Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Huvipuistot

(63 viestiä)
Anonymous
Käyttekö yleensä kesäisin huvipuistoissa? Jos käytte niin missä? Mikä on mielestäsi paras huvipuisto? Kävin tänään itse Wasalandiassa (ihan yes paikka). Joka kesä on tullu käytyä huvipuistossa. Mielestäni paras huvipuisto on Särkänniemi ainakin näistä missä olen käynyt ja perusteena se, että siellä on hauskaa ja hyvät laitteet :) (aika kehno perustelu vai?).
Anonymous
Minunkin suosikki on Särkänniemi koska siellä on hyviä laiteita ja hyvää ruokaa.Laitteet ovat parhaita mitä suomesta löytyy,vaikkapa Trombi,Half Paip,Tornaado.No siinä olivat ehdottomasti parhaimmat laitteet Särkänniemellä.
KoDo
Minä käyn aina joskus huvipuistossa.Kävin tänä kesänä särkänniemessä ja ihan
hyvä paikka oli.
juketsu
Suosikkini on kyllä Wasalandia mutta siellä olen käynyt vain kerran. Lintsillä olen käynyt joka kesä, joskus kaksikin kertaa. Särkännimessäkään en ole käynyt kuin kerran. Siellä oli liian hurjia laitteita, niin menin sinne pikkulasten puolelle :) No joo.. En pidä hirmu hurjasta menosta.

1. Wasalandia
2. Linnanmäki
3. Särkänniemi
TKal
Käyn huvipuistossa yleensä kerran kesässä. Paras on tietenkin Linnanmäki, ja toiseksi paras Särkänniemi. Myös Tykkimäki ja Ålandsparken ovat hyviä huvipuistoja.
Itse asiassa en olekaan käynyt muissa huvipuistoissa kuin noissa neljässä.
korri
Lainaus käyttäjältä: juketsuSiellä oli liian hurjia laitteita, niin menin sinne pikkulasten puolelle :)
Varos vain, Linnanmäen hurjin laite on kokeillusti Rummut eli pienempien versio Mustekalasta. Siinä kun kyydissä olija saa itse säädellä vauhtia niin on mahdollista saada todella hurjia kierrosnopeuksia...
Koska sinne on yleensä lyhyet jonot niin ilmeisesti kauhean moni ei ole vielä moista laitetta keksinyt, mutta minun kaveripiirissäni se on ehdoton kulttisuosikki...
juketsu
Paras missä olen ikinä käynyt, on kyllä Legoland..
TKal
Lainaus käyttäjältä: juketsuParas missä oon ikinä käyny on kyllä Legoland..
Minäkin olen käynyt Legolandissa, mutta eihän se ole huvipuisto? Korjatkaa jos olen väärässä, sillä tuosta omasta Legolandissa käymisestä on kulunut kohta kymmenen vuotta.
juketsu
No onhan siellä laitteita; vuoristoratoja yms. Ja kyllähän siellä huvia pidetään muutenkin :)
TKal
Jos siellä kerran on laitteita, niin sitten minä luettelen sen huvipuistoksi. Itse muistan omasta Legolandissa käymisestäni vain hienot Lego-rakennelmat.
Kiitos oikaisusta!
Zuppa
Hahaa, minullapas on eri kuin kenelläkään muullla! Ranska, siellähän on Disneyland, mutta siellä en ole käynyt. Mutta on ranskassa muitakin huvipuistoja. Onko kukaan koskaan kuullut Párk Asterix nimisestä puistosta? Se on aivan mahtava paikka. Siellä on kivoja laitteita ja sitten siellä on myös Gallialaisten kylä ja kaikkea muuta kivvoo. Sitä sanoisin maailman parhaaksi huvipuistoksi.
Tokana tulee..?
Ei ainakaan tivoli. Ehkä se kunnon vanha Lintsi. Sieltä tietää kaikki parhaat laitteet ja niissä voi ravata sitten sata kertaa jokasessa.
Anonymous
Minä olen käynyt Parc Astérixissa ekan kerran jo viisi vuotta sitten, se on huvipuistojen ykkönen! Ihastuin puistoon heti täysin. Maailman paras huvipuisto tosiaan! Kakkosena tulee Särkänniemi.
submin
On tullut käytyä Lintsin lisäksi mm. Tykkimäellä, Särkänniemessä, Disneylandissa, parissa muussa jenkkihuvipuistossa joiden nimiä en muista, Legolandissa jne...
Jenkeissä olen ollut viimeksi 7-vuotiaana, mutta muistan että Disneyland oli tosi kiva. Suomen paras huvipuisto on Särkänniemi.
Bomber
En ole käynyt kuin Linnanmäessä 4 kertaa ja sitten kerran Tanskassa Legolandissa. Molemmat olivat hyviä, mutta kyllä kotimainen aina voiton vie...
Fauntleroy
Onko kukaan käyny Powerparkissa.Parempi ku Wasalandia
Sivuja: 1 2 3 4 5