Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Huvipuistot

(63 viestiä)
rosa-fani
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyOnko kukaan käyny Powerparkissa.Parempi ku Wasalandia
Minä olen! Hyvä paikka, ja hyviä laitteita, kuten Mega Drop, Booster, Typhoon, Cobra ja Thunderbird.
Fiesta Mexicanaa en ole vielä päässyt testaamaan, mutta sitten ensikerralla!
hjhh
Suomesssa olen käynyt kaikissa paitsi tykkimäellä ja nokkakivessä. Nokkakiveen täytyy varmaan mennä ens vuonna kun siellä on enemmän laitteita. ;D

Suomen huvipuistoista paras on Linnanmäki, koska laitteita paljon ja hyviä sellaisia.
Toka on Powerpark, laitteita melkein yhtä paljon kun särkkiksessä, ne ovat hyviä ja lyhyet jonot.
Särkänniemi on sitten kolmas. Joitakin hyviä laitteita, mutta pitkät jonot. >:(
Wasalandia jää vikaks. Laitteet enemmän pienille. Sisäänpääsy halpa.

Ulkomailla olen ollut ainoastaan Legolandissa. Mahtava paikka!
Don Rosa fani
Kävin tänä kesänä Tykkimäessä ja Linnanmäellä. Paras huvipuisto on minun mielestäni Linnanmäki tosin en ole vielä käynyt Powerparkissa. Paras laite on Linnanmäen vuoristorata. Jos kaipaatte paljon hurjia laitteita käykää Tukholman huvipuistossa.
Käynyt olen:
3 kertaa Linnanmäellä
4 kertaa Tykkimäellä
kerran Wasalandiassa
2 kertaa Särkänniemellä
ja kerran Tukholman huvipuistossa.
Fergus
kävin tänäkesänä Grönä Lundis, en kuitenkaan käyny missään laitteissa =P Taidan olla jo vähän liian wanha moisiin pelleilyihin.
noutsi
Käyn yleensä noin kerran vuodessa huvipuistossa, Linnanmäellä.
HN Erkka
Power Park on hyvä huvipuisto, oikeastaan en ole muissa käynytkään.
Paitsi ehkä yhden kerran Linnanmäellä, ensi kesänä menen ehkä jonnekkin Vaasalandiaan. ::)
Karhula
Minä en oo käyny ku särkänniemesä, :'(
mutta seuraavana kesänä käyn ehkä Power Parkissa. :)
Etsivä Kaasi
Olen varmaan viraillut kaikissa suomen huvipuistoissa (paitsi Ahvenanmaan). ;D. Tänä vuonna kävin Särkänniemessä ja Suomen Tivolissa. Itse en kovin paljon kieputtimista pidä. Laitteista tuli käytyä Tivolissa kaikki ja Särkänniemessä melkein kaikki, paitsi tornado ja half-pipe (joka oli huollossa).
akuankka1313
Noin, tässä olla oma TOP-listani.

1. Puuhamaa (vai onko se edes huvipuisto): Kaikenikäisille ilmaista huvia. Vesipuisto, golfkenttä ja pelihalli kruunaavat kaiken!
2. Särkänniemi: Laitteita on vähän ja hinnat ovat tavallista kalliimmat. Kuitenkin Näsinneula, merinäkymä, delfinaario ja eläintarha pelastavat kaiken!
3. Tykkimäki: Täälläkin on montaa erilaista huvia, kuten vesiliukumäki ja lasten leikkipaikka. Hinnoitus kylläkin... :-
4. Tokion Disneyland: Aika huonosti sopivan ikäisille suunniteltu. Leppäkerttujunaa ja Space mountainia on, mutta ei minun ikäiselle. Iso koko antaa plussaa!
5. Linnanmäki: Olen kai liian tiuhaan kolunnut tätä paikkaa, toisin sanoen ole kyllästynyt Linnanmäkeen. Viime kerrallakin taisi olla vain yksi laite, jossa kävin...
Fauntleroy
Powerparkissa hyviä laitteita se uus puuvuoristorata,booster,cobra jne.

Nii ja tosta powerparkista vielä et se olis tullu meidän "kaupunkiin" mutta joku maajussi ei myyny peltoansa nii ei sit ;D
Buckbeak
En ole käynyt kuin särkkiksessä ja lintsillä. En osaa sanoa, kumpi niistä on parempi. Linnanmäen vuoristorata on suosikkini, vaikken ole käynytkään siinä kuin kerran (johtuen siitä, että ekalla kerralla narisi niin hirveästi alussa että ihmettelin, ettei rata mennytkään rikki. taitaahan se narista aina, mutta siitä jäi pikkuiset traumat...) ja särkänniemellä ehdoton suosikki on Troika.
Mulla ainut ongelma on korkeanpaikan ehh.. kammo? Tai no, ei silleen, mutta pelkään, että ne turvahöskät aukeaa, ja tipun laitteesta. ja kun melkein kaikissa vuoristoradoissa noustaan ylös, niin olen että, älä suistu radalta, älä suistu radalta... se on ärsyttävää, koska oikeasti olen ihan hurjapää, mutta en vain pysty luottamaan laitteisiin ja siihen, että ne ovat turvallisia. Pian mennää luokan kaa särkkikseen, ja yritän päästä eroon ööh... peloistani?.Miksi olla luottamatta laitteeseen, kun pyörällä mennään tuhatta ja sataa ilman muita suojavarusteita kuin kypärä ja lennetään ilmassa välillä parikin metriä...
Ja Turussa leafin makeistehtaan tilalle rakennetaan ehkä huvipuisto. Kunpa, koska jos lipunmyynti on entinen lastausalue, niin meiltä matkaa on sinne vajaat kaksataa metriä. eipähän tartte etsiä parkkipaikkaa! tosin sitten ihmisiä menis muuten rauhallisen kadun luona edestakaisin, niin taitais mennä rauha täältä. jos lipunmyyntejä ois 2, niin se hieman lievittäisi sitä, ja voisi yhä ajaa aika lujaa tien yli pelkäämättä jäävänsä auton alle. Tosin silti kotiin saattaisi kaikua yhä kirkunaa...
Fauntleroy
No, tällä kertaa mennään luokkaretkelle Särkänniemeen. Odotan innolla ainakin Tornadoa, Half-pipeä, Trombia ja Jetstaria. Kolmessa ensimmäisessä en ole käynyt vielä koskaan, kun viimeinen särkkisreissu oli ollessani n. 135cm. Muista huvipuistoista on tullut käytyä Linnanmäellä, Wasalandiassa ja Powerparkissa. Puuhamaassa ja Tykkimäellä ei ole tullut käytyä varmaan sen vuoksi, koska se on suunnattu selvästi enemmän pienille lapsille. Powerparkin on ennustettu nousevan tulevaisuudessa Suomen suurimpien puistojen joukkoon. Itse puisto sijaitsee meiltä n. 14 kilometrin päässä.

1. Särkänniemi (hyviä laitteita riittää, lisäksi on delfinaario, planetaario jne.)
2. Powerpark (hyviä laitteita ja sijaitsee lähellä)
3. Linnanmäki (täällä ei ole tullut käytyä hetkeen, joten rankataan se kolmoseksi)

Ja Disneylandiin olisi kiva päästä...
Turtana
Kesäisin mulla on tapana käydä Linnanmäellä, ja siihen en vielä ole ehtinyt kyllästyä. Haittapuolena siinä on vain se, että hinta on suorastaan raastava.
Särkänniemessä olen käynyt vain kerran, ja siitäkin on vuosia. Sieltä en muista melkeinpä mitään.
Anonymous
Kääk! Inhoan sitä oksetuksen tunnetta. Mulle on jopa eräs väittänyt että olen tylsä koska en käy huvipuistossa! >:(
Anonymous
Kyllä minun suosikkini löytyy alavan Pohojanmaan suunnalta, nimittäin PowerPark. Siellä on siistiä (siis ei likaista), hyvät laitteet, kartingia jne.
Särkänniemi on toinen paikka joka on hauska, saa melkein jakaa jalustan PowerParkin kanssa. Välillä ottaa pitkät jonot aivoon.
Linnanmäki on kolmas. Huono puoli on se että tällaisia Tornadon etc. tapaisia ei oikein ole.
Sitten on tietenkin Visulahti ja Tykkimäki. Puuhamaassa en ole käynytkään.
Sivuja: 1 2 3 4 5