Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Käyttöjärjestelmäsi?

(29 viestiä)
TKal
Windows Vista. Olen kyllä kokeillut Linuxiakin, mutta en saanut nettiä toimimaan, joten se siitä.
Daewoo
Ubuntu Linux 6.06 "Dapper Drake" on tässä koneessa :D
jojo3
Windows Vista Home Premium on mulla käytössä. Vähän on ollut suunnitelmissa tähän samalle koneelle Vistan viereen änkeä joku Linux, (K)Ubuntu voisi olla yksi vaihtoehto. Tai sitten joku muu.
akuankka1313
Meillä on mäkkäri, mahtava kone sekä käyttis 8)
TKal
Jooh, itsehän olen jo tässä jo jonkin aikaa käyttänyt Kubuntu/Ubuntu Linuxia Vistan rinnalla (Vistan käyttö on tosin viime aikoina jäänyt todella vähälle). Ainoa asia, johon tarvitsen Windowsia, on pelaaminen - vaikka pelit saisi ilmeisesti Winenkin avulla toimimaan, en vain jaksa alkaa säätämään sen kanssa.
jojo3
TKal, juuri saman takia on vielä Vista käytössä. Jos Linuxeilla pystyisi pelaamaan helposti niin ei olisi Vista enää käytössä.
jojo3
Anteeksi tuplat mutta kun nyt noita viestejä ei muokata pysty niin pistän toisen viestin.

Eli tässä pyörin tälläkin hetkellä Ubuntun Live-versiolla (eli joka toimii levyltä, ei ole asennettu koneelle), ja täytyy kyllä todeta että asennan tämän Ubuntun suurella todennäköisyydellä joskus. Pitäisi vaan siirtää toiselta kovalevyltä tiedostoja toiselle että saisi toisen kovalevyn vapaaksi Ubuntulle. Mutta sekin on vain ajan kysymys koska sen teen.
Anonymous
Windows Vista. Päivitin käyttöjärjestelmän nettiselaimen IE7:stä IE8:een. Sen jälkeen nettiselain on temppuilut ja heittänyt tälläisiä ilmoituksia: "Internet Explorer lakkasi toimimasta. Windows tarkistaa, onko ongelmaan ratkaisua..."

Vähän ärsyttävää!!!
Peetukka
Lataappa Mozilla Firefox. Paljon parempi kuin surkea IE. :)
Mac Ducky
Entisessä koneessa oli Vista, pätki ja kaatuili vähän väliä. Tilasin viime viikolla uuden koneen (En siis käyttiksen takia vaan, koska se meni rikki :D) ja siinä on Windows 7. Saapa nähdä miten oikein 64-bittinen pelittää.
Toke
Meillekin tuli toissa viikolla uusi kone Windows seiskoineen ja hyvin on pelittänyt. Ei mitään ongelmia. :)
wierii2
Mulla vielä Vista. Seiskaan päivittämistä harkitaan...
jojo3
Ite hommasin kans tossa pari viikkoa sitten 64-bittisen Seiskan tähän. Kyl oli hyvä päivitys, paljon pikkuvikoja parantunut Vistasta ja muutenkin yhteistyöhaluisempi (tulostimet ja langattomat verkot ja muut tälläiset yksittäisjutut toimii tässä jotka eivät Vistassa pelittäneet). Lisäksi ohjelmat toimii paljon vakaammin eikä kaatuile niin kuin Vistassa. Suosittelen vaihtoa, tosin se 100€ on aika iso hinta kyllä.
djlordi
Itselläni on Vista ollut jo yli vuoden ajan. Hyvin on toiminut. Kotona meillä on myös Seiska, jota olen paljon käyttänyt. Eikä se juurikaan eroa Vistasta. Ajattelin tässä ostaa kesäkuun alussa mokkulan, joten voin olla sitten netissä jatkuvasti, kun tällä hetkellä en läheskään koko ajan nettiin pääse.
Sivuja: 1 2