Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: jos voittaisit kymppitonnin sinä...

(43 viestiä)
squid
Mjuu, ei taida olla mitn järkeä tuossa äänestysvaihtoehdossa, poistin sen.
Aksu ankka
Luultavasti menisin ihan sekaisin, pyörtyisin ja sitten jälkeenpäin ostaisin xbox pelejä ;D
Ronaldo
Noin puolella ostaisin tietokone osia. Kuudella sadalla ostaisin Aku ankkoja, neljällä sadalla ostaisin kahdet tosi hyvät nappikset + jonkun hyvän pallon. Loput laittaisin säästöön.
Kurmeloinen
Ostaisin vanhan BMW ///M3:n. :/ ...sitten hurjastelisin tutkaan, ja olisin yhtäkkiä valtiolle velkaa sen kymppitonnin taas.
Ankka313
Ankkajulkaisuihinhan suurin osa maneista menisi ;D
Tuolla summalla saisi ainakin kauan himoittuja harvinaisuuksia, esim. eka AA lehti, Lumikki, Barksin kootut, joku Barksin nimmaroima kirja tai litografia, jne...
Mirkku
Vaikea sanoa, mutta käyttelisin sitä tarpeen mukaan, mm. Ankkajulkaisuihin, nimmaroituihin sellaisiin, ostaisin sarjoja täysiksi, itselleni tietokoneen, CD- ja DVD-levyjä osan laittaisin säästöön, mutta voisin antaa poiskin jotain.
Fauntleroy
Ostaisin Sanoma Oyj:n osakkeita...

Lainaus käyttäjältä: Ankka313Ankkajulkaisuihinhan suurin osa maneista menisi ;D
"Äiskä, sain kymppitonnin, ostin koko rahalla akuankkoja! Äiskä, miks sää pyörryit?"
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyOstaisin Sanoma Oyj:n osakkeita...
Erittäin järkevää, varsinkin tällä hetkellä. Saattaisit tehdä mukavan voiton lyhyessäkin ajassa.
ankkaetsivä
Jotain muuta: Sijoittaisin rahat ja muutaman vuosikymmenen päästä ajelisin ympäri kaupunkia limusiinilla ja söisin vain viiden tähden ravintoloissa 8-) ja tietysti osan omaisuudestani antaisin hyvään tarkoitukseen. Kymppitonnilla ei vielä oikein pysty taloja tai hienoja autoja ostamaan... Tietysti jonkin pienen auton saisi mutta mieluummin sijoittaa rahat ja ostaa myöhemmin autotehtaan ja rakentaa oikein ison autotallin. Sitten on autoja millä ajaa.
lupuhullu8
Valitsin Jotain muuta-vaihtoehdon.. Ostaisin mieluiten kymppitonnilla matkan Thaimaaseen risteilyllä.
Vince Ankka
Jotain muuta: Ensin maksaisin kaikki laskut kerralla ja käyttäisin rahat hyödykkeisiin. Seuraavaksi vuorossa olisi iso läjä ankkajulkaisuja, elokuvia ja cd-levyjä. Ja jos rahaa jäisi vielä jäljelle, niin ostaisin hienon kattohuoneiston merinäköalalla.

Joo, sori, taas lyhyt viesti, mutta tuollai mä sen kertoisin lyhyesti ja ytimekkäästi.
wierii2
Jotain muuta: Sijoittaisin 9000 ja tuhlaisin tontun. Yhdeksällä tonnilla saa ihan semi ok osingot joka vuosi ja hyvällä osakkeella tekisi myös mukavasti rahaa. :) Tonnilla taas saisin kivan 26 tuumaisen TV:n huoneeseeni ja vaikkapa uusia laatuvaatteita. ;D Jos jotain jäisi yli, niin ne laittaisin jälkeenpäin osakkeisiin.
SuperÄijä
Jotain muuta. Sijoittaisin noin puolet rahoista osakeindeksilainaan (tai lainoihin), niissä kun ei juurikaan ole riskejä. Ottaisin 300e sellaiseen yleiseen tuhlaamiseen, niillä voi tarpeen vaatiessa ostaa vaikka limua tai Akkareita. Jäljelle jäävät 4700e pistäisin ehkä korkeakorkoiselle säästötilille. Tai sitten johonkin muuhun, sitä voin miettiä sitten kun sen kymppitonnin voitan. :)
Sivuja: 1 2 3