Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Kirjoitusnopeutenne tietokoneella

(55 viestiä)
Aku-fani13
Oletteko muuten huomioineet sen että tällä ei tarkasti pystytä mittaamaan kirjoitus nopeutta, koska tässä testissä pitää katsoa ruudulta sanat mitkä pitää kirjoittaa. Tavallisesti katsot näppäimistöä ja mietit mitä kirjoitat, eikä silloin sinun tarvitse katsoa tietokoneruutua.
Zuppa
Minä olen, nimittäin mulla on kirjoitusnopeus huipussaan esim. sähköpostiosotteita, salasanoja sekä käydyinpien nettisivujen osoitteita kirjoittamisessa, ja silloin olen ihan oikeasti nopea, mutta kyllä sen ihan normikirjoituksessakin huomaa, nimittäin minä en ainakaan muista näppäinten sijainteja niin tarkasti, että voisin kirjoittaa ilman siihen tuijottamista.
TKal
Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Oletteko muuten huomioineet sen että tällä ei tarkasti pystytä mittaamaan kirjoitus nopeutta, koska tässä testissä pitää katsoa ruudulta sanat mitkä pitää kirjoittaa. Tavallisesti katsot näppäimistöä ja mietit mitä kirjoitat, eikä silloin sinun tarvitse katsoa tietokoneruutua.
En kyllä todellakaan katso näppäimistöä, kun kirjoitan tietokoneella. Kun osaa kymmensormijärjestelmän, niin kirjoittaminen onnistuu hyvin ihan vain näyttöä katsomalla.
Aku Vankka
Yhdet vetelee kymmenellä sormella, kun meikä pärjää kahdella ;D Molemmilla etusormilla tässä tulee näpyteltyä ja omasta mielestäni olen vielä aika nopea, kun kerran olen tähän tyyliin tottunut.
Crosby
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaYhdet vetelee kymmenellä sormella, kun meikä pärjää kahdella ;D Molemmilla etusormilla tässä tulee näpyteltyä ja omasta mielestäni olen vielä aika nopea, kun kerran olen tähän tyyliin tottunut.
Ei meikäläinenkään ole ikinä oppinut/jaksanut opetella mitään järjestelmää vaan etusormella/etusormilla mennään. Tuskinpa ikinä tulee opittuakaan ellei pakko ole jossain vaiheessa oppia. Kyllähän se helpottaisi, mutta ihan tyytyväinen olen nopeuteeni, että tällä netin/koneen käytöllä en enempää tarvitsekkaan. Tulokset:

231kpm 46wpm

Rank: Not bad

Mistakes: 1
jojo3
Crosby, tuo on kieltämättä hyvä aika pelkillä etusormilla. Mä käytän ihan kaikkia kymmentä sormea, ja tulos on hätäisesti yli 300.
Salwer1st/
Your score: 136 keys per minute ~ 27 words per minute
Language/mode: classic-fi
Ranking: Not bad!

Täytyy koittaa udestaan. Muokkaan sitten tähän viestiin.

2. yritys:
Your score: 159 keys per minute ~ 31 words per minute
Language/mode: classic-fi
Ranking: Not bad!
Tribe
Ensimmäinen yritys:

Your score: 123 keys per minute ~ 24 words per minute
Language/mode: classic-fi
Ranking: Not bad!
Comparison: 93% of 3565 registered TyperA users using this language have typed a better result; 7% have a lower or equal result.

Toinen yritys:

Your score: 134 keys per minute ~ 26 words per minute
Language/mode: classic-fi
Ranking: Not bad!
Comparison: 91% of 3565 registered TyperA users using this language have typed a better result; 9% have a lower or equal result.

Että tulikin huonot tulokset :'(. Ainoa hyvä puoli oli, että kummassakaan ei tullut virheitä. Kyllä se kymmensormijärjestelmä olisikin kätevä, mutta kun ei vain jaksa opetella sitä.
rhino
Pitihän munkin kokeilla, ja tällaiset pisteet tuli:

Your score: 164 keys per minute ~ 32 words per minute
Language/mode: classic-fi
Ranking: Not bad!
Comparison: 84% of 3566 registered TyperA users using this language have typed a better result; 16% have a lower or equal result

Ja itse käytän kummankin käden etu- ja keskisormea. Enterit tosin paina oikean käden nimettömällä.

Edit.Your score: 171 keys per minute ~ 34 words per minute
Language/mode: classic-fi
Ranking: Not bad!
Comparison: 82% of 3566 registered TyperA users using this language have typed a better result; 18% have a lower or equal result
Tapsa99
Your score: 279 keys per minute ~ 55 words per minute
Language/mode: fi
Ranking: You've got potential.
Comparison: 43% of 4405 registered TyperA users using this language have typed a better result; 57% have a lower or equal result.

Hahaa. : D

// Toinen yritys:

Your score: 359 keys per minute ~ 71 words per minute
Language/mode: fi
Ranking: That was fast - you can still improve, though.
Comparison: 22% of 4405 registered TyperA users using this language have typed a better result; 78% have a lower or equal result.
Mistakes:

Well done!
^^
~ Tapsa
Sivuja: 1 2 3 4