Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Huvipuistot

(63 viestiä)
Anonymous
Oon käyny Power Parkissa, paras laite oli ehdotomasti Buusteri toisena oli puuvuoristorata ja kolmas oli koobra.
Sitte oon käynny pienenä särkän niemessä.
(En muista enää misssä laitteissa)
rhino
Itse olen käynyt linnanmäellä ja säkänniemessä. Lintsin paras laite on ehdottomasti vanha kunnon vuoristorata. Särkänniemessä paras laite on half pipe.
Grim
Tjaa. Huomenna kaverin kanssa menossa Särkänniemeen, vaikka tosin muualla ei ole tänä kesänä tultu käytyä niin Särkkis on paras ikinä.
Bomber
Tänään käytiin Lintsillä. Otin isohupirannekkeen, ja laitteissa tuli käytyä koko rahan edestä.

Ylivoimaisesti hurjimmat laitteet oli Kieppi ja Kirnu. Kieppi oli ihan hullua pyörimistä, ja kun tuoli oli vähän iso, niin kulkuset kolahti välillä siihen pieneen kumpuun. Kirnu oli ihan kreisi. Todella lyhyt, mutta vauhti oli hurja. Yhessä vaiheessa oli pakko sulkee silmät.

Paras laite oli Kesän uutuus, Salama. Suunnilleen samanlainen kuin Tulireki, mutta vaunu pyörii silleen ihmeellisesti. Mutta paras "ajo" oli kolmas kerta vuoristoradassa. Menin ihan röyhkeesti yksin keulille eikä kukaan tullut siihen kun kaikki oli pareittain. Oli tilaa ja paljon vauhtia.

Mun masulle pahin laite oli Kieputin. Vetäsin lopussa kaksi kertaa peräkkäin ja tuijotin menosuuntaan kokoajan. Jonoa ei ollut laitteen suuren henkilökapasiteetin takia juuri ollenkaan, joten ryntäsin heti laitteesta päästyäni takaisin.

Huonoin laite on tällä hetkellä kuolemantylsä sekä lyhyt kummitusjuna. Pienenä se pelotti, mutta se ehkä pitäis uusia onnettomien pelästyksien takia.

Muita mainitsemisen arvoisia olivat Linnunrata, Tulireki, ja 4(vai oliko se 3)D-Kino
Duck Master
Parhaat huvipuistot ovat mielestäni Linnanmäki ja Särkänniemi.Siellä on todella hyvät laitteet omasta mielestäni... :- ;D :D ;)
Ankkarock
Joka vuosi olen käynyt Wasalandiassa aika monta kertaa

Sellainen kausikortti sinne ollut.

Siellä näytöskaupassa myydään wanhoja akuja!
Nuno
Olen käynyt Linnanmäellä, Tykkimäessä ja Särkänniemessä. En käy missään hurjissa laitteissa, koska luulen että minulle tulee paha olo, ainakin auton kyydissä tulee aika usein.
Linnanmäen paras laite (jossa olen käynyt) on Raketti. Niin ihana, paitsi että olen käynyt siinä vain yhden kerran, ja silloin kaverini melkein pakottivat minut siihen, mutta onneksi pakottivat, se on niin ihana laite. :D
wierii2
Olen käynyt Linnanmäellä,Särkänniemessä ja Ruotsin Gröna Lundissa. Paras on kylläkin Linnanmäki, koska siellä on hyvät ruuat ja huippulaitteet. Gröna Lund on lähes yhtä hyvä, mutta kun se on ruotsissa, enkä minä ruotsia osaa.... ;)
T@IK@VIITTA
Olen käynyt muistaakseni vain Lintsillä ja Särkänniemellä. Molemmat ovat hyviä, mutta Särkänniemi on parempi.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Noin, tässä olla oma TOP-listani.

1. Puuhamaa (vai onko se edes huvipuisto): Kaikenikäisille ilmaista huvia. Vesipuisto, golfkenttä ja pelihalli kruunaavat kaiken!
2. Särkänniemi: Laitteita on vähän ja hinnat ovat tavallista kalliimmat. Kuitenkin Näsinneula, merinäkymä, delfinaario ja eläintarha pelastavat kaiken!
3. Tykkimäki: Täälläkin on montaa erilaista huvia, kuten vesiliukumäki ja lasten leikkipaikka. Hinnoitus kylläkin... :-
4. Tokion Disneyland: Aika huonosti sopivan ikäisille suunniteltu. Leppäkerttujunaa ja Space mountainia on, mutta ei minun ikäiselle. Iso koko antaa plussaa!
5. Linnanmäki: Olen kai liian tiuhaan kolunnut tätä paikkaa, toisin sanoen ole kyllästynyt Linnanmäkeen. Viime kerrallakin taisi olla vain yksi laite, jossa kävin...

Puuhamaa ei ole huvipuisto se on... No sanotaanko viihdekeskus.
Minun top-lista:
1.Powerpark Hienoja vuoristoratoja kaiken ikäisille. Powerparkin Cobra laite antaa bonusta muihin laitteisiin.
2. Särkänniemi Käyn joka kesä sielä. Korkkiruuvi on hyvä jne mutta häviää Powerille.
3. Linnanmäki Todella hyvä paikka! :D Mutta minulle suuret pituusrajat miinusta. :'(
4. Tykkimäki Ihan OK. En päässyt melki mihinkään hurjaan laitteeseen koska ne hyvät laitteet oli sateen takia suljettu kun kävin Tykkimel.
5. Waasalandia Pitää listassani perää päätä kasassa. Ei kovinkaan paljoa huimia laitteita :( Keskitytään enemmän noin 5-8 vuotiaitten hupiin.
wierii2
Olin tässä joku aika sitten Linnanmäellä. Se uusi laite siellä, Kehrä, oli aika huono. Vain yhtä pyörimistä eikä olikein mitään jännää. Kirnu oli taas ihan keskiverto. Liian lyhyt, muuten hyvä. Raketti taas oli hauska, mutta se kun on jo niin monta kertaa koluttu, niin mitään uutta ja ihmeellistä en siinä kokenut. Paras laite oli kyllä Kieppi. Se on kyllä yhtä vatkausta edestakaisin, mutta on se vaan jotenkin hauska... :)
Padi
Itse olen ollut; Suomessa: Puuhamaassa ;D ,Linnanmäellä ja Särkkiksellä, Englannissa Legolandissa ja muissa josta nimeä en muista, Ranskassa: Aqualandissa ja Disneyland (piilomainontaa, en lähde sinne enää koskaan jonojen takia), futiksen kanssa Tanskassa jossain (kävin tosin vain diskossa) ja Ruotsin Lisebergissä. Ise en okiein huvipuistoista piittaa, mieluummin ostaisin vaikka Aku Ankkaa sillä rahalla sillä aina minua pelottaa lähteä laitteeseen mutta sitten se onkin ihan lällö (sori, en keksinyt toista sanaa). Lempilaitteeni tällä hetkellä on ehkä kieppi vaikka jos siinä ei pidä kiinni niin voi sattua erääseen paikkaan.
Toke
Itse olen käynyt vain Suomen huvipuistoissa, Särkänniemi, Tykkimäki, Powerpark, Wasalandia... Linnanmäellä en ole käynyt. :-O No joo, en ole muutenkaan kovin innostunut noista huvipuistoista. Särkänniemi on paras.
Tapsa99
Olen käynyt vaan Visulahdessa, Juku-juku maassa ja joissakin tivoleissa. Mehän tosiaan mennään nyt kesälomalla Powerparkiin myös. Ja Tivoli Sariola tulee kohta tänne kotikaupunkiin, Waltser odottaa. :)

Edit: Kävimme myös viime vuonna luokkaretkellä Wasalandiassa.
Mac Ducky
Olen käynyt ainoastaan Särkänniemessä ja Linnanmäellä. Ja tietenkin Tivoli Seiterässä joskus pienenä! ;D Vaikea vertailla "Särkkäriä" ja "Lintsiä", koska viime käynnistäni Särkännimessä on jo kulunut kolmisen vuotta. Lintsillä taas on ollut tapana käydä lähes joka vuosi. Suunnilleen yhtä hyviä kummatkin ovat.

Lisäksi olen ollut yhteensä kolmessa eri vesipuistossa. Minun ja Salwerin ihQuttamassa Kreikassa, kävin todella pienessä vesipuistossa, jos sitä nyt sellaiseksi voi kutsua. Ei ollut kovinkaan montaa liukumäkeä. Ehkä viitisen liukumäkeä ja pari allasta. Kyproksella olin yhdessä Euroopan suurimmassa vesipuistossa. Nimi taisi olla WaterWorld. Hieno paikka. Muistan lähes 100 metrisen liukumäen, josta laskin monta kertaa. Aina, kun pamahdin veteen niin tuntui siltä, että uimahousut olisivat ratkenneet. :D Eikä sovi unohtaa Serenaa, jossa olen käynyt jotain viitisen kertaa.
Sivuja: 1 2 3 4 5