetin aikasin.
-Pulttibois ja Manitbois, uuh liian hyvä.
-Tilt.tv hienoa tietoa pelistä.
-Uutiset ja Talousuutiset, pakkohan niitten jokainen on katsoa.
-Deadwood, mahtava historiallinen sarja. "Where There Is No Law, There Are No Rules''
-Hauskatkotivideot, kiva kattoa miten kansa munailee kameroitten edessä.
-Team Ahma, hauska kotimainen komediasarja.

Muita nytten ei tule mieleen.

Akun tehdas oli yksinkertaisesti huippu :)
Harmi kun ei tule enää :'(
Fauntleroy
- 24
- Prison Break
- Lost
- Simpsonit
- Salkkarit
- Frendit
- Uskomattomat videot
- Hullut japanilaiset
- Professional Poker Tour (harmi,kun siirty maxille :()
Aku Vankka
- Hurjat poliisivideot
- Talent USA
- Pako
- Lost
- Joitakin Aku Ankka -piirrettyjä kun tulee :)
TKal
Salatut elämät katson aina kun vain pystyn, monen mielestä varmaan hirveää sontaa koko sarja, mutta itse tykkään. Juonenkäänteet ovat kyllä todella usein ennalta arvattavissa, epäuskottavia ja vähän rasittaviakin (erityisesti Aaro-Eero-juttu), mutta aina silloin tällöin käy hauskoja juttuja (Ismon peliriippuvuus, Karin kommentit Sepolle jne.)

Simpsonit on varmaan paras sarjoista, joita TV:stä tulee, mutta viime aikoina on katselu jäänyt vähemmälle. Sain tuossa vähän aikaa sitten Simpsoneiden viidennen tuotantokauden DVD:llä ja tuli katsottua sitä pahimmillaan 7 jaksoa päivässä. Nyt kun koko DVD on tullut katsottua, olen pitänyt vähän rauhallisempaa tahtia Simpsoneiden katsomisessa, katson tällä hetkellä ehkä n. yhden jakson viikossa.

Näitten lisäksi tulee sitten katsottua vähän satunnaisemmin kaikenlaisia dokumentteja ja sketsisarjoja. Elokuviakin katson TV:stä, jos hyviä tulee.
Aikakone
Nittä ohjelmia mistä pidän on niin paljo että tänne en jaksa alkaa kirjottamaan. Tilttiä ja salkkareita katton säännöllisesti. Ps. Tuleeko akun tehdasta enää?
Fergus
Lainaus käyttäjältä: Kananjalka-Deadwood, mahtava historiallinen sarja. "Where There Is No Law, There Are No Rules''
Löytyihän täältä toinenkin HBO:n laatutuotannon ystävä. Deadwood on kyllä HBO:n sarjoista yksi niitä parhaita, varmaan Six Feet Underin jälkeen toiseksi paras. Meno on tylyä kuin missäkin ;D. Koskaan en oikein ole länkkäreistä innostunut mutta Deadwood on mahtava poikkeus.
Essi Ankka
Mun top 5
1.Kaikki Uunoon liittyvä (Leffat, This is my life, yms.)
2.Kaikki luonto-ohjelmat
3.Piilokamera
2.Murhasta tuli totta
4.Salatut elämät
5.Shark
HN Erkka
TOP-5:

1.Kahjot Ninjat
2.Hullut Japanilaiset
3.Talent USA
4.American Idols
5.-
Karhula
Päivitystä:
TOP5:

1. Diagnoosi: Murha (Tää rulettaa)
2. Kahjot ninjat
3. Hauskat kotivideot
4. Muumilaakson tarinoita (Oli aivan pakko rueta katsomaan. ;D)
5. Antiikkia ja Arvoituksia
Mrtikka
Itse katson vähän sattumanvarasesti koska aina tuppaa unohtumaan mutta yritän seurata: Ufc, csi (sillon ku jaksaa), House, Hullut japanilaiset (nykysin se ninja ohjelma), jimiltä kaikkea mahollista ja...ööh siinä sit onki mun ohjelmat
Azzie Ankka
1.Frendit
2.Simpsonit
3.Lost
4.jotku leffat
Anonymous
Tässä mun lempparit:
Salatut Elämät
Code Lyoko
Hauskat kotivideot
Muumilaakson tarinoita

Ja sitte vielä vaikka kuinka monta, mutta en jaksa ruveta laittaa :-X
Anonymous
No minun suosikkiohjelmiini kuuluu: Amazing race(MTV3), Hullut japanilaiset(JIM), Kaikenlainen jalkapallo, Talent myös USA(Nelonen), Pelkokerroin (myös sen takia kun syövät niin iljettävyyksiä)(Nelonen) ja vielä varmaan Pikku riiviöt(MTV3), on hauska katella, kun jotkut amerikkalaislapset ovat niin tuhmia. Sitten minä pidän myös joistain dokumenteistakin ja esim. Euroviisuista.

Viime vuonna Euroviisuissa Ukrainan esitys oli aivan loistava, oikeastaan esityksen tyhmyyden takia. Tässä linkki kyseiseen esitykseen jos haluat nähdä niin...
http://www.youtube.com/watch?v=bTtY_wIRTd8
Kuva on aika epäselvä, mutta yrittäkää erottaa.
Ja tämän jälkeen voisin antaa pilaversion tuolle:
http://www.youtube.com/watch?v=yVZ9iBZTbCw
Alussa on jotain hölynpölyä, mutta hetken kun odotat, niin alkaa tapahtua.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8